aniela 05.08.03, 09:52 weszlam tu zeby sie po molo przejsc o zachodzie slonca i przy spiewie ptakow. a Wy tak brzydko sie bawicie. fe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: brzydko sie bawicie 05.08.03, 09:57 W życiu bardzo ważna jest umiejętość dokonywania wyborów oraz selekcja i filtrowanie informacji. Także można czytać i pisać na wybranych wątkach. Można nie zwracać uwagi na folklor tego forum. AMen. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: brzydko sie bawicie 05.08.03, 10:16 ale skad ja mam wiedziec ktore watki sa wybrane> nowa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: brzydko sie bawicie 05.08.03, 10:24 Anielo, unikaj zatem wątków których główną bohaterką jest nasza pseudoksiężniczka forumowa - messja. Reszta jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: brzydko sie bawicie IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 05.08.03, 10:27 informuje Cie anielo, ze sprawa nie jest taka blaha jakby sie wydawalo; poszlo o jablko rzucone miedzy boginie dla najpiekniejszej, a teraz jestesmy na etapie wojny trojanskiej. Poniewaz historia kolkiem sie toczy ta kiedys wygasnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: brzydko sie bawicie 05.08.03, 10:30 Ewo, to nie takie proste....Wojna trojańska na FR wybucha i zamiera, a potem ze zdwojoną siłą wybucha ponownie... To trwa już chyba ponad rok ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: brzydko sie bawicie IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 05.08.03, 10:38 byc moze o tym decyduje bogini(podpuszczona przez Zeusa- bylbyz on dyablem?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: brzydko sie bawicie 05.08.03, 10:47 myslalam ze to ja jestem najpiekniejsza? czy to rozstrzyga Wasz spor konczac go pomyslnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: brzydko sie bawicie IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 05.08.03, 10:55 Afrodyta zostala uznana za najpiekniejsza na drodze korupcji(obiecala Parysowi piekna Helene), a potem od nitki do klebka...pozostaje pytanie czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: brzydko sie bawicie 06.08.03, 10:54 > informuje Cie anielo, ze sprawa > nie jest taka blaha jakby sie wydawalo; > poszlo o jablko rzucone miedzy boginie > dla najpiekniejszej, a teraz jestesmy na > etapie wojny trojanskiej. Poniewaz historia > kolkiem sie toczy ta kiedys wygasnie.... nie walcze z jankiem o urode. uwazam bowiem, ze janek jest duzo ladniejsza, apf zreszta tez:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: brzydko sie bawicie 05.08.03, 10:48 zgadzam sie. to sa brzydkie zbawy, a najzabawniejsze, ze sobie niektorzy wmawiaja, iz za sprawa jednej osoby forum moze tak wygladac. p.s. dziekuje za glos rozsadku w tym bagnie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: chcialam zadac pytanie IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 05.08.03, 13:06 kim byl Parys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: chcialam zadac pytanie IP: 62.121.128.* 05.08.03, 13:10 Gość portalu: Ewa napisał(a): > kim byl Parys? to ten co odkryl wieze Eifla.ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: chcialam zadac pytanie IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 05.08.03, 13:13 widac ze tienkuju aluzju ponial Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white no :((( 05.08.03, 18:33 moze najlepiej,jak osoby,ktore sie nie lubia wygasza sie wzajemnie-nie beda musialy czytac swoich postow i sie denerwowac? i wtedy beda te spacery nadmorskie-ja jestem za!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: no :((( 06.08.03, 00:04 Anielo, ale Parysa przekupiono:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no :((( 06.08.03, 09:18 cel niech uświęci środki. bagniscie tu u Was, łąki kwieciste błotem zalane, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: no :((( IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 06.08.03, 09:24 nie lubisz mitologii, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: brzydko sie bawicie 06.08.03, 09:34 aniela napisała: > weszlam tu zeby sie po molo przejsc o zachodzie slonca i przy spiewie ptakow. > a Wy tak brzydko sie bawicie. fe Gdzie Ty tu molo chcesz znalezc? Molo jest na plazy, lub obok niej. A tu romzowy nie dla dzieci. Fe, tak wchodzic komus do ogrodka i go pouczac Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: brzydko sie bawicie 06.08.03, 10:39 mądrosc jest dobra. a dobrze jest dzielic sie dobrym. co uczynilam. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: brzydko sie bawicie 06.08.03, 10:41 aniela napisała: > mądrosc jest dobra. a dobrze jest dzielic sie dobrym. co uczynilam. Dziekuje:). Dzielenie madorscia jest ok. Nawracanie doroslych ludzi - juz chyba mniej. Chyba, ze czujesz sie mesjaszem... Odpowiedz Link Zgłoś