Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs...

IP: *.ghnet.pl 21.04.11, 10:53
    Niestety martusiu, ja nie daję dupy kierownictwu, więc się nie nadaję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lord bo pewnie Ty wolisz by kierownik Tobie dawał :-) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.04.11, 11:00
        a tak w temacie to nie wiele to sie różni od przedstawicieli handlowych ... którzy są sprawcami większości wypadków na drogach pędząc na złamanie karku w służbowych Pandach i Fabiach w dizlu
      • Gość: Lidluś Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs... IP: *.telpol.net.pl 21.04.11, 11:48
        Czy ktos wie jak wyglada praca Kierownika Regionu Sprzedazy w Lidlu? Zastanawiam sie czy warto walczyc o takie stanowisko. Interesuje mnie charakter i czas pracy, wynagrodzenie itp.
        • Gość: lidelek Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 14:35
          bardzo słabo, byłem tam ponad 2 lata, ostra jazda, wykorzystują na maxa i gnębią .. nie polecam!!!
          • Gość: Lidluś Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.telpol.net.pl 21.04.11, 15:19
            a jakies plusy?
            • Gość: luput Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: 87.204.209.* 21.04.11, 20:11
              Regionalny Kierownik Sprzedaży to nie jest kierownik czegoś tam w Lidlu, czy innym Realu. Jeżeli to zrozumiesz, to już będziesz miał pierwszy plus.
              • Gość: Lidluś Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.telpol.net.pl 21.04.11, 20:29
                a nastepne? czy ktos kto byl lub jest KRS moglby napisac na temat tego stanowiska?
      • cheyenne20 Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo 21.04.11, 12:03
        Rzadko zdarza się czytać takie dyrdymały.
        Prawdą natomiast jest, że tacy kierownicy w jakichś Rossmannach czy innych biedy nie mają.
      • Gość: Renek.z Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs... IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 14:20
        Wszystko to wiem a może i więcej bo mam doświadczenie ,ale jak masz te parę lat za dużo to możesz sobie jedynie pogadać ! Pracodawcy popełniają poważny błąd nie doceniając ludzi wprawdzie starszych ,ale z dużym doświadczeniem i na pewno lojalnych .
      • Gość: kadrowiec Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs... IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.04.11, 14:35
        tysiące lasek pasożytujące na firmach w działach HR muszą systematycznie udowadniać,
        że jednak są do czegoś potrzebne - stąd co i raz generują jakiś bełkot o wpływie działu HR na wyniki firmy.

w normalnych firmach dział HR ma tylko 1 pracownika merytorycznego i kilka sekretarek,
        a w babilonie mamy bezrobocie ukrywane w działach HR.
        • Gość: halka Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.icpnet.pl 21.04.11, 14:52
          kompetencje tych "kadrowych" są ... żenujące.
      • sselrats To cos dla mnie! 14 kafli! Ruszam! 21.04.11, 17:01
        Wiadomosc usunieta bo sie nie podobala adminowi.
      • luni8 Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs... 21.04.11, 18:54
        Co za denny artykuł
        Piszą o branży FMCG, a nie wyjaśniają co to tak właściwe jest. Jeśli jest to skrót od tego całego Kierownika to nie żadna branża tylko stanowisko.
        No chyba że mówimy o logice z zakresu "mój mąż z zawodu jest dyrektorem".
        • Gość: pl Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.04.11, 21:40
          Skoro korzystasz z internetu, sprawdzenie co oznacza ten skrót nie powinno stanowic dla Ciebie problemu...a możej jadnak? ;)
          • luni8 Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo 22.04.11, 06:22
            Jedną z podstaw przy pisaniu tekstów jest jego przejrzystość. Tutaj tego brak.
            Czym jest FMCG mnie nie interesuje, ale ma znaczenie dla samego tekstu czytanego głównie przez laików.

Swoją drogą to mogli napisać kilka razy "Regionalny kierownik sprzedaży" a tu nie mogli dać normalnie
      • tatali Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo 21.04.11, 19:00
        Nie interesuje mnie, czy chciałes zabłysnąć jaki jesteś cool, czy też tak było naprawde.
        Zgłaszam Twojego posta do prokuraktury-wykorzystałeś i publicznie sie przyznaleś do pedofilli.
        ps. Spkojnych Świat kozaku.

Gość portalu: można zarobić napisał(a):

> galerianki chętnie daqją dupy ! Zaprosiłem 13 letnią galeriankę do mojego domu
        > i uprawialiśmy seks. Było miło. Niestety dzieci z biednych rodzin też chcą mieć
        > pieniądze a jeśli rodzice nie pracują lub mało zarabiają to młode dziewczynki
        > muszą sobie jakoś radzić. Mamy w sumie wolność i demokrację.
      • Gość: texan Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs... IP: *.com 21.04.11, 19:52
        $3000.00/month to jest duzo? wychodzi raptem ok $20/h , pewnie mniej bo beda kazac pracowac 24/7.
        • Gość: dd Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.11, 20:35
          Jak ja się cieszę, że większość nie wie, co to za stanowisko i jakie trzeba mieć kompetencje :)))
          Dzięki temu ja ze średnim łykam te 12tys co miesiąc (niestety brutto). Niestety nie mogę liczyć na podwyzkę, bo nie znam angielskiego :(
          Robota po 10h co dzień, nie ma lekko.. Ale za to całe weekendy dla rodziny :)
          • Gość: eh Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: 62.233.246.* 22.04.11, 11:38
            łykasz ale na centralnym w meskiej toalecie
            • Gość: heniek Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.180.7.68.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.04.11, 13:02
              zaj..bsta riposta;-))))
              gratuluje!!!
      • Gość: Kagan Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs... IP: *.dsl.telepac.pt 21.04.11, 21:47
        Kolejny artykul dla idiotow...
      • Gość: drmniodek ratujcie język polski IP: *.kielce.vectranet.pl 21.04.11, 22:29
        "pracownicy z umiejętnościami liderskimi, będący swoistymi coachami zespołów sprzedażowych" = coachami to w języku polskim... jak? nie uczyli na zajęciach? :-)
        • sselrats Ratowanie jezyka polskiego - Mission Impossible 21.04.11, 23:42
          ...
        • klaun.szyderca Re: ratujcie język polski 22.04.11, 08:49
          Pewnie "kołaczami" miało być
      • Gość: jaaaaaa Pierdu, pierdu ... IP: *.static.korbank.pl 21.04.11, 22:53
        Przez kilka lat byłem szefem sprzedaży w dużej dolnośląskiej firmie. 2 miesiące temu musiałem odejść (nowy właściciel wstawia swoich ludzi). Szukam od 1,5 miesiąca pracy. I wiecie co... d..pa czarna. Ofert jest tak mało, a jeśli już są, to głownie na RKS w branży automatyki przemysłowej lub IT. A tam trzeba być inżynierem heh.. Też myślałem, że będzie łatwiej, bo sam przedtem długo szukałem handlowców i sądziłem, że skoro tak trudno ich pozyskać, to teraz sam nie będę miał problemu... Niestety, rzeczywistość jest nieco inna...
        • adampalmer wg wyborczej.. 22.04.11, 00:07
          ..codziennie tworza sie setki miejsc pracy. mamy nie tracic humoru i nie buntowac przeciwko lewokratom prowadzacym nas do europejskiego porzadku rownosci i dobrobytu. niedoczekanie..
      • split-fire blablabla... cała praca kierownika sprzedaży to 21.04.11, 22:53
        umiejętność wciskania większego kitu niż pracownicy.
        • sselrats Dokladnie - costam costam 22.04.11, 04:58
          ...
        • Gość: / Re: blablabla... cała praca kierownika sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 06:52
          no i jeszcze umiejętność chlania dużej ilości wódy oraz dymania kur....ew w burdelach razem z kontrahentami.
      • dystansownik Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs... 22.04.11, 07:41
        Od kiedy to samochód służbowy, laptop i komórka są świadczeniami dodatkowymi? To są najzwyklejsze narzędzia pracy w dzisiejszych czasach. To tak jakby chwalić się, że na stanowisko operatora koparki dają jako świadczenie właśnie możliwość korzystania z tej koparki.
        • Gość: Ja Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: 91.209.116.* 22.04.11, 08:57
          Też o tym pomyślałem jak czytałem te wypociny. No ale dla Paździochów każdy "niby bonus" jest świadczeniem. A to zwykłe narzędzia...
          • dystansownik Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo 22.04.11, 12:20
            > Też o tym pomyślałem jak czytałem te wypociny. No ale dla Paździochów każdy "ni
            > by bonus" jest świadczeniem. A to zwykłe narzędzia...

Nawet czasem gorzej niż narzędzia, to łańcuch u szyi. Telefon służbowy po to, żeby być "dyspozycyjnym", a laptop, żeby mieć cały czas materiały do pracy i robić nawet po godzinach w domu.
            Pół biedy z samochodem, ale pod warunkiem, że jest także na użytek prywatny. Niektóre firmy udostępniają je tylko do pracy, gdzie trzeba się rozliczać z kilometrów, itp.
        • Gość: gość portalu Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 12:21
          Są to świadczenia dodatkowe jeżeli możesz z nich korzystać w domu. Rozmawiasz przez telefon z rodziną, jedziesz samochodem nad jezioro, korzystasz wieczorem z internetu np. pisząc coś na forum. Z koparki raczej w domu nie korzystasz.
      • Gość: szimurina Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 08:41
        publiczne przyznanie się do wykorzystania nieletniej, 5 lat ci grozi, a jak trafisz do pierdla to cię tam już nauczą starsi że ty też możesz być małą dziewczynką, zastanów się nad fajną ksywką
      • Gość: czarny kołnierzyk Laptop, telefon i auto to narzędzia pracy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:45
        Nie żaden luksus...
      • Gość: czarny kołnierzyk Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:47

Art. 200. § 1. Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

Jesteś w przysłowiowej d&pie, misiek.

• Gość: as Re: Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Impo IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 12:29
          Myślę,że w dupie to on jest od urodzenia ze swoją inteligencją, w tym momencie to tylko potwierdził publicznie:)
      • Gość: Marek Regionalny Kierownik Sprzedaży - Mission Imposs... IP: 80.68.235.* 22.04.11, 10:24
        Odkąd to narzędzia pracy są świadczeniem dodatkowym ??? (samochód, komórka i notebook- ha! ha! ha! ha! ha! ...)
        Ten artykuł to jedna wielka 'ściema'...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka