Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bank Handlowy (CITI)

02.05.11, 08:36
    hej!
    byłem na rozmowach, obecnie dostałem propozycję pracy z tymże:

- działania przy projekcie (jak dla mnie ciekawym, można się wykazać)
    - potem przy kolejnych

- umowa na okres próbny 3 miechy
    potem:

albo czas określony, albo nieokreślony - zależnie od zadowolenia pracodawcy.

warunki takie jakie określiłem na spotkaniu rekrutacyjnym - jest ZGODA.

chcą kogoś tylko na 3 miesiące, czy rzeczywiście jest szansa dalszej współpracy? jak myślicie?

w ogóle może ktoś coś powiedzieć o atmosferze pracy w tym Banku? Mowa o operacjach, na goleszowskiej w Wawie.
    Obserwuj wątek
      • korgiii Re: Bank Handlowy (CITI) 02.05.11, 11:49
        podbijam pytanie!
      • Gość: gość Re: Bank Handlowy (CITI) IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 11:43
        też mnie to interesuje! nikt nic nie wie? nie wierzę, że tu tylko sami narzekający na pracę, a żadnych konstruktywnych wypowiedzi...?
        • Gość: PM Re: Bank Handlowy (CITI) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 12:11
          prowadzę projekty w innym banku i to jest normalne, że do zespołów w takich przedsięwzięciach zatrudnia się studentów i kończy z nimi współpracę po zamknięciu produktu/systemu; pracę na etat przy projektach możesz dostać pod warunkiem, iż studiujesz informatykę, bo wszystko zawsze kręci się wokół departamentu IT i trzeba umieć to ogarniać
          • Gość: PM Re: Bank Handlowy (CITI) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 12:14
            aha, i domyślam się, że dostałeś umowę zlecenie?
            • korgiii Re: Bank Handlowy (CITI) 03.05.11, 12:45
              nie umowę zlecenie, tylko mówimy o etacie. I nie jestem studentem, tylko mam spory staż pracy na etacie, w dużej korporacji.

dostałem propozycję pracy w tym banku - pytanie było czy ktoś się orientuje jak wygląda praca w banku handlowym? domyślam się, że nie ma lekko, ale chodzi o takie przyziemne kwestie jak kontakt z ludźmi, współpraca, przełożeni itp.
              • Gość: Gosc Re: Bank Handlowy (CITI) IP: *.home.aster.pl 16.05.11, 00:09
                Się nie przelewa i lekko nie jest. Tak jak każde międzynarodowe korpo ...

Nie znam żadnej poważnej firmy zatrudniającej studentów do zarządzania projektami.
                • Gość: gosc Re: Bank Handlowy (CITI) IP: *.play-internet.pl 25.05.11, 22:10
                  zalezy wszystko od ludzi w danym zespole bo to ludzie budują atmosferę, w citi nie jest rózowo, na goleszowie pracuje wielu sztywniaków poza tym to jest bardzo betonowy bank. znam takich co bardzo narzekają i takich co sobie chwalą, reasumując moze nie tyle ludzie i atmosfera są złe co najczęsciej presja góry, masę pracę, maksymalne oddanie i nieprzejednane procedury co często uniemozliwia działanie, kreatywnosc i tym samym satysfakcję bo związuje ręce ale to domenta wielkich korporacji zanim się zejdzie 15 departamentów.......
                  pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka