Gość: marta IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 26.05.04, 12:00 Prosze o porade jak napisać podanie o urlop wychowawczy. Co ono powinno zawierać? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_dominika Re: urlop wychowawczy 26.05.04, 12:57 Przykład: "Proszę o udzielenie mi należnego urlopu wychowawczego od dnia ...... do dnia......" W moim przypadku to wystarczyło. Nie wiem tylko, czy nie trzeba tego podania złożyć 2 tygodnie przed końcem macierzyńskiego (czyli przed zaplanowaną datą wychowawczego). Nie wiem, czy masz jeszcze jakiś zaległy urlop wypoczynkowy, bo jeśli tak, to na pewno zakład powinien udzielić ci go zaraz po macierzyńskim i wtedy na pewno trzeba zlożyć wniosek na 2 tygodnie przed. Pozdrawiam i życzę miłego spędzania czasu z dzieciaczkiem Casia Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_33 Re: urlop wychowawczy 01.06.04, 09:49 a tutaj masz link, ..... praca.hrk.pl/HRKFiles/Dokumenty/WZOR_PODANIE_O_UDZIELENIE_URLOPU_WYCHOWAWCZEGO_2004r.doc Odpowiedz Link Zgłoś