Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KRADZIEŻ W PRACY.......!!!!!!!!!!!!

28.06.04, 21:46
    Witam wszystkich serdecznie,mam mały problem ,i liczę na Waszą pomoc.
    Od ponad pół roku pracuję sobie w pewnym zakładzie pracy,wcześniej i obecnie
    zdażają się pewne kradzieże,dokładniej gotówki.Jest pewna osoba ,która jest
    głównie podejrzana,robiła wszelkie przekęty gospodarcze,kiwała na prawo i
    lewo z fakturami,pieniądze giną na ogól gdy ona jst w zasięgu.
    Wiadomo że skoro nie złapałeś za rękę niczego nie możesz mówic,ale jak z tego
    wybrnąć skoro ona jest przez 85%osób w zakładzie podejrzana ,a reli tak
    podpowieżcie,byłabym wdzięcznaszta ją ciągle broni.Czy jest jakiś sposób na
    kogoś takiego? jeśli jest jakaś możliwośc przed wykryciem tego ,lub podobna
    proszę o odpowiedz przecież nie można by ciągle obojętnym,a złodziejowi nie
    może uchodzić płazem,bo pewnie w kącie siedzi i się śmieje : że znowu nikt
    mnie nie złapał,dalej mogę tak działac:
    Obserwuj wątek
      • bombany_przez_mirke Re: KRADZIEŻ W PRACY.......!!!!!!!!!!!! 29.06.04, 08:57
        spróbujcie zaznaczyć czymś pieniędze, może tak żeby później ręce świeciły tylko
        w promieniach UV??
        • Gość: a.g9910 Re: KRADZIEŻ W PRACY.......!!!!!!!!!!!! IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 09:34
          ciekawy niby pomysł,ale napisz bardziej dokładniej,jak to zrobić,żeby nie
          utopić gotówki.
          • bombany_przez_mirke Re: KRADZIEŻ W PRACY.......!!!!!!!!!!!! 29.06.04, 09:37
            skoro zdarzają się kradzieże, nie wiem czy z kasy czy portfeli, zostawcie jakąś
            torebkę na wierzchu. wsadzcie do portfela 100 PLN i posmarujcie proszkiem,
            który będzie świecił przy promieniach UV. Nie mam pojęcia gdzie można kupic
            taki proszek, może w chemicznym i wystarczy mieć taki czytnik promieni jak mają
            w sklepach do pieniędzy. Po kradzieży proponuje wezwac policję i wszystkich
            sprawdzić. Może to zadziała
      • Gość: Bez komentarza !!! Re: KRADZIEŻ W PRACY.......!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.145.* 29.06.04, 12:13
        "reli tak podpowieżcie,byłabym wdzięcznaszta ją ciągle broni" Ja pier... O co
        chodzi w tym zdaniu?
        • bombany_przez_mirke Re: KRADZIEŻ W PRACY.......!!!!!!!!!!!! 29.06.04, 12:56
          Tłumaczenie:
          Poważnie powiedzcie, będe wdzięczna , a reszta ją ciągle broni :))
          za słownikiem polsko - formumowym
          • Gość: jacek Re: KRADZIEŻ W PRACY.......!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:02
            Kupić szpiegowską kamerkę. Zamontować w klimie, wywietrzniku, lampie. Małą,
            koszty małe. podłączyć do kompa, niech rejestruje. Szybko "szydło wyjdzie z
            worka"
            • Gość: a.g9910 ooo,to jes chyba to!!!!!!!! IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 19:10
              dzięki bardzo to jest pomysł,tylko że chyba tych kamer musiało by być dużo,bo
              jest dużo pomieszczeń,gdzie i ta osoba jest.
        • Gość: a.g9910 Re: KRADZIEŻ W PRACY.......!!!!!!!!!!!! IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 19:12
          niby nic nie kumasz,o co chodzi w tym zdaniu,ale komentarz typu pier... jest
          twoim zdaniem na miejscu?? pier.... ja też nie rozumiem,może chce ci się
          pierdzieć,lub srać? cholera wiee?/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka