Gość: ania IP: *.acn.waw.pl 19.02.02, 21:29 kocham mojego chłopaka ale on długo jest w pracy i nie ma dla mnie czasu, czy jestem nie dopieszczona? Powinam sama cięzej parcowac, co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Re: boję sie IP: *.astercity.net / 10.132.129.* 19.02.02, 22:27 Nie pracuj ciężej, bo szybciej zestarzejesz się. Idź do kosmetyczki, zrób paznokcie, dobry fryzjer, znajdź ciekawe miejsce do spędzenia weekendu, poszukaj przygód. Efekt będzie taki, że poczujesz się dopieszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: boję sie 20.02.02, 13:05 Jezu aż się boję zapytać ale znam osobę która zawsze podpisuję się Lechu. Czy Ty nie jesteś z Białegostoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: boję sie IP: *.astercity.net / 10.132.129.* 20.02.02, 17:08 lastka napisał(a): > Jezu aż się boję zapytać ale znam osobę która zawsze podpisuję się Lechu. Czy > Ty nie jesteś z Białegostoku? Nie, ale nie przejmuj się, tu jest dużo różnych Lechów i Leszków z różnych części świata. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: boję sie 21.02.02, 09:37 Tak sobie pomyślałam że to może ten właśnie Lechu. Był kiedyś moim przyjacielem ale potem wyjechał zagranicę ja odrzuciłam jego oświadczyny potem on się ożenił i kontakt się urwał a właśnie zmylił mnie ten nick bo jak pisał do mnie listy i wogóle wzędzie właśnie tak się podpisywał. Właściwie to szkoda że to nie on bo on miałam ochotę z nim pogadać. No ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś