kazar2 20.09.08, 14:57 Bardzo jestem ciekaw jak Pani Alicja N. to robi,że ma zawsze tyle pożyczek? Może zdradzi swój sekret? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradca.1 Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 23.09.08, 08:04 Napewno "roluje" stare pożyczki albo pracownicy Banku Pekao zmuszani są do brania nowych /również rolowanych / pożyczek,aby "podnieść" Oddział w rankingu Odpowiedz Link
pogromczyni_goopkoof Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 23.09.08, 21:59 tak jakby w innych oddziałach nie rolowali rolowanych po rolowaniu pexów, albo pracownicy nie brali hurtem tych "wyjątkowo atrakcyjnie" oprocentowanych pożyczek. Bazy są już tak przetrzepane, że zamyka się dopiero co udzielone pexy żeby dać nowego, cuda na kiju się dzieją żeby tylko kolejną sprzedaż zaraportować. Odpowiedz Link
kazar2 Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 25.09.08, 22:36 ale przed fuzją była również takim liderem! chciałabym poznać ten sekret Odpowiedz Link
prawdziwy_d_k Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 27.09.08, 14:48 To zadzwoń do niej lub napisz maila - może Ci zdradzi swoje sekrety Tylko podziel się nimi na forum Odpowiedz Link
alicjanycz Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 08.10.08, 18:25 Witam wszystkich!Jest mi miło że koleżeństwo zainteresowało sie moją skromną osobą i spieszę zdradzić sekret... Nikogo nie roluję...klienci mnie kochają...zwłaszcza emeryci...biedni...i potrzebujący wiecznie kasę.Złotego środka nie mam...sama nie wiem jak to robię,zawsze miałam szczęście do pex- ów.Jak widzicie w obecnym rankingu nie jestem liderem,ja byłam w Veronie a Wy mnie wyrolowaliście....)Żartuję,ale mam jedną zasadę: nic na siłę!i przepis:deko optymizmu,szczyptę uśmiechu,kilo szczęścia i tonę klientów.Wszystko w zalewie adrenalinowej spożywać 24 ha na dobę.Życzę Wam tego i pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
kazar2 Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 09.10.08, 07:19 to super! Gratulacje i pozdrawiam Odpowiedz Link
marylu5 Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 09.10.08, 08:35 Pewnie emerytom wciskasz bo takim najlepiej bo niewiele kumają Odpowiedz Link
prosperitka11 Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 09.10.08, 21:46 Dokładnie jest tak jak mówisz, w moim mieście jest tez jedna taka którą kochają emeryci i to najlepiej głusi i ślepi. Nie słyszą o czym mówi i nie widzą co podpisują. Natomiast sprzedaż ma non top. Tylko to jest naprawdę żałosne!!!! Odpowiedz Link
ec24 Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 09.10.08, 22:08 zawiść i zazdrość narodowe cechy POLAKÓW!!! jak komuś idzie lepiej to napewno oszukuje i kłamie klientów bo nikt z Was nie zastanowi się nad tym, że po prostu ktoś buduje świetne relacje umie rozmawiać korzyściami i naprawdę dobrze sprzedaje, dużo umawia klientów itp. Akurat PEX jest naprawdę jedną z lepszych ofert pożyczek na rynku. Sprawdzcie sobie na comperia.pl a dopiero poźniej piszcie że ktoś wciska ciemnym klientom, czasami straszne głupoty tutaj niektórzy pisza naprawde szkoda, że nawet oczerniamy sprzedawców że oszukują wszyscy śa be dyrektorzy prezesi a teraz nawet nasze koleżanki i nasi koledzy. dlaczego?? bo są lepsi od NAS?? uczmy się od nich!! GRATULACJE DLA NAJLEPSZYCH !!! Odpowiedz Link
ludekbph Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 09.10.08, 22:45 ec24 - gratuluję wyskiej sprzedaży i dobrego samopoczucia. A, że rynek w Polsce pachnie lichwą nikomu nie musisz udowadniać. Odpowiedz Link
prawdziwy_d_k Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 10.10.08, 21:06 I dla tak myślących powstały serwisy w stylu kokos.pl . Ale ciekaw jestem kiedy ta impreza się skończy z płaczem bo iksiński jest niewypłacalny. Bank jest jak mężczyzna - musi zarabiać Odpowiedz Link
nowa2002 Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 10.10.08, 19:49 marylu5 a skąd o tym wiesz ? Robisz tak samo? Zdradziłaś(es) się. Odpowiedz Link
ludekbph Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 10.10.08, 22:41 "Sukcesem" Banku Pekao SA (i nie tylko tego banku) jest daleko posunięta hipokryzja w stosunku do klientów oraz jego pracowników. Pranie mózgu jest najskuteczniejsze w odniesieniu do nowych pracowników. Tych z centrali, nie muszą "prać", bo za pieniądze już dawno sprzedali własne sumienie. Odpowiedz Link
ec24 Re: Pani Alicja N.-super lider Banku 11.10.08, 07:28 wyjaśnij mi proszę, bo blondyn jestem co to jest "hipokryzja do klientów oraz jego pracowników" oraz "bo za pieniądze dawno już sprzedali". Część osób w centrali zarabia mnie niż My w oddziałąch. Owszem dyrektorzy, kierownicy zarabiają więcej ale reszta wcale tak cudownie nie zarabia Odpowiedz Link