Gość: oligator IP: *.lublin.mm.pl 19.03.12, 19:31 dostał ktoś z forumowiczów ofertę pracy z niejakiej agencji tms work... próbowałem wkleić treść maila ale gazeta poinformowała że to spam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nefre Re: tms-work co to jest ???? IP: *.60.citypartner.pl 19.03.12, 21:18 Tak, dzisiaj otrzymałam taką wiadomość, ale nie potraktowałam jej serio, zwłaszcza że w temacie wiadomosci było: Fw: Current Open Position - ID : 5wef781158505C..". Sama jestem ciekawa czy to faktycznie jakaś "ściema"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: tms-work co to jest ???? IP: *.sggw.waw.pl 19.03.12, 22:38 Również dostałem ofertę. Jako desperat wysłałem CV. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: tms-work co to jest ???? IP: *.sggw.waw.pl 19.03.12, 23:26 Wyczytałem na stronie amerykańskiej, że jest to biznes prowadzony przez grupy przestępcze i polega to na tym, że faktycznie dostajesz pieniądze, jednak przejmują wszystkie informacje o Tobie oraz każą wysyłać nadwyżki ze swojej pensji na różne konta bankowe czy też western union. W ten sposób piorą brudne pieniądze skradzione z kont bankowych online i inne lewe zyski. Stajesz sie głównym pośrednikiem, a zarazem głównym winowajcą, który dostaje po pewnym czasie nakaz aresztowania. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Praca słupa 20.03.12, 02:59 Gość portalu: oligator napisał(a): > dostał ktoś z forumowiczów ofertę pracy z niejakiej agencji tms work... próbowa > łem wkleić treść maila ale gazeta poinformowała że to spam... Zgaduję, że to nowa nazwa tego "biznesu"? tiny.pl/hp7bv Jeśli to jest to, to "pracujący" zarobi od 3 miesięcy do 5 lat darmowego wiktu i opierunku. A na pewno znajdą się wystarczająco naiwni albo głupi, aby zarobić. S. Odpowiedz Link Zgłoś