Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Testy psychologiczne

IP: *.class146.petrotel.pl 04.02.04, 19:46
    Jutro bede poddawana pierwszy raz takiemu testowi.Mam troszke
    treme....Prosze o jakies rady, a moze ktos ma jakies linki do takich testow.
    Z gory dziekuje.
    Pozdrawiam
    Spectrum
    Obserwuj wątek
      • Gość: sago Re: Testy psychologiczne IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 05.02.04, 10:38
        Chyba sie spoznilam, ale moze sie przyda.
        Nie warto przegladac zadnych linkow - po prostu odpowiadaj tak jak uwazasz.
        UWAGA - w kazdym tescie sa pytania sformulowane w rozny sposob,wiec gdy
        odpowiada sie tak jak wydaje sie, ze powinno sie odpowiedziec, mozna popelnic
        blad. Najlepiej byc szczerym.Tak sadze.
        A tak w ogole, to te testy to tylko "podkladka", ze ci wszyscy psycholodzy sa
        potrzebni.
        POWODZENIA !
      • Gość: gosciowa Re: Testy psychologiczne IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 20:16
        Ja to sie dopiero zdziwilam,jak moj szef wsylal mnie na testy psychologiczne,
        ktore mialy mu pomoc okreslic moja 'sylwetke osobowsci'.Ciekawe po co mu
        to,skoro pracuje u niego juz kawal czasu...No i pytania,ktore mi przyszlo
        rozwiazywac powalily mnie na kolana ...np.
        1).'Wziales do domu pilna robote na wieczor. Przychodza niespodziewani goscie i
        wypraszasz ich:'
        a. zawsze b.czesto c.czasem d.rzadko e.nigdy
        2). 'twoj partner seksualny zrobil ci przykrosc - nic mu nie mowisz,czekasz az
        ci minie:'
        a. zawsze b.czesto c.czasem d.rzadko e.nigdy

ogolnie wszystkie te pytania te sprawdzaly poddanstwo pracodawcy, no ale to
        tylko moje odczucia, przeciez nie jestem psychologiem...moge sie mylic???aha,
        nie znam do tej pory wynikow testow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka