Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EUROBANK raz jeszcze

IP: *.g-net.pl 30.03.04, 18:44
    Wiem ze ten temat byl wałkowany mnóstwo razy, al moje pytanie jest skierowane
    do osób które już tam pracuja (w Eurobanku) i przeszły cały proces
    rekrutacji. Ja osobiście mimo licznych watpliwosci (krytyczne wypowiedzi na
    temat Eurobanku na forum) udałam sie na rozmowe kwalifikacyjnado Krakowa.
    Było całkiem przyjemnie. Były testy (bardzo dziwne),indywidualna rozmowa
    i ... No własnie. Zaskoczył mnie fakt ze spośród 25 osób tylko niektóre osoby
    a było ich 9 zostały zaproszone na zadanie grupowe. I zastanawiam się czy to
    dobrze czy żle ze jednym od razu podziękowali a innym kazali zostać na
    jeszcze jedno zadanie ?? Czy ktoś z pracujacych w tymze banku może
    odpowiedzieć mi na tą pytanie ?? O czymś to musi świadczyć i coś znaczyć ?!?!

PZDR
    Joanna

P.S. Czekam tylko na poważne odpowiedzi a nie na słowa krytyki na temat tego
    banku.
    Obserwuj wątek
      • Gość: poli Re: EUROBANK raz jeszcze IP: 213.199.204.* 31.03.04, 10:45
        W grudniu brałam udział w rekrutacji. Zostałam do zadania grupowego, które w
        ogóle nam nie wyszło. Pracy nie dostałam, ale chłopak, który też brał udział w
        tym zadaniu załapał się i pracuje. Moja kuzynka zaś starało sie o pracę na
        stanowisku menegera, miała zadanie grupowe, dostała pracę, ale umowy po 3
        miesiacach jej nie przedłużyli. Wydaje mi się więc, że nie ma reguły.
      • Gość: Sue Re: EUROBANK raz jeszcze IP: *.gios.gov.pl 01.04.04, 11:03
        A jakiego rodzaju sa te testy?
      • Gość: a Re: EUROBANK raz jeszcze IP: *.chello.pl 01.04.04, 11:36
        ja pracuję w tym banku od początku, przeszłam testy, zadanie grupowe i jeszcze
        jedną rozmowę a potem dostałam list, że mam czekać. Po dwóch miesiącach odezwali
        się i miałam jeszcze jedną rozmowę tym razem z managerem. Udało się. Z pracy
        jestem średnio zadowolona, ale ludzie z którymi pracuję są naprawdę świetni.
        Zdarzają się wyjątki ale mimo to kilka razy jak klientem były osoby znające się
        na HR słyszałam, że świetnie dobrali ludzi w tym banku i to jest prawda.
        Oczywiście nie chwaląc się ale ekipa jest naprawdę super

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka