Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Umowa na oke probny

IP: *.siedlce.domtel.com.pl 19.06.12, 13:21
    Witam
    Jestem na umowie na okres próbny z data podpisania umowy od dnia 2 kwietnia 2012 roku do 1 lipca 2012 roku. Kiedy ostatni dzień powinienem sie zjawić w pracy jeżeli pracodawca jeszcze nie przedstawił mi innej umowy a ja nie chce kontynuować pracy w tej firmie ? 1 lipa jeszcze powinienem zjawić się w pracy ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pawel Re: Umowa na oke probny IP: *.siedlce.domtel.com.pl 19.06.12, 13:25
        Na okres próbny :)
      • snajper55 Re: Umowa na oke probny 19.06.12, 13:27
        Gość portalu: Pawel napisał(a):

> Witam
        > Jestem na umowie na okres próbny z data podpisania umowy od dnia 2 kwietnia 201
        > 2 roku do 1 lipca 2012 roku. Kiedy ostatni dzień powinienem sie zjawić w pracy
        > jeżeli pracodawca jeszcze nie przedstawił mi innej umowy a ja nie chce kontynuo
        > wać pracy w tej firmie ? 1 lipa jeszcze powinienem zjawić się w pracy ?

Tak. 1 lipca to Twój ostatni dzień pracy.

S.
      • Gość: corett Re: Umowa na oke probny IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 15:46
        A jak pani w podstawówce kazała zapłacić za kino np. do piątku to myślałeś, że kiedy był ostatni dzień na wpłatę? Bo ja nie miałem żadnych wątpliwości, że w tym przypadku ostatnim dniem był piątek. Skoro ja w podstawówce potrafiłem dojść do takiego oczywistego wniosku, to jak to możliwe, że ty nie potrafisz i musisz się o takie rzeczy pytać na forum?

Inna sprawa, że 1 lipca to niedziela i jeżeli twoja firma wtedy nie pracuje to oczywiście i ty nie musisz (zresztą 30 być może też nie). No ale ty nie o to pytałeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka