grzes8 Re: Krótki kurs drobnego kapitalizmu w Polsce, cz 21.07.04, 19:35 chyba ty jestes chory więc się nie wypowiadaj na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Krótki kurs drobnego kapitalizmu w Polsce, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:00 Zgadzam się, sama byłam i konsultantką i koordynatorką. Ta firma to jak wampir - wysysa wszystkie soki, a jak już to zrobi - odrzuca ... Okropna firma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oferta.pracy Oferta pracy w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 09.10.04, 12:41 Wszystkie osoby poszukujące pracy (Warszawa) zachecamy do zapoznania się z naszą ofertą: forum.wprost.pl/ar/?O=413064&NZ=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor1001 Re: Krótki kurs drobnego kapitalizmu w Polsce, cz IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 11.07.05, 13:11 sama jestem konsultantką Avonu i nie zamieżałam pracować nie wiadomo ile godzn dziennie jeżeli te panie chciały wysokich zarobkó to przypłaciły to swoim czasem nikt ich nie zmuszał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kareatywnosc wszystko ok, ale 1 nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:12 ...dlaczego autor artykulu przedklada etatowosc jako wzor, nad idea niezaleznej przedsiebiorczosci. wiadomo nie od dzis, ze przedsiebiorcy, mimo, ze cechuje ich wysokie ryzyko dzialalnosci, zarabiaja o wiele wiecej niz ci na etatach. nie wyobrazam sobie zeby w amwayu czy avonie ktos byl pracownikiem do spraw sprzedawania kosmetykow. przeciez na marzy zarabia sie grosze. ale na organizacji sprzedazy, ktora pracownik nie moglby sie zajmowac tylko niezalezni przedsiebiorcy, zarabia sie krocie. dla autora - z przygotowania sie do tematu masz 3 na szynach. Odpowiedz Link Zgłoś