Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

skrzynka na serwerze firmowym

IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 23:07
    Moja koleżanka ma skrzynkę pocztową na serwerze swojego męża, który prowadzi firmę.
    Zapewne koleżanka ma założon hasło do tej swojej skrzynki. Mam jednak wątpliwość czy aby jej mąż jako właściciel firmy ma dostęp do wszystkich skrzynek firmowych na tym serwerze a tym samym i do jej wiadomości.
    Obserwuj wątek
      • Gość: provider Re: skrzynka na serwerze firmowym IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.11, 08:35
        Mam jednak wątpliwo
        > ść czy aby jej mąż jako właściciel firmy ma dostęp do wszystkich skrzynek firmo
        > wych na tym serwerze a tym samym i do jej wiadomości.

Jeśli Koleżanka nie jest tym zainteresowana, to Cibie powinno to g....o obchodzić!!
        • Gość: ax Re: skrzynka na serwerze firmowym IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.11, 14:20
          Jeśli masz w ten sposób coś komentować to lepiej wogóle nie komentuj. Nie mam zamiaru opisywać moich relacji z moją koleżanką oraz jej relacji z mężem bo nikogo nie powinny one interesować, a przede wszystkim takich ludzi jak ty.
          • Gość: Jaga Re: skrzynka na serwerze firmowym IP: *.ip.netia.com.pl 20.03.11, 15:43
            ma dostep do wszystkich adresow na serwerze
            • Gość: ax Re: skrzynka na serwerze firmowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 07:52
              Dziękuję bardzo.
              • mocno.zdziwiona Re: skrzynka na serwerze firmowym 24.03.11, 12:05
                Moment, może mieć dostęp albo nie. Zależy czy to mąż sam robił stronę i administruje serwisem. Wtedy na pewno zna hasła. Jeśli jednak robi to jakiś informatyk z zewnątrz to mógł hasło ustalić z żoną właściciela i tyle. Jeśli mąż nie naciskał to prawdopodobnie hasła nie zna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka