Gość: expat2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 17:41 staram sie o pracę jako ankieter Pascala czy ktoś z was był już moiże takim ankieterem?? jakie macie uwagi o tej pracy? czy firma nie robi ludzi w konia??? każdy głos na wagę mojego czasu, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniawolfarth Re: Ankieter Pascala 22.02.04, 02:51 Jesli jestes zainteresowany ta praca Pascal przesle Ci mejlem informacje o tym jak ta praca wyglada i czego oczekuja. Zostaniesz rowniez poproszony o podanie kwoty jakiej oczekujesz za ta prace. Wylicz ja uczciwie, pamietajac ze to nie sa co prawda kokosy, ale da sie na tym zarobic. Najlepiej popytaj znajomych jakie sa standardowe stawki dla ankietera (za kazda wypelniona poprawnie pod Twoim okiem ankiete) stosowane przez firmy badawcze. Nie, Pascal nie robi nikogo w konia ;-) To znana firma i od paru lat w ten wlasnie sposob weryfikuje dane do swoich informatorow. www.pascal.pl pozdr ania wolfarth Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expat2 Re: Ankieter Pascala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 16:24 wielkie dzięki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Ankieter Pascala IP: *.icpnet.pl 24.02.04, 18:56 również to widziałam, ale w ogóle nie mam pojęcia jakie sa stawki za ankietę, ani tym bardziej jaką kwotę "rozsądna" należy podać !!! Czy rzeczywiscie należy być dyspozycyjnym "cały dzień" czy wystarczy zając się tym popołudniami lub w weekendy ?? Odpowiedz Link Zgłoś