nokia30 27.01.05, 10:55 Napiszcie proszę jakie plany macie na ten dzień.Gdzie wybierzecie się ze swoją połóweczką??? Pozdrowionka ;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viillemo Re: Gdzie w WALENTYNKI??? 27.01.05, 12:36 ;((( no my niestety w domku (synek malutki i nie mamy z kim go zostawić), ale oboje dołożymy wszelkich starń, żeby jakoś wyjątkowo uczcić ten dzień...:))))))))))) moze żeby było oryginalnie i niebanalnie to zafundujemy sobie wspólne sprzątanko?????????? - oczywiście to był żart :)))))Pozdrowienia:) Odpowiedz Link
cisza79 Re: Gdzie w WALENTYNKI??? 27.01.05, 13:01 Z rana mam egzamin. Ale potem spacer, kino-romantyczny film a potem restauraacja... Odpowiedz Link
nokia30 Re: Gdzie w WALENTYNKI??? 27.01.05, 13:08 SSSSSUPER ;) powiało romantyzmem tak tak ;))) Odpowiedz Link
hika Re: Gdzie w WALENTYNKI??? 27.01.05, 13:07 .. jeszcze nie wiemy, ale ja mam ochotę upichcić coś oryginalnego (nie żebym umiała , mam narazie ochotę ) i zapalić świeczki i kupić winko i tak sobie romantycznie spędzić ten wieczorek,, a jak to pichcenie się nie uda to pójdziemy coś innego zjeść :) no chyba że zostanę czymś zaskoczona :)))))))) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: Gdzie w WALENTYNKI??? 27.01.05, 14:03 tradycyjnie. Do knajpy na zakrapiana kolacje a pozniej do lozka poruchac sie jak ludzie:PP Odpowiedz Link
paris81 Re: Gdzie w WALENTYNKI??? 28.01.05, 21:32 a ja jade do Zakopanego :))))))) Caly tydzien tylko we dwoje... Odpowiedz Link
niedzwiadka Niestety osobno:( 31.01.05, 23:09 Moje Słonko ma 15 ciężki egzamin,mnie różne sprawy trzymają w naszym rodzinnym mieście,także ani on do mnie,ani ja do niego do Krakowa nie pojadę... Choć może uda się coś z tym zrobić... Odpowiedz Link