Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hej jeśli chcesz mi pomóc..

IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 17:45
    ..i jestes inzynierem lub masz kumpla inzyniera, sasiada inzyniera, żonę
    inzyniera whatever i masz jakies pojecie jak na temat jej/jego/wlasnej
    specjalnosci, zarobków i warunków pracy (szans znaleznienia pracy) to bede b
    wdzieczny jesli o tym napiszesz!!!
    pozdrawiam srdecznie!!!
    - greenhorn
    Obserwuj wątek
      • losiu4 Re: Hej jeśli chcesz mi pomóc.. 02.06.04, 17:53
        Gość portalu: greenhorn napisał(a):

> ..i jestes inzynierem lub masz kumpla inzyniera, sasiada inzyniera, żonę
        > inzyniera whatever

no dobra, ale inżyniera CZEGO?

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: VIP-1 Re: Hej jeśli chcesz mi pomóc.. IP: *.cwshs.com 02.06.04, 17:59
          a to ma jakies znaczenie?
          tyle samo umie, hehehe
          • losiu4 Re: Hej jeśli chcesz mi pomóc.. 02.06.04, 18:07
            Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> a to ma jakies znaczenie?

a miewa :)

> tyle samo umie, hehehe

tyle samo czego umie i względem kogo?

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: greenhorn NO TO JA UŚCIŚLE ;) IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 18:44
        Jestem studentem 3 roku i jak sie dookola rozgladam to dochodze do wniosku, ze
        wybor specjalnosci inzynierskiej (ogolnie specjalnosci kształecnia) MA (!!!)
        zajebiste znaczenie dla dalszej "kariery".

Teraz właśnie jestem na etapie wybierania specjalności na swoim wydziale

Jest to wydzial mechatroniki na pw i jest w czym wybierac - biomed, multimedia,
        fotonika, mikromechanika, robotyka, automatyka i inzynieria jakosci + jeszcze
        kilka syfiastych ktore z gory odrzucam. W zwiazku z tym liczylbym na jakies
        podpowiedzi, bo kieruje sie glownie szansami na dobra prace tu i teraz (a
        rozwazania takie jak rozwoj techniki i zgodnosc z zainteresowaniami wybiłem
        sobie z głowy)

Jesli znacie inzynierow z ktorejs z tych "branzy" to napiszcie jak im idzie
        zarabianie na zycie w naszym pieknym kraju

pozdr
        - greenhorn
        • malwa33 Re: NO TO JA UŚCIŚLE ;) 02.06.04, 19:36
          znam..
          mgr.inż Politechnika Warszawska po automatyce i coś tam jeszcze (dokładnie nie
          pamiętam);)))
          dyrektor w dużej, miedzynarodowej firmie, dobrze zarabia:)
          w tej chwili szukają 2 osób na stanowisko:Inzynier automatyk/programista
          Inżynier Sprzedaży
          aha znam też dziewczynę po tym kierunku pracuje w USC, marne stanowisko i
          zarobki;)

tyle ode mnie:)
          • Gość: VIP-1 o cholera IP: *.cwshs.com 02.06.04, 19:41
            malwa33 napisała:

> Inżynier Sprzedaży
            a co to jest do diabla?
            (powaznie pytam)
            • Gość: greenhorn Re: o cholera IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 19:46
              :))) ja tez nie wiem co to jest, pewnie taki inzynier (specjalnosc dowolna) -
              handlowiec. Ale takich wlasnie info szukam, dzieki malwa!! To calkiem
              pocieszajace, bo tez sie wybieram na automaty. Piszcie wiecej, hej!
              • Gość: greenhorn Re: o cholera IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 19:48
                Malwa, jesli on skonczyl automaty na pw, to znaczy jest ze jest po moim
                wydziale albo elektronice, a jesli dobrze zarabia to znaczy ze po moim.
                Jesli mozesz to napiszac, to napisz jak gosc sie nazywa, kiedy skonczyl i gdzie
                pracuje, oki?
                • Gość: VIP-1 Re: o cholera IP: *.cwshs.com 02.06.04, 19:51
                  Gość portalu: greenhorn napisał(a):

> Jesli mozesz to napiszac, to napisz jak gosc sie nazywa, kiedy skonczyl i
                  gdzie
                  >
                  > pracuje, oki?
                  nie oki
                  takie rzeczy to nie na forum
                  popros to ci na prajwa moze przesle
                • ta_co_szuka Re: o cholera 02.06.04, 19:56
                  dokładnie tak jest po elekronice...
                  wypytam jak go dopadne dokładnie ... wiem ze coś pisał o piorunach kulistych
                  hehehhe i cos tam jądrowych;)) sorrki ale zielona jestem w tych tematach
                  nie wiem kiedy skonczył , pracuje juz w tej firmie z 5 lat,
                  zaczynał od kierownika... z tego co wiem

Inzynier sprzedaży hmmm to taki gość co zna dobzre lokalny rynek automatyki
                  zna branże automatyki (sterowniki PLC, systemy SCADA)
                  no i anglik dobrze zna;)i jest komunikatywny;)

zapytałabym teraz ale w delegację mu sie wyjechało;))))

• Gość: greenhorn Re: Hej jeśli chcesz mi pomóc.. IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 16:42
        no do gory z tym tematem!!! ;)
        • Gość: agulha Re: Hej jeśli chcesz mi pomóc.. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.06.04, 21:57
          Moja koleżanka jest po automatyce na PW. Nie jest to aż tak bliska mi osoba,
          żebym wiedziała, ile zarabia, ale na pewno dobrze. Po chyba ośmiu latach pracy
          kupiła sobie (z pomocą mamy, ale mama, choć dobrze zarabia, nie jest bogaczką)
          dwupokojowe mieszkanie w nowym bloku prawie w centrum Warszawy, z ochroną,
          basenem i sauną dla mieszkańców i takie tam. Z kolei pracę ma z jedną istotną
          wadą: wyjazdy. Non stop od poniedziałku do piątku siedzi w Pipidówach Górnych,
          znaczy jeździ po kraju, rzadko są to duże miasta, raczej takie powiatowe i
          mniejsze. Ja też mam prace z delegacjami, ale z czymś takim bym zwątpiła. Co
          można robić w skromnym hoteliku [przecież 3-4 gwiazdem w powiatowych miastach
          zwykle nie ma] przez 4 wieczory w tygodniu, i kiedy pozałatwiać swoje sprawy w
          miejscu stałego zamieszkania?
          • Gość: greenhorn Re: Hej jeśli chcesz mi pomóc.. IP: *.acn.waw.pl 04.06.04, 01:39
            taki los handlowca ;) zreszta na politechnice asystenci wprost mowia nam, ze
            70% absolwentow bedzie wlasnie handlowcami
            dziekuje wszystkim za wypowiedzi i pozdrawiam
            • Gość: greenhorn Re: Hej jeśli chcesz mi pomóc.. IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 14:07
              dobra, drugi i ostatni az daje temu tematowi kopniaka w gore...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka