Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Więcej pracy, a płaca ta sama

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 14:13
    No nie, temu rządowi trzeba zrobić kuku natychmiast! Nawet PIS nie zdążył tyle naszkodzić!
    Obserwuj wątek
      • Gość: flinka Pracuję w 3ciej firmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 09:14
        ... i nigdy nie dostawałam kasy za nadgodziny. Tyle hałasu o coś co wcześniej i tak nie było kontrolowane.
      • Gość: puterko Re: Więcej pracy, a płaca ta sama IP: 178.73.49.* 17.10.10, 18:48
        No moze nie do końca jest własnei tak jak piszesz.
        W sumie to wszystko tez zalezy od naszych kwalifikacji.Stad tez liczy sie to ze np. mamy dobra znajomośc j.angielskiego.Ja sama poszłam do speak'up dzieki czemu udalo mi sie awansowac w pracy.
        • agulha Re: Więcej pracy, a płaca ta sama 18.10.10, 02:14
          To chyba spam, nieprawdaż? Od kiedy płacenie za nadgodziny zależy od znajomości języka angielskiego? Co do awansu, to się może zdarzyć, że angielski będzie potrzebny, czasem przyda się też do tego, żeby delikwenta nie zwolnili. Oczywiście pamiętajmy, że porządne nauczenie się języka zajmie co najmniej kilka lat. Wiem, chociaż nie chodziłam do wspomnianej przez Ciebie szkółki, na którą zresztą wiele osób narzeka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka