Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca opiekunki

IP: 62.233.164.* 12.02.04, 14:40
    witam!jestem studentka pedagoogiki...w tym roku koncze szkole i bardzo chcialabym pracowac jako opiekunka do dziecka...ale nie wiem czy bez doswiadczenia w podobnej pracy mam jakies szanse?!:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: andzia Re: praca opiekunki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 21:34
        witam! sama szukam opiekunki do mojej 5-miesięcznej perełki.od 1-go marca muszę
        wrócić do pracy więc wiele czasu mi nie pozostało.obdzwoniłam chyba wszystkie
        agencje i wszędzie proponują opiekunki bez doświadczenia, więc myślę że masz
        jakieś realne szanse. może nawet sama bym cie zatrudniła...?!?jeżeli jesteś z
        wrocławia i nadal jesteś zainteresowana to napisz do mnie maila na adres:
        bobas3@gazeta.pl
        pozdrawiamy julia i mama
      • Gość: kacpramama Re: praca opiekunki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 09:39
        Ja też mam opiekunkę bez doświadczenia, studiuje zaocznie pedagogikę, ale mój
        syn ją uwielbia. Polubił ja od pierwszego spotkania, także już po trzech dniach
        mogłam ich zostawić samych. Kacper jest zawsze najedzony, ma czystą pieluchę,
        chodzą na długie spacery (nawet ja tak długo z nim nie spaceruję), wygłupiają
        się. Myślę że najważniejsze jest aby dziecko polubiło taką opiekunkę, nie
        płakało kiedy mama wychodzi z domu a on musi sam zostać z nianią.
        Pozdrawiam, i mam nadzieję że uda ci się znaleźć pracę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka