Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Proponuję Ci pracę!

12.08.11, 19:33
    Niezależnie od tego jakiej pracy aktualnie szukasz - poświęć kilka minut, by zainteresować się moją ofertą.

Pilnie poszukuję osób do obsługi klienta przez internet w firmie z branży medycznej.

Wymagania: znajomość obsługi komputera oraz dostęp do internetu.

Nie musisz mieć doświadczenia - przeszkolę i pomogę.

Praca na podstawie umowy.

W pełnym lub niepełnym wymiarze czasu pracy.

Liczba wakatów 3.

Zarobki 450 - 1450zł (praca dodatkowa)

Co o tym sądzisz?
    Obserwuj wątek
      • tanebo Re: Proponuję Ci pracę! 12.08.11, 19:45
        Na czym polega praca?
        • Gość: Zuzza Re: Proponuję Ci pracę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 20:07
          Na robieniu w balona nieuświadomionych :) Ciekawe ile kosztują tzw. materiały szkoleniowe wysyłane majlem albo sms :)) A tak wogóle praca lżejsza niż sen najlepiej nie wychodząc z domu i 10 tys na miech conajmniej - takie są wymagania obecnie.pa.
          • Gość: Joanna.Maguda Re: Proponuję Ci pracę! IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 20:17
            No właśnie zupełnie odwrotnie... Osoby, które są zainteresowane poważną, legalną pracą przez internet (dalekiej od sprzedawania chińskiej tandety) zapraszam na mail priv_lekarz[at]o2.pl

A do Zuzzy - jeżeli znasz taką pracę, to poproszę o ofertę. :)
      • uczciwypracodawca Re: Proponuję Ci pracę! 13.08.11, 12:32
        I ja tez...
        • Gość: Joanna.Maguda Re: Proponuję Ci pracę! IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 20:20
          Za 1000zł miesięcznie? To ma być uczciwe? Dziękuję. Na etacie też pracuję, ale moja pensja to za mało, by godnie żyć. Dlatego pracuję dodatkowo. W domu, przez internet. Milionów nie zarabiam, czasu poświęcam na to sporo, ale lepsze to niż "trasa Warszawa-Gdańsk".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka