Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

VoxNet Zabrze, Gliwice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 18:50
    Jakie macie opinie na temat pracy w tej firmie na stanowisku call center???
    Obserwuj wątek
      • Gość: :] Re: VoxNet Zabrze, Gliwice IP: 195.116.63.* 30.07.10, 21:57
        Nie polecam za żadne skarby tej firmy, miałam super sprzedaż ale za to szacunku od przełożonych nie otrzymałam. Poza tym rygorystyczne zasady tam panują gdzie człowiek nie jest w stanie psychicznie i fizycznie wyrobić, jak i również mała podstawa a już o premiach nie wspomnę - graniczy z cudem. Atmosfera okropnie demotywująca, wiecznie z płaczem wracałam do domu, chodziłam do pracy jak za karę, coś okropnego. Zamiast pochwalić pracownika za dobry wynik, to gnoją za przeproszeniem. Każdy kto tam pracował, bądź pracuje - to Ci powie jak tam jest. Więc są o wiele lepsze firmy od tej, więc szkoda zawracać sobie głowy. A dziwię się że do sądu nikt ich jeszcze nie podał za mobbing. Więc radzę Ci szukać lepszej roboty niż w VoxNecie.
        • Gość: dotyk aniola Re: VoxNet Zabrze, Gliwice IP: 77.79.216.* 19.08.10, 15:37
          ja pracuje tu 15 miesiacy na samym poczatku była sodoma i gomora:DD::D ale
          śmiesznie nawet.Jadłam czytałam gazete i i tak mialam sprzedaż;] potem sie
          zmieniło i zrobił sie rygor.Chciałam się zwolnić ale stw ze mam dobra sprzedaż
          wiec dałam sobie spokój.Teraz jest masakra niektorzy przychodza na gotowe;]
          • Gość: Klient Re: VoxNet Zabrze, Gliwice IP: *.ip.netia.com.pl 10.04.13, 13:02
            Moja babcia byla klientka firmy VoxNet, skorzystala z uslugi telerabat i nieopatrznie zamiast wykrecic nr dostepowy zakupila kilka kart telerabat za pomoca innego nr ktory w instrukncji korzystania byl od razu na poczatku widoczny. Rozmawialem kilkukrotnie z dzialami windykacji i obslugi. Temat trafil nawet do prezesa VoxNet. Nie dosc ze sie nie kontaktowali mimo iz obiecywali ze sprawe da sie napewno zalatwic to finalnie prezes stwierdzil ze nie ma mozliwosci zwrotu chocby czesci pieniedzy za przypadkowo zakupione i oczywiscie niewykorzystane karty. Mimo ze moj post jest tutaj nie na miejscu to zakladajac ze w dzisiejszych czasach mozna zworcic praktycznie wszystko jezeli jest nieuzywane to prezes firmy VoxNet musi byc niezlyw kawalem ...... , wiec i praca pod kims takim to pewnie wyzysk do cna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka