Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Po raz kolejny....

IP: *.cdma.centertel.pl 20.06.11, 15:51
    Po raz kolejny praca, na którą aplikowałem, podczas rozmowy kwalifikacyjnej okazała się być akwizycją ukrytą pod fajnie brzmiącą nazwą. Miałem już kilkanaście takich sytuacji, kiedy praca typu "pracownik biurowy", "sprzedawca", "doradca klienta" czy "pracownik obsługi klienta" okazała się być akwizycją różnego badziewia od Cyfry+ zaczynając na zestawach pościeli za 6000 zł kończąc. I jeszcze debil z HR oburza się że wysyłałem CV a teraz nie jestem zainteresowany. Sorry, ja wysyłałem CV na stanowisko pracownika biurowego a nie obwoźnego sprzedawcy. Mam tego dość. Idiotyzm i brak profesjonalizmu pracodawców i HR-ów jest porażający.
    Obserwuj wątek
      • Gość: srabart Re: Po raz kolejny.... IP: 81.219.227.* 20.06.11, 16:20
        Przyzwyczajaj się, albo skorzystaj ze znajomości.
        • Gość: Stypa2011 Re: Po raz kolejny.... IP: *.cdma.centertel.pl 20.06.11, 16:38
          Nie mam znajomości. Gdybym je miał pewnie dawno bym już pracował.
      • rabart Re: Po raz kolejny.... 20.06.11, 19:27
        Niestety też to zauważyłem w ogłoszeniach. Człowiek klika na ogłoszenie dotyczące pracy biurowej, czyta, a tu nagle "sprzedawanie usług/towarów klientom" "wynagrodzenie operate na prowizji".
        Powinien być zakaz publikacji tego typu ogłoszeń w działach praca.
        • Gość: f Re: Po raz kolejny.... IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 20:07
          bez znajmosci szuka sie tylko przedstawicieli ich ciagle brakuje i bedzie brakowac chocby było 80% bezrobocia w pracuj pl bedzie pełno ogłoszen : pm ph pf telemarketer specjalista ds sprzedazy partner handlowy itp
        • Gość: Saturday Observer Re: Po raz kolejny.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 20:14
          Powinien być zakaz udostępniania internetu debilom po Uniwersytetach pokroju rabarta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka