Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NIE DOSTAŁAM PODWYŻKI !!!!

IP: *.tpnets.com 29.06.04, 17:35
    Zarabiam 850 zł netto. Pracuję nieraz po 10 godzin, nagminnie bez
    wcześniejszej informacji o nadgodzinach, za które nikt mi nie płaci, a teraz
    po 4 mies. pracy nie dostałam nawet 50 zł podwyżki. Kpina.

Mam dość.
    Obserwuj wątek
      • Gość: loki Re: NIE DOSTAŁAM PODWYŻKI !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 20:45
        CZY CIEBIE KOBIETO POGIĘŁO? PO 4 MIESIĄCACH CHCESZ PODWYŻKE? A CO MAJĄ
        POWIEDZIEĆ CI CO MAJA 760 NETTO JUZ OD 5 LAT?
      • Gość: abc Re: NIE DOSTAŁAM PODWYŻKI !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:57
        moze nie zaslugujesz na podwyzke ???
        • Gość: camina Re: NIE DOSTAŁAM PODWYŻKI !!!! IP: *.tpnets.com 30.06.04, 13:14
          Przeczytałeś mój wcześniejszy post? O pracy ponad 10 godz. dziennie, o braku
          szacunku do drugiego człowieka i jego czasu wolnego? Jeżeli tak, to powinnieneś
          wiedzieć, że podwyżka należała mi się jak psu zupa. Tak jak należy sie każdemu,
          kto pracuje ponad siły, kto ma odpowiednie kwalifikacje, kto sprawdził sie w
          pracy na okresie próbnym - bo jeżeli bym się nie sprawdziła to chyba dalszej
          umowy bym nie miała, prawda?

Ale ty - abc pewno jesteś z tego typu pracodawców, którzy lubią gnoić i dawać
          do zrozumienia, że jest się nikim.
          • Gość: mgrinz Re: NIE DOSTAŁAM PODWYŻKI !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:27
            hehe, to pracujesz w lepszej firmie jak moja, ja od 9 miesięcy robię w biurze
            za 800 zł, i jedyne co mnie czeka to zwolnienie, bo po czwarta umowa podobno
            powinna być "na stałe"...
            więc miałem tylko 3 + 3 + 6 m-cy...
            godność, szacunek ?
            poczytaj moje posty :)
            ja miałem szefa, który wymagał rzeczy niemożliwych (maszyna tak szybko nie
            zrobi) a on tylko straszył i krzyczał... bo sam się na technice nie znał i nie
            docierało "że się nie da w takim czasie"...
            oczywiście chodzi o zakład produkcyjny... stąd też używam słowa "maszyny"...
            więc po prostu takie nastały czasy, złe, fakt, ja szukam sobie cały czas i przy
            pierwszym "normalnym" pracodawcy (napewno jest takich wielu, tylko oni nie
            zmieniają tak często personelu, jak ci nienormalni, więc rzadko są ich
            ogłoszenia) uciekam stąd...
            pozdrawiam...
          • Gość: loki Re: NIE DOSTAŁAM PODWYŻKI !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:37
            NIC CI SIĘ NIE NALEŻY. TY MYŚLISZ JAK BYŚ ŻYŁA NADAL W PRL-U. DZISIAJ JEST TO
            CO SOBIE LUDZIE WYWALCZYLI CZYLI NEDZA.
      • wichura Re: NIE DOSTAŁAM PODWYŻKI !!!! 30.06.04, 14:15
        50 złotych podwyżki przy 850 złotych pensji, po 4 miesiącach pracy...
        ... czyli podwyżka o prawie 19% w skali roku!
        Tyle to może sobie podwyższa prezes zarządu...
        • Gość: DD Re: NIE DOSTAŁAM PODWYŻKI !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:31
          A gdzie pracujecie że zarabiacie takie kokosy? Bo ja pracuje w sklepie i
          zarabiam 600 brutto i bardzo się cieszę że mam chociaż tyle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka