Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Odchodze stad definitywnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 15:12
    moderator zostawia przesmiewcze posty "umialem wierszyki w szkole" a kasuje moj powazny temat "ciezko zyc bez pracy"

opuszczam to forum definitywnie, juz nigdy tu NIC nie napisze
    ale i tak zamiast powaznej dyskusji, wiele zle wychowanych osob obrzucalo tu innych blotem

stres zle wplywa na zdrowie, wiec odejscie stad tylko dobrze mi zrobi

od teraz kazdy moze uzywac nicka bezrobotny i wypisywac glupoty, to juz nie moj problem, to juz nie moje forum

zamiast pisac tutaj, zwieksze moje starania zeby wreszcie zdobyc prace, mimo klod rzucanych mi pod nogi

Obserwuj wątek
      • Gość: zebropodobny Re: Odchodze stad definitywnie IP: *.aster.pl 09.09.11, 19:05
        ale czemu się obruszasz, jaka jest różnica w postach pełnych żalu o tym, że ktoś miał 2.0 w podstawówce i ma pracę lepiej płatną niż ty, a w postach, że umiałeś wierszyki na pamięć? :)

Żadna. Ja nie widzę różnicy w postach twoich i twoich 'podszywów' - są równie żałosne.

O tym, że wcale od nich wartościowszy ani lepszy nie jesteś, przekonnujesz się codziennie, dlaczego zamiast uderzyć się w pierś cały czas stawiasz się w sytuacji pokrzywdzonego? :)
      • Gość: j Re: Odchodze stad definitywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 20:44
        smieszna sprawa, czytalem te twoje posty i te niby podszywki - i serio, nie widzialem roznicy

do dzis nie wiem czy mozna bylo na powaznie i bez robienia sobie jaj napisac o UW jako Ivy League.. stary, tos pojechal wtedy
      • Gość: Pakosinski Bardzo sie tym przejmujemy i traktujemy powaznie IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 09:22

:)
      • Gość: Karolina 28 Będzie to spora strata dla forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 13:00
        odchodzi od nas człowiek autentyczny, silny, wykształcony, inteligentny
        jego obecność była z pewnością korzystna dla tego forum
        • Gość: sd Re: Będzie to spora strata dla forum IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 14:32
          buhahahaha. Taki "inteligętny", ze ho ho. niech spier...ala! Dzieciuch!
      • rabart Re: Odchodze stad definitywnie 11.09.11, 13:19
        Szkoda.Nie dziwię się jednak, trolle("w Polsce jest mnóstwo pracy") i panienki które usilnie zaprzeczają jakoby dostały pracę po znajomości("ale kontakty to nic złego") opanowały to forum.
        Życzę wszystkiego najlepszego(pracy nie życzę, bo wiem iż jej w Polsce nie dostaniesz, taki kraj...)
      • kazjenka Re: Odchodze stad definitywnie 11.09.11, 17:18
        Patrząc na liczne powroty @bezrobotnego zastanawiam się, czy jego odejście jest faktycznie definitywne. Fora uzależniają, co dobrze widać na jego przykładzie. Tu czy gdzieś indziej - @bezrobotny będzie realizować potrzebę wyżalania się w sieci.

> zamiast pisac tutaj, zwieksze moje starania zeby wreszcie zdobyc prace, mimo kl
        > od rzucanych mi pod nogi

Mam cichą nadzieję, że @bezrobotny skorzysta z moich rad. Choć lubił nurzać się w cierpieniu zamiast szukać rozwiązań, co było denerwujące.Odpoczynek od tego forum może mu pomóc, ponieważ obecna tu frustracja za bardzo dołuje człowieka. Chłopak wydawał się być wrażliwy, naiwny i niezaradny. Ale wyrażał się kulturalnie w odróżnieniu od trolli stąd.
        • rabart Re: Odchodze stad definitywnie 11.09.11, 18:50
          Tu czy gdzieś indziej - @bezrobotny będzie realizować potrzebę wyżalania się w
          > sieci

A co realizuje kazjenka nieustannie postując swoje głębokie przemyślenia?
          • wyksztalciuch_3 Re: Odchodze stad definitywnie 11.09.11, 22:39
            Bo to forum żydowsko- komunistyczne. Dlatego tak autora wątku traktowali.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka