Gość: Daga23 IP: 62.233.164.* 12.02.04, 14:40 witam!jestem studentka pedagoogiki...w tym roku koncze szkole i bardzo chcialabym pracowac jako opiekunka do dziecka...ale nie wiem czy bez doswiadczenia w podobnej pracy mam jakies szanse?!:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: praca opiekunki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 21:34 witam! sama szukam opiekunki do mojej 5-miesięcznej perełki.od 1-go marca muszę wrócić do pracy więc wiele czasu mi nie pozostało.obdzwoniłam chyba wszystkie agencje i wszędzie proponują opiekunki bez doświadczenia, więc myślę że masz jakieś realne szanse. może nawet sama bym cie zatrudniła...?!?jeżeli jesteś z wrocławia i nadal jesteś zainteresowana to napisz do mnie maila na adres: bobas3@gazeta.pl pozdrawiamy julia i mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacpramama Re: praca opiekunki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 09:39 Ja też mam opiekunkę bez doświadczenia, studiuje zaocznie pedagogikę, ale mój syn ją uwielbia. Polubił ja od pierwszego spotkania, także już po trzech dniach mogłam ich zostawić samych. Kacper jest zawsze najedzony, ma czystą pieluchę, chodzą na długie spacery (nawet ja tak długo z nim nie spaceruję), wygłupiają się. Myślę że najważniejsze jest aby dziecko polubiło taką opiekunkę, nie płakało kiedy mama wychodzi z domu a on musi sam zostać z nianią. Pozdrawiam, i mam nadzieję że uda ci się znaleźć pracę. Odpowiedz Link Zgłoś