Gość: hyty IP: *.ghnet.pl 18.04.11, 17:01 Po wysłaniu kilkunastu CV zauważyłem, że mam literówkę w nim: język angielski - bardo dobry Czy w związku z tym moje CV na bank było od razu odrzucane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: literówka w CV... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 17:11 gdzie ta literowka? swoj droga --bardzo dobry pojecie wzgledne. Swoj jezyk za bardzo dobry uwazalem zaraz po maturze. Teraz po 10 sciu latach w UK uwazam ze jest taki sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: literówka w CV... IP: *.Red-81-44-51.dynamicIP.rima-tde.net 18.04.11, 18:45 nie martw sie, nikt nie odrzuci dobre cv przez glupia literowke. zreszta malo widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: literówka w CV... IP: *.home.aster.pl 18.04.11, 19:59 Te firmy do których wysłałeś z błędem nigdy Cię nie przyjmą. Ponadto pewnie CV trafiło też do innych firm w ramach akcji nabijania się z aplikanta. Mój kolega miał taką sytuację. Co prawda to nie przestępstwo ale nie mógł znaleźć pracy przez długi czas. Dopiero po zmianie nazwiska mu się to udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: literówka w CV... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 20:12 co za bzdura.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olk9988 Re: literówka w CV... IP: *.tvgawex.pl 05.05.11, 21:21 Super szablony CV do podbrania www.corson.pl/kup-szablon-cv-i-lm.html Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś