Gość: inny gość Re: przezwiska na szefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:45 gosciu cos ci się miejsce nie mówiąc o sensie, wypowiedzi pomyliło, wypad gnoju do chlewika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: przezwiska na szefów IP: 195.136.116.* 17.10.03, 00:00 I mnie jest po prostu "głupi" albo "mądry" - zależy jak kto woli, i tak wiadomo o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: przezwiska na szefów 17.10.03, 09:31 Na założyciela firmy mówimy KREATOR cóż, przezwisko jego zastępczyni nasuwa się samo - KREATURA. Ale mówimy częsciej GRZYWKA, bo w specycyficzny sposób układa włosy. Dyrektora administracyjnego ma przezwisko, które można interpretować w dwojaki sposób - facet pasjonujuje się komputerami (ale nic o nich nie wie) i nie grzeszy wzrostem - WIELKI CYBERNETYK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV_MANIAK Re: przezwiska na szefów IP: 213.77.14.* 20.10.03, 11:37 Pozdrawiam! Fetorman, Śmierdziel, El Fetoro - od zapachu - śmierdzi facet niemiłosiernie. Bakłażan - od braku wiedzy, czyli zielony jak szczypiorek na wiosnę. Kotleciara - od pierwszej pracy jaką wykonywała - pomoc kucharza. Knypek - od wzrostu - 160 cm w kapeluszu. SeseMeS - od inicjałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulek Re: przezwiska na szefów IP: *.zus.pl 24.10.03, 00:39 a u mnie "MS Boss" - MS od inicjałów, firma informatyczna, brzmi jak Microsoft Boss ver.xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: przezwiska na szefów IP: *.zigzag.pl 30.10.03, 15:13 - "Wedel" - od często powtarzanego powiedzenia: "Jak ci się nie chce pracować, to idź do Wedla czekoladki pakować" - "Mafioso" - łysy łeb, wąsy, groźna postura i zawsze ubrany na czarno - "Struś Pędziwiatr" vel "Wąski" vel "Szpieg z krainy Deszczowców" - wysoki, b. szczupły, b. wścibski, wszędzie biegał z tajemniczym notesem, w którym wszystko zapisywał. Wielokrotne próby podwędzenia mu tego notesu spełzły na niczym :)) - "Zagadka" - kiedy miał zły humor, na pytania odpowiadał tekstami typu: "Jak będzie to będzie, a jak nie będzie to nie będzie!". Często nie było kompletnie wiadomo, o co mu chodzi. Szef z gatunku nieprzewidywalnych. Więcej nie pamiętam! Cieszę się, że mam ich już za sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: przezwiska na szefów IP: 212.244.24.* 08.03.04, 09:01 Na naszego szefa mówimy Siara - to z filmu kiler, albo Saruman to z wladcy pierscieni.Jeden z dyrektorów to trener bo ma pod sobą dwóch asystentów i ich ciągle szkoli i strofuje. A jak do firmy przyszedl dyrektor finansowy zeby poprawic sytuacje finansowa firmy to nazwalismy go kaszpirowski. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: przezwiska na szefów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 01:07 Szeryf:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: przezwiska na szefów IP: 217.153.117.* 23.04.04, 16:10 Nie jeść czytając to <przeprawszam za obrzydliwstwo:>: Moj szef narazie jeszcze nie ma przezwiski, ale wahamy sie przed nazwaniem go Charchacz (charchanie) albo Wciagacz (bo wciąga to co powinien wysmarkać). Fuj, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: przezwiska na szefów IP: *.chello.pl 15.01.06, 20:08 a u na Ojciec-Dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: przezwiska na szefów 24.04.04, 20:33 Szefowa:Karaluch, W Pancerz Kopana.Łazi toto w jednym i tem samem czarnem wdzianku (portki za 15zeteł), inteligencję ma owadzią, zapach, a jeszcze pcha się do kuchni, jak ludzie jedzą, z papierzyskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: przezwiska na szefów IP: *.chello.pl 07.06.04, 20:34 Master, bo czasami czuje sie przy nim jak gollum :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Pucybut IP: *.elpos.net 27.09.05, 21:16 nie wiem dlaczego ale fajne:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basza Re: przezwiska na szefów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:25 u nas szef to po prostu WODZU albo FUHRER za to na kierowniczke jednego z dzialow nazywamy BLACK WIDOW, BEZA, Odpowiedz Link Zgłoś
elaboh Re: przezwiska na szefów 08.06.04, 13:50 Popieprzyło ci się cos. Masz jakieś ukryte kompleksy lub tajemnice rodzinne? A może masz Alzheimera, bo piszesz w kółko to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: przezwiska na szefów IP: *.amw.gdynia.pl 06.09.04, 10:55 Nie to jest poprostu 10sekundowy Tom-kto glądał 50pierwszych randek ten wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
juniodj Re: przezwiska na szefów 09.06.04, 08:50 Kierdówa lub betoniara (ot pseudo kierowniczki) a gostek od kontaktów ściemek, chyba że ktoś go nie lubił to mówił cytuję: "brodaty chuj na kaczych łapach" - no ale człowiek już nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmerek Re: przezwiska na szefów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 11:39 Mój szef to: -Szeryf, Tato (księgowa -Teściowa) Mojego męża: -Perełka(nawet raz w gazecie jakas durna baba z wojewodzkiego oddziału napisała, ze na wojewodzkiego kandyduje z G. pan Perełka,ale był obciach) -był Biały Miś (straszny czereśniak) maiła jasne włosy, prawie jak albinos, -Faja (palił fajkę) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emula Re: przezwiska na szefów IP: 193.151.48.* 19.09.05, 21:16 PELIKAN - łyka całą robote którą my musimy zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: przezwiska na szefów 29.07.04, 20:44 zdecydowanie masz coś nie tak z głową. wpieprzasz te bzdety o żydach na wszystkie fora? bo ja już widzę to po raz kolejny, po raz kolejny twój post jest 'nie w temacie'. dla równowagi zajmij się teraz szukaniem kosmitów wśród nas (obejrzyj 'Men in Black' w celu instruktażowym). Lech Wałęsa - Tazar Abn Ysaam - Darklord z Układu Celesty Marian Krzaklewski - Mimi Beemee - uciekinier z Planety Oszołom itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the different Re: przezwiska na szefów IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 13:34 [...] Marian Krzaklewski - Mimi Beemee - uciekinier z Planety Oszołom Raczej z planety Aszalom... Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: przezwiska na szefów 29.07.04, 21:02 z uwagi na to, ze szef byl niemcem, mowilismy o nim po prostu: goebels. kolega czasem uzywal tez okreslenia: alfa i omega (bo szef 'wszystko' wiedzial) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_ple_ple Re: przezwiska na szefów 04.08.04, 17:28 U nas się przyjeło "Cappo di tutti Capi" ale i Szeryf, Mistrz Ceremonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeeh Re: przezwiska na szefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:42 U nas się mówi ZAPCHLONY KARACZAN. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emula Re: przezwiska na szefów IP: 62.233.185.* 26.06.05, 21:26 Magilla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leniuch Re: przezwiska na szefów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.09.04, 09:54 Frazes- prezes co wali frazesy Odpowiedz Link Zgłoś
ger21 Re: przezwiska na szefów 10.09.04, 16:29 Kosmita, albo Marsjanin - od specyfiki jego pomysłów i sposobów ich realizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochudzki Re: przezwiska na szefów IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.09.04, 20:41 u nas mówi się po prostu "wuj" - bo to po prostu mój wujek. ale polewamy sobie z niego totalnie, łacznie ze mną:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indygo Re: przezwiska na szefów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:44 Był Boss potem Bosski, a teraz często jest Bóg, ostatnio bywa wymiennie tata, ale to ktoś przyniósł jak łagodniejsza wersja "starego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: przezwiska na szefów IP: *.if-pan.krakow.pl 28.09.04, 14:08 Antoni Maciarewicz-Izaak Singer.... to on napisał "Szatana w Goraju" i "Sztukmistrza z Lublina"?? No,no,nie podejrzewałem go o talent literacki....;- ))))) Ale oszołomstwo..... Dac ci liste ukrytych cyklistów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wotekb Re: przezwiska na szefów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:17 Co? Jest się wojującym antysemitą? Prawdziwym - twoim zdaniem - Polakiem? A jaką ty masz gwarancję, że w ciągu tych kilkuset lat pobytu Żydów na ziemiach polskich twoi polscy przodkowie nie zmieszali z krwią żydowską? Piszę "ty" specjalnie z malej litery aby okazać ci brak jakiegokolwiek cienia szacunku. Gardzę takimi jak ty. I jeszcze jedno: gdy porównasz takie same populacje (np. 1000 osób) Polaków, Rosjan, Niemców, ... i Żydów to wsród tych ostatnich jest więcej niż u innych: świetnych muzyków, poetów, pisarzy, naukowców, lekarzy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polskie Piekło Re: przezwiska na szefów IP: 193.28.0.* 10.01.06, 12:19 Bo oni wspierają swoich, zdolnych i ambitnych A my wręcz przeciwnie., tzw Polskie Piekło. Bo mamy szefów .... dalej piszcie te "nazwy" bo coś mi tu nudno się robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yjs Re: przezwiska na szefów IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 27.06.05, 01:04 Michał-MAJKEL lub RUDY-bo jest rudy Odpowiedz Link Zgłoś
mimoza67 Re: przezwiska na szefów 05.07.05, 21:03 koordynator, Andjru - to od imienia raczej sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-arnisia Re: przezwiska na szefów IP: 213.25.20.* 06.07.05, 14:37 Mieliśmy kiedyś któtko wice kierownika. Błyskawicznie zdobył sobie ksywę Paździoch. Podobieństwo do oryginału uderzające. Nie tylko w wygladzie Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: przezwiska na szefów 11.07.05, 14:49 mojego ex-pracodawcę nazywaliśmy "Kret", bo kopał pod nami dołki... aż w końcu pod nim wykopano :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
koni70 Re: przezwiska na szefów 19.07.05, 13:51 Dla szefowej "księżniczka" tępa, nieprzyjemna a słomka jej z butów wychodziła, na tyle prymitywna że nadawała się na swoje stanowisko... Teraz szef "korektor" super merytoryczny fachowiec jak nie wie to się pyta jak wie wszystko "poprawia" i tak uwe4ilbiany przez kierownictwo i szarych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
aginda Re: przezwiska na szefów 05.08.05, 13:24 dyrektor - jeżowaty - ze wględu na włoski kierownik - w zależności o humoru - Napoleon, kierownik producent, z metra cięty, czesany na pożyczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: przezwiska na szefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 11:34 Prezesa mojej byłej firmy nazywaliśmy Szuwarek, od tego wodnika z dobranocki. Jest mały, gruby, okragły z kaprawymi oczkami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: przezwiska na szefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:58 U mnie na dyra mówi się ORYGINAŁ, a na zastępcę KSERO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur_kreskowy Re: przezwiska na szefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 02:30 nasz glowny szef to "Dresik" - raz tak do roboty przyszedl po godzinach zobaczyc "co slychac" szefowa z poprzedniej firmy to "Stryjenka" - juz ma pare latek i taki mniej wiecej sposob kontaktu z pracownikami Odpowiedz Link Zgłoś
odwazna Re: przezwiska na szefów 24.09.05, 19:55 guru - prezes monaliza - sekretarka o tępym bawolim wzroku solarka z IQ pudela po butach wielka poznańska - jedna z dyrektorek o światopoglądzie "k*** ja tu jestem dyrektorem" HaeRka bez HR - kadrowa bz wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: przezwiska na szefów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:02 My mówimy na szefa Wielki Elektronik, bo jest równie złośliwy i niebezpieczny i ma złowieszczy śmiech (a poza tym wszystkim steruje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidkowaty Re: przezwiska na szefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:34 W poprzedniej pracy na własciciela: boss albo stary na dyrektora działu: OJCIEC DYREKTOR Pozdrawiam kolegów P.S. Nie pracowałem w Raduy Maryja Odpowiedz Link Zgłoś