Gość: stefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 21:10 Witam pracowal tam ktoś jako PH???proszę o jakieś zdanie obecnych lub byłych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:02 TA 31.03.2008 zwolinili prawie 100 osób od tak sobie zrobili taki spend do gównych biur pod pozorem awnsu i odpalili wszystkich FANTASTYCZNA FIRMA POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Navo PGD IP: *.gdynia.mm.pl 17.04.08, 16:53 Bzdura. 1) Nie 100 osób tylko 35, 2) Nie wszyscy pojechali do biur tylko ci, ktorym sie cos mialo zmienic, 3) Nikt nikomu awansu nie obiecywal ani nie sugerowal, 4) Nie odpalili wszystkich, tylko najslabszych, 5) To nie jest fantastyczna firma ale nie pisz bzdur skoro nie znasz faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Anonim Re: Navo PGD IP: *.gprs.plus.pl 21.05.08, 13:03 To TY piszesz bzdury !!!!!!! wcale nie zwalniali tylko najsłabszych wręcz odwrotnie zwolnili również jednych z najlepszych ludzi w tej Firmie nie tylko PH ale również KAH-ów oraz kierowników którzy przepracowali wiele wiele lat w tej p...... Firmce i zrobili wiele dobrego dla kogos kto na to widocznie nie zasługiwał !!!!!!!!!!!! w zamian za to zosały te osoby zwolnione potraktowano je jak smieci!!!!!! a na ich miejsce przesunięto ludzi o wiele gorszych od nich tyle że dobrych kolegów Dyrektorów !!!!!! Do Waszej wiadomości większośc jak ni wszyscy z tych osób została bardzo mile przyjeta przez firmy które doceniaja dobrych pracowników i wyszła na tym lepiej aniżli sądzicie. Firmy same sie do nich zgłaszaja z ofertami !!!!! Ludzie nie marnujce czasu na NAVO nie warto !!!!!!!!!!!!!!!! są lepsze firmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
afraczek.3 Re: Navo PGD 15.02.09, 14:26 jak w kazdej firmie trzeba wiedziec gdzie dac zeby sie utrzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol [...] IP: *.107.c83.petrotel.pl 15.01.10, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Navo PGD IP: *.ostnet.pl 21.06.08, 20:45 to nawet nie 32,5 a jakis 20 i nie NAJSŁABSZYCH BO TO TEŻ GÓWNO PRAWDA KTO MA PLECY TO ZOSTAJE ALBO IDZIE W GÓRE JA SIE TYLKO ZASTANAWIAM CZY PREZESI WIEDZA CO SIE TAM WOGÓLE DZIEJE PANIE SOBIESKI PODZIWIAN PANA I PANA KOLEGÓW KOLEGÓW ZA TO CO STWORZYLISCIE ALE JAK TAK DALEJ POJDZIE TO BEDZIECIE MIEC PROBLEM Z PRACOWNIKAMI CO JUZ POWOLI MACIE CZAS ZACZAC ZWALNIAC TYCH CO SIE ZATRZYMALI NA LATACH 90-TYCH NP. PANA BEREZE ILE RAZY MOZNA MU PLACIC ZA TE SAME POMYSLY, KTÓRE I TAK SIE NIE SPRAWDZAJA ZA KAZDYM RAZEM JESZCZE DO NIEDAWNA NAVO NA RYNKU POLSKIM BYŁO NIEZLYM CIACHEM TERAZ POWOLI ZOSTAJA TYLKO OKRUSZKI KOLESIOSTWO WYGRYWA ASM TO OSOBY BEZ WYKSZTALCENIA WIEKSZOSC Z NICH ZACZELO STUDIA BO TAK WYPADA CHCESZ OD NICH POMOCY TO SZUKAJ ALE SAM U SIEBIE WIESNIAKÓW W( W WIEKSZOŚCI BO ZNAJDZIEMY KILKU CENNYCH LUDZI) ZROBILI KIEROWNIKAMI I DOGADAC SIE NIE IDZIE BO ICH DUMA ZGRYZA JACY TO ONI SA WIELCY A TAK NAPRAWDE TO NIEJEDEN PH JEST ZNACZNIE LEPSZY OD NICH JEDNO CO MOGE PRZYZNAC KIEDYS MOZNA BYLO SIE DUZO NAUCZYC W TEJ FIRMIE ALE TO BYLO KILKA LAT TEMU DZIWIE SIE TYLKO ZE TAKI PRODUCENT JAK P@G WCIAZ UTRZYMUJE TO BAGO ALE PATRZAC SIE JUZ TERAZ NA TO Z BOKU PRZYPUSZCAM ZE JUZ NIE TAK DLUGO JAK TWIERDZA JEDYNA PEWNA RZECZA SA CIEGLE ZMIANY PLOTKI MOWIA ZE W LIPCU ZNOWU BEDA CIECIA A W KAZDEJ PLOTCE JEST COS PRAWDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:18 frajeże a Ty co dupe lizesz że takie brednie piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 23:27 ty ziomus ja byłem w czołuwce i mnie tez posuneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 22.02.09, 20:08 pojęcia nie masz co piszesz. wywalili ludzi którzy zapieprzali w tej firmie po kilka lat, uczyli młodzików, przeżyli tabuny takich lolków jak Ty. Teraz ktoś ich zwolnił, bo sam jest mierny więc woli mieć miernoty pod sobą żeby mu ktoś z boku nie wyskoczył i go nie zastąpił. Jak patrzę na rds'ów i asmów w regionie Warszawa to płakać się chce. Tragedia. Trzyma się to posady, bo gdzie by go wzięli do normalnej firmy na takie stanowisko. Jak ktoś się wybija ponad przeciętną to go w dół albo wypad. Szkoda ,bo kiedyś było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 06:51 to prawda zwolnili dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Podlaskie Navo PGD IP: *.elpos.net 08.05.08, 20:11 Ja zostałem zwolniony i bzdurą jest że najsłabszych ja pracowałem przez 2.5 roku i byłem w czołówce regionu i mnie wy..i jak psa a do warszawy ściągneli wszystkich pod pretekstem awansu żenada!! zarobki max to 3000 na łape ale srednia to około 2500 cienizna vs obowiązki jest to firma córka P&G czyli zydzi tam rządzą!!!!!!!! a ten ich produkt Claris proszę to mina jakich mało a cele robić trzeba żeby zarabiać!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr ślask Navo PGD IP: *.elpos.net 10.05.08, 17:20 to prawda ze zwolnieniami ale zwolniono około 40 osób kolega zapomniał napisać o drivach co tydzien nowy wyścig szczurów plusem są konkursy dzieki nim mozna zarobic trochę wiecej. Faktem jest ze jesli cie ta firma nie zabije to cie wzmocni po kilku latach w navo bardzo latwo znleźc ciekawy job i o wiele lepiej płatny. Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: Navo PGD 22.05.08, 11:33 tia, Zydzi sa wszedzie, zobacz u siebie w Podlaskim, na pewno tez siedza i jedza mace z dzieci chrzescijanskich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 21:34 Mam takie pytanie czy chodzicie do pracy bo macie misję ,czy po to by zarabiać pieniądze ? Myślę , że jest to pytanie retoryczne bo rachunki same się nie zapłacą ...!!!! Chore to wszystko jest skoro zrobili ankietę , a do tej pory nie ma jej wyników - widocznie nie ma się czym chwalić (umarło śmiercią naturalną) . Pracownik dobrze traktowany i doceniany pracuje efektywniej i wydajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seboo Re: Navo PGD IP: *.bialystok.vectranet.pl 11.07.11, 20:25 święte słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZASZOKOWANY Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 23:05 LUDZIE CO WY TAM JESZCZE ROBICIE TA WASZA FIRMA TO JAKIEŚ BADZIEWIE.JAK WŁADZA NIE CHCE TO WY OTWÓRZCIE OCZY I UCIEKAJCIE Z TAMTĄD.POŻĄDNA FIRMA DBA I WALCZY O SWOICH PRACOWNIKÓW A ONI WAS MAJĄ GŁĘBOKO W D! SOBOTY SĄ WASZE A NIE ICH ,ŻEBYŚCIE MUSIELI ZA DARMO PRACOWAĆ NIE JESTEŚCIE ICH WŁASNOŚCIĄ.NIEWOLNICTWO ZOSTAŁO JUŻ ZNIESIONE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:08 90% racji w tym co mówicie pracuje sie coraz gorzej, kasa mała a roboty dołożyli 3 razy tyle poza tym duchota na magazynie nie ma czym oddychać a pot sie leje po dupie bo takie mamy arbaity. Na grubie mają lepsze. Jak sie nic nie zmieni to firma upadnie bo w załodze siła. A połowa myśli o zwolnieniu. Mam nadzieje że da to do myślenia kierownictwu.Nawet wrześniowa impreza odwołana bo nie mają kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tak miało być Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 20:09 Pracuję w navo od jakiegoś juz czasu ,powiem krótko kto ma takie zarobki na łapę( 3000 pln), jak tam ktoś pisze bo nie na pewno ja i pozostali pracownicy- czyżby państwo w państwie ?! Od pewenego czasu mam wrażenie nie tylko ja ,że ktoś chce zniechęcić załogę ,bo są równi i równiejsi ( ci równiejsi to protegowani oczywiście ) a człowiek myślał ,że to poważna firma ..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 22:00 w każdej dobrze prosperującej firmie za sobotę płacą 100% ale nie w Navo, tutaj jest dzień do wybrania i to nie w ten dzień który ty chcesz Pozdrawiam Kierownictwo!!!!!!!!!! Obudźćcie się i zróbcie coś żeby można byłoo napisać o Navo coś miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Navo PGD IP: *.ostnet.pl 03.07.08, 18:44 tu sie juz nikt nie obudzi bo zjadla ich wlasna duma glupoty jak ma byc dobrze skoro zapie..sz od switu do nocy jak nie na sklepach to w domu z mysla gdzie tu cyfre wykrecic bo mam 30% wiecej niz w ubieglym miesiacu a i jeszcze te ich programy i polki mozna powiedziec ,,nie dla idiotow" bo wszedzie jest taniej niz w navo a i tak sprzedane przez navo a ta kase to maja wybrani a ci co chca pokazac ze sa warci to ich gnoja jak plecow nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Navo PGD IP: *.ols.vectranet.pl 08.08.08, 22:44 to co piszecie to w większości prawda, awans tylko po zanjomości. Sprawdzcie inne firmy na forum to dopiero sie przerazicie jak przerąbane mają. W navo można zarobić nawet 4000 jak się robi dodatkowe rzeczy. Navo jest to firma na przeczekanie,ale jak sie chce można dużo ukręcic sobie na lewo jakies 1000 zł miesiecznie w gratisach. w navo jest dobra szkoła zycia. Po zmianach jest troche zwała ale mozna to wytrzymac, no i można sie opier.... nikt nie mowi ze musisz zrobic 12 wizyt aktywnych dziennie. wystarcza 3 wizyty aby tylko cyfra była zrobiona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Navo PGD IP: *.ostnet.pl 22.08.08, 19:46 tak tylko pozniej rob gorke rob gorke bo brakuje w polsce rob rob firma ok tylko ludzie do dupy powyzej ph z wyjatkami i dodam ze do Marka Deryly tez nic nie mam wpozo chlopak ma zasady i ambitne cele w duzej mierze je realizu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 23.08.08, 23:09 NIE WARTO !!!!!!!!!!!!!!!!! FIRMA PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:55 Ja tam nie narzekam,poprostu jesteście leniami i powinniście pracować na parkingu i podnosić szlaban patafiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Navo PGD IP: 87.96.80.* 05.09.08, 23:20 magazyn w Tychach to masakra. jeżeli PH traktują tak jak magazynierów - współczuję... NAVO to firma rodzinna, ale nie panów Sobieskich, tylko pana K., a krewnych przybywa... i przybywa... obracasz się, a tam któryś z synów, synowa, siostrzenica, bratowa... Obowiązków coraz więcej, kasa jak sprzed 2 lat. Naszym mottem są ciągłe zmiany, tylko że nic się nie zmienia. LUDZIE CHCą PRACOWAC, ale nie jak traktuje się ich jak złodziei i leserów. Już pominę zabieranie premii za inwentaryzacje, które po ostatecznym przeliczeniu wychodzą dobrze, ale kasy nikt nie zwraca. Drogi kierowniku, nie ma czegoś takiego jak premia uznaniowa. jest albo premia, czyli "udział" w zysku firmy, albo nagroda za cośtam. Zabieranie ludziom premii za jedną osobę to tak trochę niefajnie. nie jesteśmy idiotami. Umiemy czytac Kodeks Pracy, radzimy się fachowców.LUDZIE CZASEM MYśLą i nie można im bezczelnie kłamac w twarz, nawet jak jest się kierownikiem!!! Litości... Kiedyś skończą się te dobre dni i nawet nagrywanie pracowników nie pomoże. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos z tym zrobimy Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 08.09.08, 03:36 Zgadzam sie ze w Tychach fatalnie sie pracuje. Pan Kulig chyba liczy na wyzsze stanowisko tylko " z czym do ludu" {słoma z butów wystaje}na Turyńskiej już wiekszość jego rodzinki pracuje!Tylko sasiedzi z okolicznych wsi maja spokój bo "liża mu dupe i donoszą" Szkoda że prezesi nie widzą komu dali tam takie stanowisko.pozbywa sie dobrych pracowników, a co niektórzy w pracy po miesiacu { czytaj: rodzina} maja telefon słuzbowy, korzystaja z aut słuzbowych i wychodza z pracy wczesniej lub w trakcie.., a magazynowi bierze premie za inwentaryzacje chyba tylko po to zeby dac premie zadaniowa " swojemu".Nie docenia pracowników, chociaz na magazynie trzeba zapieprzac, jak były soboty robocze za dzien wolny od pracy i sie przychodziło to zapomnij zeby ci kierownik dał jaks premie . bardzo by długo wymieniac te złe rzeczy które tam sie dzieja.. Bujaj sie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: familiada Re: Navo PGD IP: *.tsi.tychy.pl 08.09.08, 19:31 Zgadzam się z tym co jest napisane powżej w 100%, atmosfera na magazynie w Tychach jest fatalna, widać tutaj "cieżką pracę" pana Kulig ażeby magazyn został obsadzony swoją ekipą, na dzień dzisiejszy 1/2 pracowników to osoby z Woli i okolic chyba nie trzeba dodawać że jast to mieścina w której mieszkał do niedawna pan K. We wrześniu mają być obiecane podwyżki tych nędznych stawek oczywiście nie dla wszystkich i o ile takie będą to z pewnością otrzymają je w wiekszości protegowani pana K. Zwalnia się dziewczyny z biura żeby w ich miejsce wcisnąć rodzinkę, no ale nie czarujmy się, sam pan K. nie jest temu winien przecież ma nad sobą dyrektora no ale przecież to też koledzy więc krąg się zamyka. W tym zakładzie nie widać perspektyw bo nic nie wydostaje się poza mury magazynu na Turyńskiej to za sprawą tych dwóch panów!!!Kolejni dobrzy pracownicy odeszli i następni planują się zwolnić ale jak widać nie robi to na kierownictwu żadnego wrażenia. Ludzie na magazynie ciężko pracują ale nie otrzymują odpowiedniego wynagrodzenia i nie zanosi się żeby w tej kwesii zaszły jakieś zmiany.A podniesienia stawki po 2,3 latach pracy o 200zł brutto to chyba żart ze strony pracodawcy.Nędza, nędza i jeszcze raz nędza, odradzam tą firmę osobom które zastanawiaja się nad wysłaniem chociażby cv, szkod Waszego czasu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drogi Prezesie Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 26.09.08, 04:04 Podpisuje się pod tym. Niestety dyrektor i kierownik to koledzy, zreszta ich żony rowniez sie znaja, wiec o czym tu gadka. Nie ma na tym magazynie do kogo sie zwrócić.Dno... Szanowny Panie Prezesie prosze zwrocic uwage na to co sie tam dzieje w Tychach i zrobic z tym porzadek, stare powiedzenie z " rodzina to tylko na zdjeciu...." Prosze przejrzec chociażby listy z premiami. Naprawde jest tam bardzo rodzinnie i to za Pana pieniądze. Ciekawe jakimi kryteriami przy wyborze kierownika magazynu sie kierowano, bo przeciez ten człowiek nie spełnia najmniejszych....Hmmm znowu konszachty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 17.09.08, 09:48 Macie racje ze ta firma jest rodzina PANSTWA K.niedawno przyjeli szwagierke,synowa a mloda PANI K. konczy szkole i tez przyjdzie wiedz znowu ktos poleci ze stolka to lepiej cza cos szukac normalnego bo nie wiadomo ile on jeszcze tego tam ma na tej wsi.A apropo imprezy to ni bedzie bo sie boja o swoje mordy lepiej sami sie gdzies spotkajmy a donich pojedziemy potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: Navo PGD IP: *.centertel.pl 21.10.12, 10:14 Navo powinno zmienić nazwę na: "Nagana". Maile i tel z zastraszeniami co się kończy naganą dla jednego z PH żeby zastraszyć innych. Czy to już nazywa się mobbing? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naga Re: Navo PGD IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.12, 22:32 a możesz powiedzieć za co ta nagana? tak bez powodu?, czy może gość się miga i olewa robotę, he? czy ci, którzy pracują dobrze otrzymują nagany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Navo PGD IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.12.12, 22:11 navo jako pracodawca jest OK...tylko niektórzy zarządzający ,,lekko'' przeginają, jednym z takich przykładów jest nierealny cel dystrybucyjny dla PH Sieci który od czerwca do dzisiaj wzrósł o 1000%...tu chyba chodzi tylko o to żeby nie wypłacić premi pracownikom bo po co mają zarabiać -po prostu to są kpiny z pracowników bez których nie było by tej firmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichar Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 09:19 Myślę że w niedługim czasie P&G skończy przygodę z navo a co za tym idzie ta firma przestanie istnieć !!!! Bardzo jasno widać po ruchu który wykonali w związku z oddaniem dystrybucji Wella Professionals Chorwackiemu Orbico że są z nich niezadowoleni ! Orbico wchodzi do Polski, będzie to ich pierwszy biznes w naszym kraju. Dalsze kroki P&G są łatwe do przewidzenia - oddanie całości dystrybucji Chorwatom !! I BARDZO DOBRZE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchar Re: Navo PGD IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.12, 15:29 właściciele poczuli moc;) i chcą zmienić firmę na bardziej właścicielską, kumam.., ale kompletnie nie kumam, że pozbyli się gościa, który przez 4 lata im rozwinął ten biznes, przygotował na trudne czasy i znalazł nowych ludzi, którzy coś potrafią, a starych wzmocnił i rozwinął. Mówią nam, że firma ma świetne wyniki, to znaczy, że gość zrobił dobrą robotę! Jeśli się go pozbyli bo miał swoje zdanie, które wzmacniało firmę to może być tylko gorzej. Raczej wszystko jasne, firma idzie pod młotek, bo kto to teraz będzie prowadził? Właściciele już przecież byli wcześniej i mogli się wykazać. Cichar zgadzam się z Tobą.., czas na Orbico! Odpowiedz Link Zgłoś
prusek88 Re: Navo PGD 18.12.12, 21:08 halo Piotrze, wyluzuj juz. Miales czasami racje i dobre checi, ale tez przez te nielatwe (rynek) lata sporo sie zepsulo. Najbardziej szkoda kultury organizacyjnej ktora od poczatku do ostatniego dnia na sile chciales zmieniac i kupy wspanialych ludzi ktorzy przez Twoje zachowanie i polityke odeszli. Dodam jeszcze wyciecie calkowite szkolen i zrobienie z controlingu bogow (decyzyjnych!). powodzenia w dalszym zyciu zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
fragile66 Re: Navo PGD 05.01.13, 21:43 a kogo się pozbyli? bo nie jestem na bieżąco, a sprawa mnie zaciekawiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Navo PGD IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.14, 08:44 Pana Romana:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Navo PGD IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.14, 07:19 Pan Roman jest światłym liderem ktory prowadzi navo ku jedynyemu slusznemu celowi: jego osobistemu dobru;) reszta nie liczy sie, ani ludzie ani firma niech Orbico szybko mu pomoze pozbyc sie tego ciezaru i uwolni jego spracowany umysl od tego stresu bycia vce preziem na zawsze. no ludzie ile mozna znosic jego ego i zarozumialstwo, niech ktos mu wreszcie powie, ze jest zalosny. moze to forum cos zmieni? niech inni sie pojawią i nie boja jego szantazu i agresji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april Re: Navo PGD IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.15, 00:58 no jak sie nie bac skoro Romanek wywala świniak na bruk wszystkich pokolei, myslalam ze chorwaci cos zmienia ale Roman trzyma sie jak tesciowa parapetu hahahha ann przyjdzei kryska na Romanka z Tyska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:22 pewnie jestes po podstawówce i nigdzie indziej Cię nie przyjma skoro tak piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek z bagien Re: Navo PGD IP: *.centertel.pl 20.09.08, 21:29 witam panowie!!!wszysko co piszecie to jest szczera prawda...ale jeszcze jedno mnie boli mianowicie:na każdą zmiane dziewczyn PAN MAREK K wybrał liderki oczywiście są to dziewczyny z Woli i okolic mimo tego że inteligencja i zachowanie jest poniżej poziomu pięciolatka... mimo tego te mało inteligentne istoty próbują rządzić ludzmi którzy pracują 4-5 lat i więcej....ludzie nie dajmy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki brat Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 20.09.08, 22:11 witam masz kolego racje nie dajmy se zadnej lasce kolo dupy robic.Ja czekam do konca miesiaca i zobacze kto dostanie podwyzke jak ja nie dostane lub dadza mi jakies sciepy to spadam z tego syfu i mam nadzieje ze pujdziecie w moje slady!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaszokowany Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 14:05 Tak zrób wielki bracie zwolnij sie i przyjmij sie na kopalnie a tam sie może czegoś nauczysz a roboty na pewno bo tego ci chyba potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaszokowany Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 14:01 Józek z bagien jak by twoja inteligencja i zachowanie było powyżej pięciolatka to byś pomyślał zanim coś napiszesz ,no ale twoje ajkju jest bardzo niskie .Jak możesz tak obrażać , a to że używacie nazwisk to nie przystoi niby inteligentnym ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek z bagien Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 25.09.08, 04:17 Piszesz o inteligencji, a slowo: ajkju mówi wszystko o tobie:)Co jesteś z rodzinki czy z okolicznej wsi? Co ci sie nie podoba że nazwiskami rzucają? Komentarz wystawiłeś właśnie jak pieciolatek! Daruj sobie te komentarze... lizusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Tychy górą Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 22.09.08, 16:29 Co Wam się wszystkim stało? Zawsze byliście ok. Na imprezach zawsze magazyn Tychy bawił się świetnie. Ludzie ok. Wygrywaliście konkursy, zawody, rywalizacja z Wami była przednia...choć zawsze Wy byliście górą. Super ludzie, zgrany zespół. Miło było na Was patrzeć i powiem szczerze trochę zazdrościliśmy. A teraz? Obelgi, wyzwiska, grożby karalne itp. Opamiętajcie się bo szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuarita Re: Navo PGD IP: 78.88.18.* 23.09.08, 21:14 Witam A czy mógł by mi ktoś powiedzieć o pracy i warunmkach Przedstawiciela Handloweg w Navo?jak z wyglądają zarobki jakie są warunki pracy, a także o procesie rekrutacyjnym bo z tego co czytałem na stronie na samym początku jest test??może ktos wiecej powiedzieć na ten temat czego dotyczy ten test. Zostałem zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną i chiałabym sie przygotować z gory dzięki za pomoc.Pozdrawaim Anuarita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tychy Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 25.09.08, 01:36 Stare czasy wspominasz,było minęło, chyba nie jesteś z tyskiego magazynu skoro takie rzeczy wspominasz? jakie ty tu groźby widzisz?? Wszystkie te opisy dokładnie pokazują jak jest w rzeczywistości na tym magazynie, jakich ludzi doczekał sie ten oddział, niestety... a co cie tak boli ze nazwiskami rzucają? W końcu wolność słowa i w tym właśnie miejscu można pisać co sie chce!Sami sobie na to zapracowali, szacunku u pracowników nie mają. Mam tylko nadzieję że sprawiedliwość nadejdzie i poleci z tej firmy pan , którego nazwisko jest tak często powtarzane na tym forum:) Chyba widać to po zwolnieniach pracowników, jaka tam jest atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos se tam z tych Re: Navo PGD IP: *.gprs.plus.pl 25.09.08, 10:57 gadacie gadacie he he Zamiast kierownictwu powiedziec albo beda zmiany! albo wypieprzaj na koboir laski ciagnac! jest was tak duzo w tej firmie ! zamiast klocic sie i sprzeczac o byle gowno To lepiej polaczyc sily i stworzyc zwiazek Zawodowy! Pokazcie Tym z Biura Ze to Nie Chiny badz afryka!Walczcie o Swoja Godnosc !jak tak dalej bedziecie Gadac i gadac i nic nie robic w tej sprawie !To pan K. i cala reszta Choloty Beda z was Ryc ! Pokazcie Tym Cieciom!!!! ps Panie K. Proj na Szczecin skrobac Szproty!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandzior Re: Navo PGD IP: *.gprs.plus.pl 25.09.08, 11:24 PANIE K.... i Wy cala reszto z Woli!!! goncie Sie !!! TAM NA WIES KROWY DOIC!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tychy Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 26.09.08, 03:45 Trześ dupą kierowniku od siedmiu boleści!! Prawda boli, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do magazyn Tychy Re: Navo PGD IP: *.tsi.tychy.pl 25.09.08, 16:44 Faktycznie na imprezach bawiliśmy się dobrze, na zawodach byliśmy górą bo dawaliśmy z siebie wszystko żeby oddzał Tyski był najlepszy, zresztą to nie tylko na zawodach ale także pod względem pracy Tyski oddział jest najlepszy, tylko szkoda że pracodawca nie daje z siebie chociaż połowy z tego co chłopcy podczas zawodów i codziennej pracy, by mogli godnie zarabiać. Pracownicy Tyskiego magazynu zarabiają średnio ok.1600zł, to ja mam pytanie do autora "magazyn tychy ....", czy to jest godna wypłata na dzisiejsze czasy? Zawsze pracownicy Tyskiego magazynu byli na szarym końcu pod względem płacowym, w innych oddziałach soboty były płatne a w Tychach dzień do wybrania, czy to jest godne traktowanie? Pracownicy odchodzą i z tego co widać jedną z ostatnich szans żeby zatrzymać resztę to obiecywane podwyżki pod warunkiem że dostaną je wszyscy a nie wybrani!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Tychy górą Re: Navo PGD IP: *.crowley.pl 25.09.08, 20:07 Przyznaje racje. Może jakoś uda Wam się zmienić tę sytuację. Trzymam kciuki. Można pogadać z Dyrektorem żeby jakoś poprawić morale i motywację załogi. Ty np umiesz napisać coś sensownego nie używając wyzwisk, obelg. Więcej takich osób w tej firmie a dacie radę, bo niestety część osób które tu piszą są chamskie i piszą z błędami.Ktoś zadał w poprzednich postach pytanie co to groźby karalne...mianowicie obicie mordy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 25.09.08, 21:16 A gdzie ty tu debilu grozby karalne widziałes,ja sie troche na prawie znam tak że przestań pie...ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 26.09.08, 03:48 przedstawie państwu kariere w navo,,na początku obietnice że będzie super że jest nadzieja na lepsze stanowiskio,póżniej przychodzi efekt osoby która jest dobra ale jeszcze coś jej brak a po czasi9e wszyscy są super tylko nie każdy donosi także jest ten zły...aaaa bym zapomniał w navo osoby wyżej szpiegują,mianowicie pytają skąd na to masz ,za co i w ogóle,więc porusze pewien temat darek kulig w przeciągu roku kupił sobie fiata punto potem peugota 206 wyjechał na wakacje do hiszpani i wszystko ok ale gdy ten sam procedr zrobiłby inny pracownik navo to już jest złodziejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 26.09.08, 04:01 ciekawe czy prezes i vice prezes wiedzą ż e marek kulig systematycznie sprzedaje palety łącząc się łupem z zbigniewem sobieskim w końcu kredyt za mieszkanie trzeba spłacić...jeszcze jedno zapytajcie kierownika ile ma premi co miesiąc kosztem pracowników magazynu no i premi zadaniowej.....odnośnie pana dyrektora zbigniewa s.wrózka z załężą jest bardziej wiarygodna niż on ale w kńcu co może pan po50-tce oprócz marudzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navo PGD Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 26.09.08, 04:11 No dokładnie:) W Navo nie trzeba miec wykszałcenia ani predyspozycji do wyzszych stanowisk, znajomosci i rodzina to jest to co potrzebne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navo k Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.crowley.pl 26.09.08, 04:32 w sumie i tak w wiekszosci porusza sie samochodami słuzbowymi,takze koszta paliwa odchodza, do tego telefon słuzbowy, urlop kiedy chce, zmiany jakie mu pasuja... a do pracy był przyjety jak nie mial jeszcze swiadectwa skonczenia szkoly! Takie sie ma układy.... aaaa i oczywiscie stawka taka sama jak pracownicy z kilkuletnim stazem. Dziwi mnie to ze tak wszystko widac czarno na bialym a nikt nie reaguje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 18:25 wojtek!!!! będzie nam ciebie brakowało byłeś super kumplem ,ok.zmianowym a tak wogóle to świetny byłby z ciebie kierownik magazynu.Szkoda że nie doceniło cie kierownictwo ,będziemy cie miło wspominać ,a może spotkamy sie w innej robocie bo nas też wywalą to kwestia czasu.Robią czystke i ludzi nie wygodnych sie zwalnia.Trzymaj sie jesteś SUPER GOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze pracownik Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 16:41 Dokładnie, zgadzam się z tym co zostało napisane powyżej,Wojtek był najlepszym kierownikiem zmiany i nie ma chyba osoby na magazynie która by się z tym nie zgodziła ale widocznie kierownikowi i dyrektorowi nie zależy na dobru firmy tylko własnym. A ten pretekst po którym Wojtek został zwolniony to śmiechu warte. Znajdziesz napewno lepszą robotę bo jesteś dobry w tym co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaalf Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 02.10.08, 19:47 Rzeczywiście jest nie wesoło, obowiązków przybywa, ludzo ubywa to widać, nikt się pyta czy sobie poradzisz, czy w czymś pomóc, tylko praca, praca i wysokie wyniki, cyferki się liczą a nie człowiek. z każdym dniem tracę chęć pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.zdegustowany Navo PGD 06.10.08, 21:00 A może ktoś się wypowie na temat nowego systemu premiowania p.h. bo mi się nawet niechce nic pisać tak ciężko pracowałem dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Navo PGD IP: *.elpos.net 07.10.08, 21:53 Nawet nie mam ochoty wypowiadać sie na teman nowego systemu premjowania, w wielkim skrócie uważam to jest wielka ściema i upie...nie pracownikom premii- zasłuzonej premii co dotyczy organizacji GT. :-) Teraz pozostaje nam czekać ile z nasz jeszcze pozostanie w tej beznadziejnej firmie, a ile osób złoży same wypowiedzenia, bo ja trakuje że jakieś 50%... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos? Re: Navo PGD IP: *.gprs.plus.pl 15.10.08, 11:00 Wiadomosc do zarzadu pgd navo tychy ! sluchajcie wredne swinie co wy sobie wogole wyobrazacie? Robcie tak dalej !!! a pozalujecie !!! mam dosc waszych zasranych machlojek cyganstw oszustw itp...! robcie dalej ludzi w hu... ! nie zdziwilbym bym sie jak wam tam ktos wpadnie za niedlugo z panstwowych instytucji ! tak wam dupska przetrzepia ze odechce wam sie tych machlojek raz na zawsze !!!! tego Mozecie byc Pewni!!!!!wasze dni sa policzone!!!!! zobaczymy wtedy kto jest gora zwykly pracownik? czy kierownik miernota !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 21.10.08, 07:43 systemy premiowe sie zmieniaja nie dlatego ze dostajemy za male premie. (navo to nie fundacja charytatywna) za duzo im kasy szlo na premie i stad zmiany. co jeszcze? zastaniwaim sie ile jeszcze konkursow i drive`ow zrobia z nagorda w postaci bonow sodexo. bo jak narazie to nie wyplacili jescze chyba sprzed 4 miesiecy. wal jakich malo.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.zdegustowany Re: Navo PGD 21.10.08, 21:50 słyszzałem że navo ma "drobne" problemy finansowe ,dlatego też oszczędzają na naszych poborach ,myślę że niedlugo będzie jakaś bomba - zwolnienia grupowe itp.,dziwi mnie tylko fakt że prezesi siedza cicho i pozwalają na wymysły tych dyrektorków co wymyślili nam nowy system ,dupki zarabiaja po dyszce netto a nas mają w dupie Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracownikow tej p.... firmy p.s. zachęcam do wyglaszania swoich opini w większej liczbie,może coś to nam pomoże ,może ktoś to przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Navo PGD IP: 83.1.16.* 23.10.08, 09:47 Witam, byłam na rozmowie w Navo na ph...ale to co tu przeczytałam dało mi do myślenia-czy chcę w takich warunkach pracować? Po rozmowie był test i wszystko wyglądało bardzo profesjonalnie, ludzie czy na prawdę nie da rady tam przeżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Navo PGD IP: *.gprs.plus.pl 23.10.08, 13:01 czesc czy mozesz opisac ten test na czym on polegał. no ciekawy jestem czy dostałes prace w Navo i jak Ci sie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Navo PGD IP: 83.1.16.* 23.10.08, 13:24 jeszcze nie pracuję bo rozmowa była w tym tygodniu...ale po przeczytaniu tego forum zastanawiam się czy chcę? teścik ( po rozmowie ) 25min na 25pytań,podzielony na 2 części - 1 banał, pytania w stylu do czego służy samochód służbowy i jakie cechy ma dobry przedstawiciel, a 2 część matematyczna, obliczanie %, zniżek itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.static.crowley.pl 23.10.08, 14:56 nie polecam ci tej firmy ponieważ większa uwage zwracaja na to jak ich testy maja wygladać,jak postrzegana jest przez konkurencje, jakie to wymagania trzeba spełniać żeby się dostac do niej a nie patrza na pracownika który jest "budulcem" każdej firmy..mimo iż przejdziesz te ich śmieszne testy na przemian wymyślane przez coraz to większą liczbe osób które tym sposobem chcą się wykazać bądź czują się zagrożone jak np;osoby które były odpowiedzialne za clarisa a po wielkim niewypale wymyśliły gazetke pracowniczą nagle po 8 latach firmy navo gazetka jest potrzebna a ludzie dalej na marnych stawkach ale co tam,gazetka niewypali to zrobia z nich asystenta, asystentki ,zastępcy kierownika(w kategori niepotrzebne stanowiska firma navo jest liderem)a ludzie dalej na marnych stawkach..a i jeszcze jedno jak masz sie dostac do oddziału w tychach który jest głownym to wiesz że wymagania odnośnie ciebie są dwa razy wieksze mimo tego iż na innych oddziałach dzieją się rzeczy jak w westernie to i tak tychy zawsze najgorsze..nie wiem jak płace ph się zmieniły w ostatnim okresie ale na magazynie w przeciągu 8 lat ludzie z stawki 1100zł mają 2200zł i to nie wszyscy, oczywiście brutto, przelicz sobie ile to wychodzi na rok-śmiechem idzie popełnić samobójstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 07:13 ja pracuje ponad rok i nie narzekam.A na jakim regionie?Pieprzą głupoty na tym forum nieroby:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 24.10.08, 07:50 Jak ci się dobrze robi to pewno loda robisz komuś z przełozonych bo ja robie juz kilka lat i nie słyszałem od normalnych pracowników żeby byli zadowoleni "ALE DUPOWŁAZY SĄ ZADOWOLENI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilis Re: Navo PGD IP: *.sta.vectranet.pl 24.10.08, 20:44 Słuchajcie ja pracuję 5 lat i jest Ok. Jak wam nie pasuje to nie narzekajcie tylko out. Chcecie popracować gdzieś krótko za duża kasę, droga wolna. Pamietajcie, że nikt "skoczków" do roboty chętnie nie przyjmie. Mówicie ciągle o podstawie, nie mówicie o premii, konkursach. Mam nadzieję, że nie ma wśród rozmówców którzy wygrali LCD, aparaty, DVD itp. Weźcie się do roboty, bo jak tak narzekacie to w innych firmach też nie zagrzejecie miejsca. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 24.10.08, 22:40 o jakich ty nagrodach tu piszesz od kad ja tu robie to nie słyszałem żeby ktos dostsł jakąś nagrode.Chyba że kierownictwo to sory ale normalni robole to gó... mają nawet stawki nie maja odpowiedniej to przerobionych lat w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obudzony Re: Navo PGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 20:16 matołku piszesz o nagrodach a nie wiesz od kogo je dostajesz to nie navo płaci za te gifty tylko p&g ,a druga sprawa to czy nie wolałbyś dostać po prostu 500 zl podwyżki ,kasa co miesiąc a nie raz na 3-4 msc,szkoda mi takich jak ty delikatnie wypranych to właśnie przez was tak traktują pracowników bo jest wam "dobrze" i boicie się mówić głośno że coś jest nie tak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Navo PGD IP: *.ostnet.pl 10.11.08, 22:03 tu sie mylisz 3razy czołowka polski w konkursach ostatni kwartal i pierwszy tego roku 1 miejsce w danym regionie i co gowno bo szef chcial sie mnie pozbyc bo bolala go prawda jaka mowilem, bal sie konkurencji?!!! a zapomnialem dodac ze mial osobe do pilnowania ktora wiecej mogla niz on i nie wazne ze skakala po firmowych samochodach czyniac szkode firmy, zawsze byla swieta dupe ratuja sobie tylko cioty w takich sytuacjach, a te wykresy jak to rosniemy jacy jestesmy piekni tylko zauwz ze PG tnie koszty od jakiegos czasu zarowno w tradycji jak i rynku nowoczesnym i tylko oby nie bylo ze masz male plecy i zostaniesz ty ,,skoczkiem' po firmach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:58 Ja dzis byłam na na 2 etapie rozmowy w Navo w Kielcach. Czy ktoś wie coś o NAVO w Kielcach? Jakie stawki i premie, atmosfera? Prosze o szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikzwyczajny Re: Navo PGD 20.11.08, 13:08 bardzo dobry zespol z wynikami godnymi uznania,jesli sie uda na pewno bedziesz zadowolona. Atmosfera jak najbardziej pozytywna - obiecuje:) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 14:50 Dziekuję za odpowiedź. Z moich obserwacji wynika. Rozmowa kwalifikacyjna bardzo mila, przyjemna i profesjonalnie przeprowadzona. Pozostaje tylko trzymać kciuki, żeby sie udalo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Navo PGD IP: *.ostnet.pl 10.11.08, 21:56 to kolego jeszce krotko ja pracowalm 3 i teraz pracuje w koncerniei estem zadowolony i powiem ci wspolczuje twojego podejscia zycie cie jeszce nie nauczylo ale NAVO cie nauczy Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkaka84 Re: Navo PGD 28.02.09, 02:00 hej,mam pytanie odnośnie testu na rozmowie w sprawie pracy.dokładnie chodzi mi o te %,bo jestem dość kiepska z matmy a zależało by mi na tej pracy.możesz mi napisać jakiś przykład.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkaka84 Re: Navo PGD 28.02.09, 02:02 hej i jak testy?ja ide na rozmowe niedługo a że jestem kiepska z matmy to podaj mi jeden przykład chociaż tych obliczeń bede wdzięczna.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dura_lex_sed_lex anonimowość 29.10.08, 10:16 hmm to nie moj temat ale wam powiem, ze jesli sadzicie, ze fora w internecie sa anonimowe to mozecie sie niemilo zdziwic, znam taka sprawe z autopsji z kancelarii i skonczyla sie raczej nieciekawie dla autorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena navo IP: *.elpos.net 26.11.08, 21:13 ale się wątek rozwija... czy ktoś słyszał plotkę o likwidacji LCP? podobno wysokie koszta transportu vs słaba marza. A w styczniu mają przesowac RDSow moze któryś poleci. A mogło być tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: navo IP: *.nid.vectranet.pl 27.11.08, 21:22 Chodzą plotki, że w styczniu ma polecieć około 120 osób. Podobno będą duże zmiany. Navo już nie jest na rynku jakimś wielkim graczem. Każdy, kto ma ofertę pracy w navo niech wcześniej dwa razy sie zastanowi Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikzwyczajny Re: navo 28.11.08, 09:44 lepiej nie strasz czlowieku i nie powtarzaj plotek, moge sie zalozyc ze tak nie bedzie. a dlaczego odradzasz ludziom pracę w Navo? to na pewno nie raj na Ziemi, ale dobra, nowoczesna firma z dobrymi warunkami pracy dla kazdego, kto chce dobrze pracowac i sie rozwijac. jak sie nie zgadzasz to rzuc konkrety a nie plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: navo IP: *.ostnet.pl 24.12.08, 21:43 nowozesna tak ale pg a nie navo no chyba ze masz na mysli 207, plotki chodza i to nie tylko w navo ale na rynku polskim w innych branzach, rozwijac gdzie chyba w nadziejach no chyba ze przepraszam masz plecy to sie zgodze, ja czasnolem papierami i spie spokojniej lepiej zarabiam i jestem na wyzszym stanowisku mimo ze ph koncern mnie docenil dystrybutor nie, a czesto w drivach bylem w czolowce polski,a i jeszcze jedno kryzys kryzysem ja dostaje podwyzke w nowym roku a wy narazie macie kryzys hihi Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikzwyczajny Re: navo 28.11.08, 09:50 nie wierz plotkom Marzena, naprawde nie warto, pamietam kiedys haslo o dostarczaniu produktow koleja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: navo IP: 80.54.213.* 29.11.08, 17:34 Może i czasami da się ukręcić ponad 3000 jednak w następnym miesiącu tak Ciebie docenią, że ucieszysz się jak 2000 zarobisz. Sam dostawałem co miesiąc coraz większą cyfrę i po trzech miesiącach okazało się że mam do zrobienia prawie o 40% więcej - do tego beznadziejne promocje. Sprzedajemy o wiele drożej niż jakieś małe pod hurty. Tak nas załatwili że teraz w grudniu otrzymamy na święta marne wypłaty. Ja szukam pracy, w której będę miał przynajmniej jakąś stabilizację finansową ponieważ 1700 zł podstawy nie wystarczy na życie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscinnie Re: navo IP: *.zax.pl 01.12.08, 19:35 No nie wiem, u mnie zawsze jest kolo 3 tys, bywaja przypadki, ze jest nawet 4 tys, tylko trzeba pracowac ciezko :), a wtedy sie naprawde oplaca. Poza wyplata sa tez rozne inne sposoby na zarobienie wiekszej kasy np. konkursy. Ja na pewno nie bede plakac nad grudniowa pensja :) Oczywiscie nie mowie, ze wszystko jest pieknie, bo nie jest... Ale jezeli chodzi o kase to naprawde mozna wiele. Pracuje od 2 lat i nie mialem przypadku (choc plany zamykam z duza gorka), zeby moj plan byl nagle wyzszy o 40% :O. Jezeli podnosza plany to calej grupie, a nie indywidualnie... i nie o 40%! A jezeli "sprzedajesz o wiele drozej niz jakies male podhurty" to moze nie umiesz wyliczac dobrze cen hehehe, albo sprzedajesz po cenach bazowych :P Navo ma jakies problemy i wogole caly czas sie zmienia, ale w porownaniu z PSRami innych firm czy hurtowni naprawde mamy bardzo dobrze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaraczek Re: navo IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.08, 16:09 Witam! Poświęciłem troszke czasu żeby wcytać się w to forum.Dziwna sytacja się rozwineła wpadacie w swoich wypowiedziach ze skrajności w skrajność.Chwalicie firme a zaraz ktoś inny wali g....Jakiś czas temu zakończyłem prace w tej firmie i to co tu przeczytałem dało mi do myślenia.Głównie chodzi mi o region Tychy.Patrząc na to z perspektywy lat to w momęcie jak się przyjmowałem to fakt pierwsza wypłata to był szok kopnięcie finansowe jak się patrzy(porównując moją dawną prace).Jakiś czas było ok.Potem koledzy z dawnej pracy zaczeli mnie doganiać z zarobkami ,i to niebyło już fajne.Male zamieszanie i znowu jakoś się działo aż do czasu.Może jaśniej się zrobi jak napisze że pracowałem jako kierowca(może to kogoś zrazić co do mojej osoby ale szczerze wali mnie to).Fakt w firmie jako kierowca wydaje mi się że doszedłem do szczytu co firma mogła mi zaoferować mam tu na myśli nie tylko zarobek ale też umiejętności które teraz moge docenić.Do dzisaj wspominam z uśmiechem pierwszy samotny wyjazd z towarem na pace i z atlasem na kolanach.haha.To były czasy!Teraz gdy patrze na ludzi którzy tylko za pomocą GPSów ruszają w teren to poprostu śmiech na sali.Dobra ale nie to jest ważne żeby rozpamoętywać to co było.Ważne jest to że to forum jeszcze bardziej przekonało mnie do tego że ta decyza którą podjołem była w 100% odpowiednia.Nie żałuje ani jednego dnia od rozstania się z Navo a komuś kto życzyłmi krzyż na droge mogą tylko podziękować bo skoro mam mieć takie krzyże to spokojnie mogę payrzeć w przyszłość swoją i swojej rodziny która ma zapewniony odpowiedni byt.Smiać tylko mi się chce z tych co piszą że jest do d... a nadal siedzą w tym bagnie.LUDZE jak wam jest zle to wyjazd z tego biznesu bo takie biadolenie na forum do niczego nie prowadzi.Poznałem wielu fantastycznych ludzi w tej firmie i wiem,wierze że po doświadczeniach w Navo rozwijają swoją karjerę w innych firmach.Ci którzy wypisują tutaj poinie na temat pewnych osób napewno mają swoją racje ja nie podejmuje tematu tylko dlatego że nie interesowało mnie nigdy to co poza moim ogródkiem.Zycze Wam spokoju i stabilizacji bo niepewność to najgorsze co może spotkać każdego. NAVO to tak jak jakiś MATRIX cy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedźwiedziu Re: navo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 16:36 na pewno nie rozwiążą LCP - choćby dlatego, że LCP robi największe indexy. Z dobrych źródeł wiem, że od dłuższego czasu zastanawiają się nad łączeniem GT z BK. Przymiarki na temat połączenia były przy ostatnich zmianach. P&G chciało też przesunięcia całego fempro na GT, ponieważ GT dociera tam gdzie nie dociera LCP czy BK. Zmiany na pewno nie dotkną LCP. Nie dotkną w sensie nie rozwiążą LCP. Po regionach wiemy jak było z ostatnimi zmianami. Cóż dalej? Zwolnienia? Czy będą? tego nie jest wstanie potwierdzić żaden ASM a tym bardziej PSR, ponieważ jest to informacja bardzo poufna i cholernie strzeżona. Co do rozwiązania sekcji? Spójrzcie na siebie na pracę swoich kolegów i odpowiedzcie sobie na pytanie, który z was ma NAJSŁABSZĄ SEKCJE! nie jest najgorszy, ale ma najsłabszą sekcje. Te sekcje z pewnością zostaną rozwiązane. pozdrawiam, życzę Wam wytrwałości i dużo siły. nic tak nie wyniszcza jak niepewność, czy Cię zwolnią po Świętach czy to jednak nie Ciebie. Ja doszedłem do wniosku, że nie ma sensu sie wyniszczać i odszedłem. Jednak z czystym sercem polecę NAVO każdemu kto mnie zapyta o pracę w tej firmie. Może będzie miał więcej szczęścia niż niektórzy z nas i trafi na super sekcje, np. po kimś po awansie. 3majcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: navo IP: *.ostnet.pl 24.12.08, 21:51 firma ok ale odszedles jak ja czekac na lepsza sekcje to zluda te twoje info moze i racja gt mialo zniknac przy ostatnich zwolnieniach a jak bedzie dopuki ekipa ktora jest powyzej ph sie nie zmieni nie bedzie lepiej to pasozyty moj bos przez 3 miesiaca robil treningi pozniej tylko odprawa i jak o pomoc sie go prosilo to cie zlewal bo zawsze mial duzo pacy a skoro jest wyzej to chyba jego obowiazek szkolenie ph nie bede mowil ze wszedzie ale kielbaska z grilla 2 sklepy 3 h roboty i do domu to nie tak powinno wygladac a najlepsz jest to ze nagle wszyscy zaczeli studiowac powyzej ph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: navo IP: *.chello.pl 25.12.08, 23:01 Wesołych Święt dla wszystkichziomali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalista Re: Navo PGD IP: *.aster.pl 08.12.08, 17:38 nieplaca pip trzeba tam wyslac kto jest za Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikzwyczajny Re: Navo PGD 09.12.08, 12:24 kto nie placi? komu? za co? nie dostales kiedys wyplaty w terminie? czy moze jednak mijasz sie z prawda? jest na pewno duzo rzeczy ktore moglyby byc lepsze ale takie bzdury tylko rozmywaja wazne tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 23.12.08, 01:41 Witam co moge powiedziec jest jeszcze wieksza kapa niż była.Najbardziej mnie wkórw.a to że ludzie co robią po kilka lat są dymani przez dziobaków robiących połowe mnie czasu w tej firmie są wyżej niż reszta starych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 23.12.08, 01:46 Panie prezesie czy pan to czyta czy to nie ma sensu te nasze stukanie bo pewnie i tak to nic nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 27.12.08, 12:14 Gdy czytam niektore wypowiedzi to nie wiem czy sie smiac czy plakac,wiekszosc osob tutaj wpowiadajacych sie to pracownicy magazynu ktorzy chcieliby zarabiac wiecej niz Przedstawiciele Handlowi,a chyba nawet wiecej niz Pan Marek Sobieski,ludzie,wszyscy szanuja wasza prace ale z calym szacunkiem dla Was jestescie niżej w hierarchi plac niz przedstawiciele i jeszcze kilka innych dzialow i tak jest w kazdej firmie na swiecie o profilu podobnym do Navo,tak wiec wyluzujcie troche.a jesli chodzi Navo to pewnie nie jest to firma idealna ale takich nie ma i nie bedzie,ja pracuje juz 11 lat jako PH i naprawde mozna tu życ i niezle zarabiać,a brednie dotyczace nie placenia wynagrodzen trzeba wlozyc miedzy bajki. Pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2009!! Re: Navo PGD IP: *.171.148.129.static.crowley.pl 31.12.08, 02:21 W Nowym Roku życze aby w oddziale tyskim pojawił się nowy kierownik magazynu i jego nowa asystentka:)Reszcie załogi życze wszystkiego dobrego:)Czasami życzenia sie spełniają............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGAZYNIER Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 01.01.09, 02:25 Jestem leszczem w tej firmie ale życze wszystkim normalnym wszystkiego najlepszego w 2009 żeby dla was był ten rok sikalafo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Navo PGD IP: *.toya.net.pl 28.12.08, 12:50 Ja przepracowałam w tej firmie 7 lat, to nie jest firma która docenia dobrych i kompetentnych pracowników. Dyrektorzy zatrudniają swoich kolesi, a kto jest nie wygodny ten wylatuje. Jak chcesz robić za obietnice i piękne słówka to robota w NAVO jest dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSR Navo PGD IP: *.konstancin.net.pl 08.01.09, 07:39 Pragnę dodać iż 60% załogi w białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSR Navo PGD IP: *.konstancin.net.pl 08.01.09, 07:41 w Białymstoku Siostra KAHa została PSRem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz 3City Re: Navo PGD IP: 213.225.139.* 09.01.09, 15:18 Witam serdecznie, Kilka słów o sobie- w Navo pracowałem ponad cztery lata, na początku na stanowisku PSR’a później KAH”a, dla uściślenia „pleców” nie miałem, kiedy się zatrudniałem i kiedy otrzymałem awans. Odszedłem sam, kiedy otrzymałem intratną ofertę pracy w amerykański koncernie (już nie FMCG, lecz B2B), również bez tzw. „pleców”. Tyle o sobie, teraz kilka słów, przemyśleń na temat niektórych postów, które tu przeczytałem: Zamiast teoretyzować, podajecie konkretne przykłady. Aż miło czytać, że wszyscy, jednogłośnie wolą jednak pozostać w porządku w stosunku do innych ludzi, niż bez pardonu wspinać się po szczeblach drabiny kariery i dobrobytu. Podajecie przykłady jak wielu jest dziś nieodpowiednich ludzi na niewłaściwych sobie i swoim kompetencjom miejscach w Navo. Może trochę współczucia dla tychże, bo w końcu wielu z nich marnuje się, nie spełnia nigdy, bo nie udało im się własnymi siłami sprostać różnej maści przeciwnościom losu? Analizując większość postów na tym forum dochodzę do wniosku, że światem rządzi dziś korupcja, wstawiennictwo, znajomości, układy — to żadna zresztą nowość, żadne zadziwiające novum, ani kopernikańskie odkrycie. Czy nepotyzm jest zły? Tak, tak, oczywiście, że zły. W taki sposób i w dodatku tak samo bezceremonialnie odpowiedziałby chyba każdy z nas, bo z natury jesteśmy pryncypialni. Lecz część z nas skorzystała kiedyś z pewnością z jakiegoś rodzaju „pomocy”. Jak to nie?! Nikt nie zaprzeczy temu, że dobrze jest mieć znajomości, jeszcze lepiej — członka rodziny osadzonego na wysokim stanowisku w miejscu dla nas ważnym — na uczelni, w urzędzie, jakiejś instytucji — bo ten na pewno nie odmówi. Wtedy oczywiście „pomoc” jest czymś naturalnym, nieszkodliwym i w ogóle się o jej fakcie nie mówi, bo i po co? I tak przemilcza się to drobne wstawiennictwo i idzie się dalej swoją drogą, drogą postępującej, już bez przeszkód, kariery. Bo ludzie, owszem, oburzają się głośno, ale po cichu sami robią świństwa. Czyżby, zatem hipokryzja? A może naturalny egoizm wpisany w naturę człowieka? Pozdrawiam Mariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 11.01.09, 00:25 Witam Obecnie szukam pracy jako przedstawiciel handlowy. Zainteresowała mnie firma Navo. Od dwóch lat pracuję w sprzedaży tylko że nie w bezpośredniej, ale odnoszę spore sukcesy i dalej chcę pracować w sprzedaży. Czy może ktoś orientuje się czy z takim doświadczeniem można starać się o taką pracę w tej firmie? Mieszkam w Warszawie i tam właśnie szukam takiej pracy. Czy może ktoś ma bezpośredni kontakt do osoby prowadzącej rekrutację? Był bym wdzięczny pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikzwyczajny Re: Navo PGD 12.01.09, 08:57 wszystkie aktualne rekrutacje do Navo sa zawsze na pracuj.pl, mozesz wybrac tam oferty wg pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSR GT Re: Navo PGD IP: *.centertel.pl 14.01.09, 22:03 Witam czy ktos z was wie moze cos odnosnie zmian jakie sie szykuja w naszej firmie, kiedy maja byc itd?? doszły mnie słuchy ze ma sie cos dziac na przełomie stycznia lutego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go.ściu Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 21:00 Chłopie z Navo ludzie chą uciekać! A w dodatku czekaja zwolnienia. lepiej znajdz w Warszawie cos lepszego. W Warszawie jest duży wybór dużo lepszych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikzwyczajny Re: Navo PGD 27.01.09, 11:55 te, jak chcesz se uciekac to uciekaj a nie fandzol ze wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 22:19 dziwne, zwolnili tyle osób a na pracuj.pl nadal sa oferty pracy www.pracuj.pl/oferty/1404519.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 04.04.09, 01:56 Jeszcze lepiej że tych co zwolnili i zapłacili im odprawy zatrudniają z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikzwyczajny Re: Navo PGD 07.04.09, 14:18 serio sie dziwisz? jesli w jakims miescie mialy byc zwolnione 2 osoby, a nagle oprocz nich sama odeszla trzecia, to chyba dobrze ze w pierwszej kolejnosci firma proponuje pozostanie komus z tamtych dwoch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: Navo PGD IP: 81.210.21.* 04.08.09, 08:43 Ta firma Navo to totalne dno . Niech zwalniają dalej tych co pracują uczciwie . Zostanie tylko grupka złodziei i obiboków z dyrektorkiem Krzysiem i Piotrusiem na czele . A może tylko o to w tej firmie chodzi ? . Nie wiem co robi Dyrekcja w Tychach bo to co dzieje się w Nadarzynie to już całkowita porażka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKK Re: Navo PGD IP: 85.222.87.* 01.09.09, 20:49 Gość portalu: Bobo napisał(a): > Ta firma Navo to totalne dno . Niech zwalniają dalej tych co pracują uczciwie > . > Zostanie tylko grupka złodziei i obiboków z dyrektorkiem Krzysiem i Piotrusiem > na czele . A może tylko o to w tej firmie chodzi ? . Nie wiem co robi Dyrekcja > w Tychach bo to co dzieje się w Nadarzynie to już całkowita porażka . Bobo wielka prosba o kontakt - muscella@wp.pl pilne!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 11.11.09, 18:50 a co to za Krzysiu..? coś robi dla firmy, czy tylko dla siebie..:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: Navo PGD IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 02:48 Zmiany rokuje sie, ze beda w okolicach marca moze kwietnia co do firmy nie bede tego komentowal gdyz kazdy ma swoje zdanie. Ja osobiscie nie narzekam przy 115% planu + drive sa to calkiem dobre pieniadze. Od ponad roku udaje mi sie realizowac targety na takim poziomie. Faktem jest jednak to, ze firma srednio liczy sie z ludzmi przykladem moze byc to, ze w momencie mojego przyjecia kandydatow bylo ok. 700... wiec moge przebierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Navo PGD IP: *.icpnet.pl 23.02.10, 16:59 Faktycznie pachnie zmianami. Ktoś coś wie więcej? Znowu dostanie się tylko nam w sprzedaży czy w końcu inne działy też przytną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki własna działalnośc IP: *.unknown.vectranet.pl 27.02.10, 10:45 Może ktoś coś wie na temat zmian jakie mają nastąpić ,a dokładnie chodzi mi o własną działalność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Navo PGD IP: *.centertel.pl 06.11.10, 11:57 Witam, widze że dość dawno nikt nic nie pisał więc mam pytanko jak jest aktualnie? interesuje mnie stanowisko PH w Warszawie...jak zarobki itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Navo PGD IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.11, 21:26 juz nikt nie ma nic do powiedzienia? dziwne. znowu zmiany. znowu zwolnienia... ciecia pensji... navo pikuje szybko w dol.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkaka84 Re: Navo PGD 28.02.09, 11:26 hej,i co dostałeś pracę.jak wyglądają testy matematyczne proszę o przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Navo PGD IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 19:43 metropraca.pl/jobdetails.cfm?jid=60139 Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda rozmowa do call center, i na czym DOKŁADNIE polega ta praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbirek Re: Navo PGD IP: *.lodz.mm.pl 22.03.09, 22:10 Kobieto nie zawracaj sobie nimi głowy. szkoda czasu chyba że nie masz doświadczenia i chcesz dostać porządnie w kość na dzień dobry. ja pracowałem tam 3,5 roku dalej nie dało się wytrzymać mimo że nie cierpię zmieniać pracy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 17:29 wypowie sie ktoś w końcu konkretnie o pracy jako przedstawiciel handlowy w tej firmie? przeczytalem cale to forum i tylko szlochy magazynierow, warto starac sie tam o prace jako PH? jakie zarobki i wogole atmosfera, czy targety sa wykonalne..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 19:21 Ja na magazynie nie pracuję, ale i nie w terenie jako ph. Wiem tyle ,co słyszę od ludzi w terenie. Jedni sobie chwalą ,inni nie, zależy na jaki teren trafisz.Jedni spokojnie robią targety, inni mają z tym problemy. Teraz w NAVO było trochę zmian nie wszystkim one wyszły na dobre, około 1/10 działu sprzedaży została zwolniona. I z targetami też podobno nie za ciekawie w ostatnim miesiącu było, ludzie nie powyrabiali. Bo niestety ale w porównaniu do wielu hurtownii, nie mówiąc już o makro mamy po prostu drogo;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 19:23 Ale tak generalnie to mnie się dobrze pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:36 dzięki:) a na podstawę netto jaką można liczyć na stanowisku ph? i procentowo premia do podstawy ile wynosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Navo PGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 14:03 Witam serdecznie, Moze ktos powiedziec jak wyglada rynek dolnoslaski i opolski w tej firmie oraz tak jak kolega wyzej podstawy ile wynosza wlasnie mam drugi etap rozmowy i nie wiem czy decydowac sie na ta prace czy jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:32 Jak nie zrobisz podstawy to masz 1800 niecałe.Gdzie masz ta rozmowe? z kolesiem czy z dziewczyną.Od kwietnia są nowe trasy opole bedzie zachaczac o dolnoslaskie.Nie ma juz biura we Wro.Pozdr.W jakim dziale bedziesz?wiesz juz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Navo PGD IP: 188.33.63.* 29.03.09, 22:21 Rozmowe pierwsza mialem w Opolu na Kepskiej teraz mam rozmowe we Wroclawiu na Armi Krajowej z gosciem (Artur?) co do dzialu jeszcze nie wiem ale wiem ze od srody maja byc szkolenia wiec odpowiedz powinna byc praktycznie odrazu. Jezeli masz pojecie jak to wyglada moglbys naswietlic rynek a raczej jego elastycznosc jak z planami? Powiem szczerze ze zalezy mi na tej pracy bo chce isc do firmy gdzie zdobede solidne doswiadczenia a ta firma na taka wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:39 gg 4794570 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 04.04.09, 01:43 Pracuje w Navo juz sporo czasu jako PH. W regionie warszawskim na wyższych stanowiskach (z małymi wyjątkami) pracuje sama baraneria, aż ręce opadają. W innych firmach by korytarze na szmatach myli bo do tego tylko się nadają. Ale jeśli robisz swoje czyli plany, draivy itp. to można zarobić spoko kaske ok. 4000 PLN, a i nagrody są całkiem spoko (te dla klientów też :-) ). Przez te lata pracy zaoszczędziłem też sporo kasy na chemię i kosmetyki (nie tylko P&G). Jest to raczej poczekalnia przed znalezieniem lepszej pracy. Wiele osób ją znalazło i rekrutujący byli pod wrażeniem ich wiedzy, znajomości rynku i metodach negocjacji. Warto zbierać dyplomy z każdych szkoleń organizowanych przez P&G. Nie rozumiem tylko po co wyszkolić sobie pracownika żeby go potem zwalniać, ale niestety w firmach rodzinnych tak już jest. Nikomu znajomemu albo rodzinie firmy NAVO bym nie polecił. Ciężko się pracuje bo każdy ma wszystko głęboko w d.... lub boi się wychylić nosa z biura żeby ktoś nie zobaczył jaki z niego tuman. Kiedyś w tej firmie może zrozumieją że to dział handlowy z Przedstawicielami na czele budują tą firmę i zaczną ich doceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik JAK JEST W NAVO IP: *.toya.net.pl 14.04.09, 22:42 Zgadzam się z Wawiakiem,jeśli liczycie że ASM(z nielicznymi wyjątkami) pomoże Ci to jesteś w błędzie.NIKT z ASM-ów nie wychyli nosa b.d KASA za odbieranie i wysyłanie maili od 8.00 do 14.00?.Plany i drivy(różne)raz kosmos,raz robisz swoje, raz sporą górkę.Kasa około 2500 netto(wszystko na 100%,przy różnych podstawach) + nagrody za drivy od procterowców. Bardzo dobra szkoła dla PH(prawie wszystko na twojej głowie). Konkluzje(UWAGA DOTYCZY TYLKO PH): -bardzo dobre doświadczenie przed zmianą na lepszą firmę(jak istnieje) -idealna jeśli chcesz zakończyć jakiś związek(nie dotyczy olewatorów i zbyt przejmujesz się) -małe szanse na awans(firma prorodzinna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze pracownica Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:40 w Navo jest coraz bardziej gorzej. Firma swoim ostatnim działam bardzo zraża do siebie klientów i Ci są nam coraz bardziej niechętni. Jeszcze kilka miesięcy fajnie mi się tu pracowało, ale teraz........Coraz częściej myślę o tym by się zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: IP: *.is.net.pl 24.04.09, 21:02 Czy to prawda ze NAVO straci wylacznosc na dystrybucje P&G? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 22:23 skąd takie info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: IP: *.laczpol.net.pl 02.05.09, 20:01 tez tak slyszalem i to podobno w ciagu kilku najblizszych miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staż 5 lat Re: IP: 91.178.116.* 04.05.09, 08:32 Była wzmianka o gratisach, najbardziej podobały mi się wymianki z innymi przedstawicielami z innych firm bywało tak ze ani kosmetyków ani spożywki człowiek cały mmiesiąc nie musiał kupować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staż 5 lat Re: IP: 91.178.116.* 04.05.09, 08:37 zamianki w drogeriach na marowe perfumy to było życie i wiem ze ci co zostali wciąż tak robią. Przeczytałem kilka postów i widzę ze wiele osób z was nie nadawało nie nadaje sie do tej firmy! tu trzeba mieć twardą dupę i umieć kombinować!!!! jeszcze kilka lat temu nagrody charity dla właścicieli sklepów kierowników w naszym regionie nikt nie dostał nawet czyścika do butów :) a telewizor gra do dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
prusek88 Re: 08.05.09, 09:34 dobrze rozumiem czlowieku, ze jestes zlodziejem i jeszcze sie tym chwalisz? zycze ci, zebys kiedys to zrozumial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurtowi i kahowie Re: IP: 91.178.116.* 04.05.09, 08:39 zauważcie ile oni muszą przycinać na lewo (gifty bony)skoro PH potrafi to oni pewnie już budują domy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: IP: *.centertel.pl 06.05.09, 23:25 co do budowania domów to jeden z ASM-ów GT juz to zrobił, a pracuje w Navo 2 lata i gdzie sa te gratisy dla PH i wsparcie?? mury czy dach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina;) Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 17:30 Witam! 1) Ile w oddziale Tychy mogę dostać podstawy netto (na rękę)jako PH, 2) Czy samochód mogę używać prywatnie (m.in. w weekendy i na jakich warunkach) oraz jakie to samochód? 5) Ile wizyt muszę wykonać dziennie? 4) Jak wyglądają tutaj stosunki z przełożonymi? 5) Jak wyglądają premie? Dziękuje za szczere odpowiedzi i pozdrawiam!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navo pracownik Zwolnienia w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:37 ZWOLNIENIA w LIPCU! Czy ktoś wie o nadchodzących zmianach w NAVO? Chodzi bardzo wiele plotek. M.in. z trzech ogranizacji ma być tylko dwie. Co możecie powiedzieć o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: Zwolnienia w lipcu IP: *.centertel.pl 03.06.09, 22:29 tak jak mówiłeś chodzą plotki ze maja połączyć GT z BK, mówi się przesunięciu asortymentu duracell do LCP i jeden najwazniejszy temat to taki ze oprócz Navo ma być kilku dystrybutorów. i chodzą plotki ze maja zwolnić ok 70 osób(oby nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Zwolnienia w lipcu IP: *.zax.pl 05.06.09, 15:34 Podobno gdzieś na północy Polski jest już hurtownia, która będzie dystrybutorem PG, ma ona też oddział w Kielcach... Ktoś gdzieś słyszał, że ma być trzech dystrybutorów PG, więc musimy się starać żeby całkiem nas nie pochłonęli ;) Mogą przecież dać sobie niższą marżę niż daje Navo i już... po nas. Naprawdę nie wiadomo co nas czeka, pewne są tylko ZMIANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Zwolnienia w lipcu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.06.09, 13:59 Jeżeli chodzi o zwolnienie to raczej są nieuniknione. Chodzą plotki, że mają być ludzie, którzy będą obsługiwali stacje benzynowe. Jakaś część ludzi ma przejść pod dystrybutorów, ale tu wielki znak??? Mówi się, że będzie kilku dystrybutorów. np: na Północy INTERCHEM, to juz jest na 100% potwierdzone. Oni mają teraz lepsze ceny, a co będzie jak będą brali towar bezpośrednio z Proctera. Podobno GT łączy się z HABC, LCP przejmuje Duracella. Kończąc myśl: Navo sie kończy. Tak jak mówi hasło firmy " Jedyną stałą rzeczą są ciągłe zmiany" to te ciągłe zmiany spowodują, że taka potężna firma zniknie z rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: Zwolnienia w lipcu IP: *.chello.pl 09.06.09, 12:57 Firmy ktore beda kupowac bezposrednio z PG to na 99% - Inter-chem -Emperia -Polska Grupa Drogeryjna czyli Tarkon-Gradi,Elitex i niewiem kto tam jeszcze u nich jest... -Navo dalej bedzie dystybutorem ale juz nie jedynym. Prawdopodobnie Od lipca w Navo beda laczyc Habc z GT,w organizacji dedykowanej stacjom benzynowym bedzie ok 31 ph i maja zwolnic ok 70 osob w dziale sprzedazy. Jak bedzie zobaczymy ale jedno jest pewne żle sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFICJEL Oficjalna Informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:22 Oficjalnie to NAVO ma przejąć całą dystrybuje na Polskę PG. To PROCTER&GAMBLE straci dystrybucję i zamówione są już naklejki na produkty z napisem Dytdybutor: NAVO PGD Sp. z o.o. . przedstawiciele dostaną awanse na dyrektorów (więcej będzie dyrektorów niż pracujących) a po sklepach będą jeździć obecni RDSi i zarząd : - sprzedaż tylko w PSF - dzienne aktywne wizyty 16 (nienegocjowalne) A ludzie z P&G będą jeździli jako Młodsi Przedstawiciele Handlowi i będą: -robili merchandising w każdym napotkanym kiosku (zgodnie z udziałami półkowymi a nawet więcej) -będą szukali nowych klientów dla produktów NAVO PGD. A P&G będzie jedną z wielu podrzędnych hurtowni w Polsce. A za rok NAVO podbije świat. Już są rozmowy aby NAVO wykupiło udziały PG na całym świecie. Role się odwaracją. A jedyne stałe rzeczy to są zmiany. I szykują się podwyżki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Oficjalna Informacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 21:59 Ktoś by tu mógł zacząć pisać satyry. Ale chyba faktycznie zaczyna się robić niefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oficjalna Informacja IP: *.chello.pl 12.06.09, 18:08 tak naprawde to wszystkim darmozjadom czyli asm i rds przydalo by sie troche pojezdzic po sklepach to zobaczyli by jaki to miodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friend Re: Oficjalna Informacja IP: *.kalisz.mm.pl 24.06.09, 23:22 ja Cię zapraszam do zajęcia się tym co robią ASM, zginął byś po tygodniu, a poza tym niejeden z nich doskonale zna pracę na sklepach bo robili to przez kilka lat...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navo były Re: Oficjalna Informacja IP: *.teoc.pl 19.07.09, 20:28 A co takiego robią ASM-owie, że zwykły ph miałby zginąć po tygodniu tej pracy ? Nie kompromituj się większość z was nawet nie zna asortymentu którym handlują wasi ludzie, o obsłudze IPAQ nie wspomnę. Może się mylę? Bardzo prosto to sprawdzić w polu przez RDS-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Zdradzę Wam tajemnicę. IP: *.chello.pl 04.08.09, 15:45 Kolejnym ważnym projektem NAVO jest projekt sprzedaży towaru przez NAVO do krajów ościennych tj. Niemcy, Czechy, Słowacja, Białoruś itp. przez przedstawicieli NAVO. Na początku planujemy wypady PH Navo raz w tygodniu. Jest to w fazie poważnych planowań, ale o tym Roman poinformuje Was we Wrześniu. My na razie bardzo skrupulatnie badamy teren i sprawdzamy sklepy (ok. 50 km. od granicy). Także jak widzicie NAVO jeszcze się nie kończy i nadal będzie się rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor ds rozwoj Re: Zdradzę Wam tajemnicę. IP: 80.48.47.* 04.08.09, 16:12 HEHE dobre zapomniałes dodac ze nowy projekt zakłada równiez sprzedaz w pociągach( co prawda nie ma jeszcze podpisanych umów z PKP ale PH sobie poradzą:) kolejny projekt który ma wejsc to promy na trasie do Szwecji.Pamietajcie BLOKADA JEST TYLKO W WASZYCH GŁOWACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: Navo PGD IP: 81.210.21.* 07.06.09, 19:26 Pracowałem w tej firmie 2 lata które uważam za stracone . Jeżeli jesteś uczciwy daj sobie spokój . Podczas pracy w tej firmie zarzuciłem dyrektorowi że oszukuje P&G reklamując puste opakowania po proszkach z których opróżniano w magazynie zawartość i dokładano na stan magazynu . Moja uczciwość zakończyła się zwolnieniem przez Navo PGD . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: Navo PGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 19:16 Dzieje sie jak sie dzieje szkoda tylko ze wlasciwie klienci cierpia tutaj najbardziej bo jako dystrybutor cenny mamy kosmiczne co wplywa na wizerunek firmy ktora rzekomo jest dystrybutorem (ale juz niedlugo :P) Pozatym jak odejdzie od wrzesnia? siec EKO to bedzie juz nieciekawie. Zwolnienia zapowiedziane na koniec miesiaca i szkoda bo ludzie z ktorymi sie zrzylem odejda bo juz nieoficjalnie wiadomo kto poleci. Mimo tego co sie dzieje mi umowe przedluzono wiec moze jak dystrybucja rozejdzie sie po 3 dodatkowych dystrybutorach ktos sie opamieta bo kredyty kosztuja a pieniazki beda uciekac bokiem przy takich cenach.... Co do gratisow to fakt teraz jak nigdy mamy tego od ch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadal pracujący... Już po zwolnieniach IP: *.chello.pl 30.06.09, 16:37 A wiec już po "teatrzyku" i znow sie okazalo ze firma Navo jest nieobliczalna,przyklad?, w jednym z regionow poleciały 3 osoby,wszystkie z Gilletta,i tu okazało się że jeden z Asm-ow habc zostawil sobe wszystkie osoby ze swojej gupy,nie ukrywając kilka z nich jest o wiele słabsza od osob zwolnionych... ale jak to mowia na uklady nie ma rady Odpowiedz Link Zgłoś
merrrrry Re: Już po zwolnieniach 30.06.09, 17:52 Niestety zwolniono w tym regionie o którym wiemy 3 osoby, osoby te pracowały po kilka lat w bardzo trudnym dla tej firmy okresie. Jako podziękowanie na odejście wręczono im elementy programu DBM. To bardzo przykre, mimo iż jako przyczynę zwolnienia podano między innymi zmniejszenie stanu zatrudnienia i likwidację stanowisk pracy. Wiadomym jest że już są opracowywane osoby do przyjęcia w miejsce tych zwolnionych. Myślę jednak że Sądy są nie rychliwe, ale sprawiedliwe. Szkoda mi tych ludzi ponieważ zawsze w samych superlatywach wypowiadali się o tej firmie, z którą byli naprawdę związani. Odpowiedz Link Zgłoś
smutniasek Re: Już po zwolnieniach 30.06.09, 18:49 Nie róbcie takich tajemnic, skąd jesteście tzn, z jakiego regionu były te zwolnienia??? Co to za praca, jak można czekać od zwolnienia do zwolnienia, co trzy miesiące zwolnienia, wiedzą kombinatorzy jak załatwić tych roboli, którzy na nich zapier..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista na navo świat się nie kończy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:12 na navo świat się nie kończy! firmy które też będą miały dystrybucje procytera naewno zatrudnią doświadczonych! Teraz tylko dowiedzieć sie które i problem rozwiazany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Już po zwolnieniach IP: *.chello.pl 30.06.09, 21:27 Jaka lokalizacja? sa dwie opcje albo Tychy albo Wrocław...stawiam na Tychy i "kolege" D.L ktory nie chcial(bał się) wspolpracowac z kilkoma osobami ( zawsze mowili to co myslą)i dlatego sie ich pozbyto,chociaz robili naprawde dobra robote to byli niewygodni.ale oczywiscie moge moge sie mylic... Odpowiedz Link Zgłoś
smutniasek Re: To dopiero początek walki ! 30.06.09, 22:14 Takich którzy mają własne zdanie a w dodatku potrafią powiedzieć prawdę przełożonemu, usuwa się z pola widzenia, przypisuje się im brak zaangażowania itd.... A to dlaczego takimi szyframi operujecie, przecież podłość należy podłością zwalczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gądki :( IP: *.icpnet.pl 03.07.09, 18:12 Pociesze Was. W Gądkach jest tak samo .Zwolnienia,zwolnienia,zwolnienia:( Odpowiedz Link Zgłoś
ajwajajwaj Re: :( 03.07.09, 21:52 jakie to pocieszenie, dla mnie to nie pocieszenie. Takie grzmoty z Tych, wykorzystując obecną sytuację na rynku pracy pomiatają ludżmi jak śmieciem. Ci którzy odchodzą zrobili wielką robotę a teraz "wynocha" miejsca muszą być dla rodzinki i znajomków. Bezwzględne gnoje, bez skrupółów obchodzą się z ludżmi, Teraz tylko należy śledzić, czy na miejsce tych zwalnianych przyjmą nowych, wtedy można walczyć w sądzie. A jak z odprawami ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 19:15 To nie zadna tajemnica... z mojego regionu czyli dolnegoslaska wywalili osoby, ktore tak naprawde byly best of the best szkoda ich bo byli to swietni koledzy, ktorzy jak malo kto potrafili pomoc i zawsze mozna bylo na nich liczyc... a dystrybucje kto dostanie juz przeciez wiadomo znane sa wszystkie hurtownie, ktore beda mialy proctera w swoim portfelu dystrybucyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on.... Zagadka... IP: *.chello.pl 04.07.09, 21:51 A teraz zagadka dla wysoko postawionych "mądrych" dyrektorów,rds- ow,asm-ow czyli wszystkich darmozjadow na których ludzie muszą ciężko pracować... -Kto z otwartymi rękoma przyjmie do pracy ludzi ze świetnymi kwalifikacjami, rewelacyjnymi układami z kluczowymi klientami bez których business Navo nie istnieje?( w rzeczywistości 99,9% klientów nie cierpi Navo a handluje z ludzmi a nie z firmą) Nie wysilajcie wy wyżej wymienieni waszych małych mózgow,odpowiedż brzmi... -Hurtownie które dostaną dystrybucje, a wtedy z Navo stanie się to co z "LDC Śląsk" (dla tych ktorzy sie nie orientują to LEVER DISTRIBUTION CENTER) firma przestanie istnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zagadka... IP: *.chello.pl 05.07.09, 23:31 Ale to częściowo stało się przy poprzednich zmianach, gdzie ktoś sobie wymyślił że będzie taniej jak przedstawiciele z Warszawy będą jeździć do Siedlec i okolic Radomia zamiast do klientów z którymi mają doskonałe układy blisko swoich miejsc zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vistula Re: Zagadka... IP: *.chello.pl 05.07.09, 23:36 A najśmieszniejsze jest to że teraz zwolnili ostatnią osobę z rejonu warszawskiego zamieszkującą w Warszawie. Zostali sami PH mieszkający w miastach typu Wyszków, Radzymin, Piaseczno, Skierniewice, Garwolin itp. ale pewnie tak jest oszczędniej jak każdy co dzień robi po ok. 100 km żeby dojechać do pierwszego klienta za firmowe paliwko. Odpowiedz Link Zgłoś
ajwajajwaj Re: Zagadka... 06.07.09, 21:45 mądry wpis zamieściłeś, ale wątpię czy te tempe umysły pseudo kierownicze z Navo to zrozumią. To bestie, pozbyli się mądrych, ambitnych, oddanych pracowników, ale widocznie to im nie odpowiadało, lepiej przyjąć świeżego, który w podzięce za otrzymaną pracę będzie musiał ostro pracować, nie będzie narazie komentował żadnych wypowiedzi, bo wiadomo że takimi ludżmi łatwiej się kieruje. A co z odprawami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyczna pytanie IP: *.icpnet.pl 07.07.09, 16:28 Prosta ze mnie kobieta więc spytam bardziej światowych- jak to jest obiecali piniądze za wyniki inwentaryzacji ale jakos tak sie zawsze ułoży ze gdy wynik inwentaryzacji jest dobry i powinnismy dostać 300 400 zl brutto to w tym samym miesiacu zabieraja nam pod byle pretekstem te piniądze w premi uznaniowej.Czyli bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: war Re: :( IP: *.chello.pl 05.07.09, 23:27 A wg. Was kim taki RDS i DS może łatwiej drygować: osobą która wie o wiele więcej od niego o biznesie, Czy może zagubionego, nowo zatrudnionego pracownika który jest szczęśliwy że ktoś go wogóle zatrudnił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik info odnosnie budowania domów IP: *.lodz.msk.pl 14.07.09, 13:31 Jestem byłym pracownikiem Navo, centralna część kraju i nie pracuję już 2 lata . Nadal bolą mnie znikające gratisy, które trafiają do garażu kierownika. Te gratisy jak pamiętam zawsze potrzebne były do budowania sprzedaży, a tu niestety znikają!!!!! CZY u was też za gratisy buduje się domy??????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: info odnosnie budowania domów IP: *.enterpol.pl 15.07.09, 10:14 Navo to jedno wielkie bagno! Szef zamiast wręczyć wypowiedzenia, poleciał sobie na wczasy. Czym się sugerują zwalniając ludzi? Chyba ciagną sznureczki, bo na pewno nie osiągnięciami w pracy. Niech upadną i wreszcie przejmie ich porządna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: info odnosnie budowania domów IP: *.chello.pl 15.07.09, 16:32 Czy ciągną sznureczki? raczej nie..Pozbyli się ludzi z doświadczeniem czyli takich ktorzy mają własne zdanie i nie boją sie mówić wszystkiego co myślą głośno a nie od dziś wiadomo że w tej firmie lepiej asm-om i rds-om pracuje sie ze słabszymi ale za to takimi ktorzy siedza cicho,robia co im sie kaze bo ciesza sie ze wogole pracuja bo z dużym prawdopodobienstwem czesc z tych co zostala (oczywiscie zostala tez duża czesc naprade dobrych handlowcow)szanse na prace w jakiejs dobrej firmie ma minimalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on przeczucie IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 19:07 Czy ktoś wie co się dzieje w naszej firmie? W lipcu były zwolnienia ale wydaje sie ze to nie koniec. Ponoc w Poznaniu wprowadzają skanery.Czy ktos orientuje sie jak to może wpłynąc na liczbę pracowników?Los pracownikoów DOZów jest chyba przesądzony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ zarzuty wobec handlowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 19:29 Apropos zarzutów wobec handlowców. Co ty ku...wa wiesz człowieku. Po tej firmie ma się duże doświadczenie w handlu. Znajdź mi dobrą firmę, do której dostaniesz się bez znajomości. Ale po NAVO są większe szanse niż po innych podobnych firmach. Jeżeli uważasz się za dobrego HANDLOWCA to powinieneś już dawno odejść i znaleźć tą dobrą firmę w której mógłbyś się wykazać i mógłbyś głośno mówić własne zdanie. Zapewnię cię, że nie zasiedziałbyś długo. Zostali naprawdę dobrzy handlowcy i oczywiście ludzie którzy zostali zwolnieni tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srodekpolski Re: zarzuty wobec handlowców IP: 80.48.47.* 30.07.09, 14:41 Ja uwazam sie za dobrego handlowca. Miałem kilka ofert z dobrych firm i co???zawsze ta sama gadka "my nie pozbywamy sie najlepszych pracowników" i nagle o dziwo ???????? kop w dupe.Teraz gadki o braku zaangazowania smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot co? Zmiany na rynku IP: *.chello.pl 04.08.09, 14:56 Na wieść że NAVO już nie będzie jedynym dystrybutorem P&G w Polsce w rejonie mazowieckim działające tu hurtownie takie jak AMA, Komplex, Martom itp. znacząco obniżyły ceny na produkty P&G w obawie przed Interchemem który dostał tu dystrybucję. Ciekawi Mnie jak teraz NAVO odnajdzie się na rynku z bandą obiboków i nierobów na wysokich stanowiskach na utrzymaniu. Znając życie pewnie zwolnią znowu kilku Preselerów i będą sobie przyklaskiwać że zarzegnali kryzys i że mają oszczędności. Wogóle co za skończony idiota zarządza firmą NAVO? Wg. Mnie jest to osoba która robi wszystko żeby zniszczyć tą firmę od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zmiany na rynku IP: *.elpos.net 16.09.09, 21:47 Zmiany na rynku... Tak są i będę. P&G podpisało umowy z min Interchemem, a teraz Navo robi wszysto żeby być najlepszym na rynku i żeby dotrzeć do jak największej liczy klientów. Poszukują każdej złotówki, zęby tylko nie odpuścić Biznesu z Navo, żeby tylko towar wyjeżdzał z navo. A kto to musi robić - oczywiście PSR bo którż by inny. To PSR ma za zadanie: Sprzedanie Akcji Podaruj Dzieciom Słońce, Słońce Na Drodze, Programy partneskie, Zestawy Swiąteczne, Draivów których jest teraz 8, Normalnego Asortymentu, a dodatkowo jescze trzeba "Stroić sklepy" w dodatkowe ekspozycje PDS. a jeżeli jescze jest wam mało to teraz wchodzi Program PICASSO, wszyscy wiedzą ile trzeba włożyć pracy w ten program. A na koniec najlepsze, ciekawi was penie za ile się tam pracuje? A juz wam mówię - za PODSTAE, a dlaczego bo plany są tak wyczesane w kosmos że 75% PSR tego nie zrobi. Pozdrawiam zapracowanych PSR :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: info odnosnie budowania domów IP: *.chello.pl 04.08.09, 15:17 A czy kolega wie ile bonów kierownicy mają na własne potrzeby z budżetów które były i nawet o nich nie wiedzieliśmy, a Oni je sprytnie rozpisują na klientów po sprzedaży, tam gdzie była większa sprzedaż bo Przedstawiciel był de Beściak tam kierownik wsparcie i Bony do kieszeni. Uważajcie też na hurtownie gdzie chcielibyście sprzedać gratisy bo większość obstawiają ASM-owie i RDSi. Jedynie pozostały Wam bazarki. Proponuję zapytać też Brand Managera z P&G ile przeznaczył budżetu dla NAVO na wsparcie np. Pampersa dla Preselerów detal i zastanów się ile z tego wykożystałeś, pomnóż przez liczbę Preselerów i wyjdzie Ci wynik. Zobaczysz ile tysięcy PLN brakuje. A to tylko jeden Brand. Proszę tylko dyskretnie i Życzę powodzenia. Swoją drogą w P&G nie wiedzą że ktoś ich wali po całej lini na kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 18:15 To Jest okropna firma krzaka,aż dziwne,ze mam teraz takie zdanie o nich zwłaszcza w salonie Forda w omc motors pracuje niewykwalufikowana kadra menadzerska i całe rodzinki po znajomosci bez odpowiedniego wykształcenia i wiedzy.A nowy kierownik działu ubezpieczeń szkoda słów;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaitomek Re: Navo PGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:28 Mam pytanie, jak wyglada charity w Navo? dziekuje uprzejmie za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alalala Re: Navo PGD IP: *.elpos.net 16.09.09, 21:54 Zmiany na rynku... Tak są i będę. P&G podpisało umowy z min Interchemem, a teraz Navo robi wszysto żeby być najlepszym na rynku i żeby dotrzeć do jak największej liczy klientów. Poszukują każdej złotówki, zęby tylko nie odpuścić Biznesu z Navo, żeby tylko towar wyjeżdzał z navo. A kto to musi robić - oczywiście PSR bo którż by inny. To PSR ma za zadanie: Sprzedanie Akcji Podaruj Dzieciom Słońce, Słońce Na Drodze, Programy partneskie, Zestawy Swiąteczne, Draivów których jest teraz 8, Normalnego Asortymentu, a dodatkowo jescze trzeba "Stroić sklepy" w dodatkowe ekspozycje PDS. a jeżeli jescze jest wam mało to teraz wchodzi Program PICASSO, wszyscy wiedzą ile trzeba włożyć pracy w ten program. A na koniec najlepsze, ciekawi was penie za ile się tam pracuje? A juz wam mówię - za PODSTAE, a dlaczego bo plany są tak wyczesane w kosmos że 75% PSR tego nie zrobi. Pozdrawiam zapracowanych PSR :- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:15 to ty Ula na sam koniec jedziesz po tej zepsutej firmie!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:17 Jakoś nikt nie napisał ile przycjnamy na paliwku a Guzek i jego przydupasy wciąż węszą i tak nic nam nie mogą zrobić :) jeb@ć ich!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:22 Ktoś pisał o sprzedaży towaru tyle giftów ile KAHowie i Hurtowi gonią na lewo to my nie wywozimy :)Może firma kupi im auta dostawcze... Jeszcze chwila to pracownicy będą sprzedawać więcej sami niż NAVO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambitna Re: Navo PGD IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 20:47 I co Państwo Przedstawiciele bezrobocie w oczy zajrzało i plucie na naszą firmę się skończyło?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Navo PGD IP: *.centertel.pl 19.11.09, 21:22 a czym ty sie kolezanko ambitna zajmujesz ze taka madra jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 20.11.09, 07:20 Martw sie o siebie kolezanko zeby Tobie nie zajrzalo,bo wszystkie zwolnione osoby ktore znam pracuja w tej chwili w duzych koncernach a nie w duzej hurtowni jak Ty i ja,chociaz sa pewnie osoby ktorym sie nie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były PH Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 25.11.09, 23:47 Jak byli koledzy i koleżanki radzicie sobie w tej chorej firmie? Ja chciałem podziękować za zwolnienie Mnie z firmy z sowitą odprawą. Za odprawę kupiłem żonie fajny samochód z którego jest zadowolona. Obecnie pracuje w innym koncernie jako PH i jestem bardzo zadowolony, mam nienormowany czas pracy, żadnych GPS-ów w samochodzie, paliwko na weekendy, Laptop, Palmtop, realne plany sprzedażowe, bonusy za sprzedaż, normalnych i wykształconych szefów, comiesięczne imprezy integracyjne, budżet którym sam dysponuje no i oczywiście sowite wynagrodzenie. Radze Wam nauczcie się dobrze PSF-u i 5 kroków wizyty, bardzo Mi to pomogło na rozmowie kwalifikacyjnej. Do tej pory Moi szefowie są zachwyceni metodami sprzedaży jakich nauczyli mnie ludzie z P&G. Od zwolnienia byłem na kilkunastu rozmowach kwalifikacyjnych w sporych koncernach, prace oczywiście znalazlem od razu po odejściu z NAVO, a na rozmowy chodzę tak żeby nie wypaść z wprawy, a i może coś jeszcze lepszego się trafi. Mam na to poprostu czas. Byli pracownicy NAVO są bardzo dobrze postrzegani na rynku pracy. To nieprawda że jest bezrobocie, robota jest tylko dla dobrych i uczciwych. Do tej pory w obecnej pracy jestem cały czas zaskakiwany tym jak szybko można załatwić sprawy które w NAVO trwały miesiącami. Jeszcze raz bardzo dziękuję osobom które podjeły decyzję o zwolnieniu Mnie z NAVO i dały szansę rozwoju w innych, jak na razie lepszych realiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Navo PGD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.10, 16:10 Też pracowałem w NAVO przez dwa lata. Była to moja pierwsza praca. To co mnie w tej firmie najbardziej kręciło to wałki na tzw wsparciach pod sprzedaż. Zawsze mówiłem, że potrzebuje bony. Jeśli nie dostawałaem bonów to po tygodniu od deal`a jechałem do klienta, że mam budżet - wystawiał fakturę i dzieliliśmy się na pół. Z tego wyciągałem drugą wypłatę. Wyniki miałem. Były wyniki to i było też wsparcie pod sprzedaż. Wiele razy miałem pierwsze miejsce w konkursach. I to nie tylko w regionie a w całej Polsce. Pamiętam jeszcze czasy Clarisa. Marek dopłacał do sprzedaży tego bardzo dobrą kasę. Później... przenieśli mnie do zasranego Corporate bo miałem wyniki. Skończyły się lewe dochody. Jedyne co to gratisy. To był naprawdę syf... Teraz pracuję w koncernie farmaceutycznym. Dobre pieniądze, brak GPSa. Wstaje, o której chcę. Dziennie 6 wizyt. Brak limitu na paliwo. Laptop z Iplusem. W NAVO dostałem naprawdę świetną szkołę. Mój obecny pracodawca jest bardzo zadowolony z moich efektów. Dodam tylko, że mój dzień pracy trwa 3 h. Jest naprawdę przezajebiście :)) Pozdrawiam wszystkich PSRów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były PH Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 05.01.10, 00:06 Też sie raczej nie przemęczam. Robie po kilka wizyt dziennie. Czasami nawet nie wychodzę z domu tylko przygotowuje oferty dla klientów lub odpisuje na maile. Często spotykam się w trakcie pracy z innymi PH w jakiejś knajpce na galerii handlowej. Wyniki oczywiście robię bo to podstawa, ale w obecnej pracy nie stresuje się tak że muszę wykonywać polecenia takich baranów jak to miało miejsce w NAVO. Niestety tak to jest jak się zatrudnia samą rodzinkę i kolegów z podstawówki, a Oni potem wymyślają debilizmy i myślą że są Geniuszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowani? Re: Navo PGD IP: 89.230.91.* 31.01.10, 12:57 No to mamy nowe zmiany na karku już niebawem. Otworzyć szeroko oczka i sami zobaczycie zajawki nadchodzącego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Navo PGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.10, 22:04 KOlego, który się nie przemęcza.., napisz w jakiej firmie pracujesz to zadzwonię do Twojego kierownika:) na pewno się ucieszy, że ma takiego cwaniaka.. warto pluć na starą firmę, ale trudno się uczciwie pracuje, prawda? Cieszę się, że już cię w Navo nie ma..! NAvo zmienia się w dobrym kierunku i choć łatwo nie jest to poradzi sobie i z konkurencją i da sobie radę bez tych szkalujących je osób, które nie radzą sobie ze swoimi żalami i złymi emocjami... Navo jest dobrą firmą i więcej takich w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech na sali Re: Navo PGD IP: *.icpnet.pl 05.09.10, 14:33 Powtórz te swoje mądrości ludziom co pracują na magazynie za 1800 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfegor Re: Navo PGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 17:13 Chwalisz się, że jesteś złodziejem i nierobem...! Brawo! Wstyd mi za takich pracowników, kórzy kradną i oszukują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slws Re: Navo PGD IP: 194.42.110.* 14.08.12, 22:16 no to Ci sie teraz chyba trochę pje...ło bo już tak nie ma w większości firm gps, w tel w samochodzie wizyt dziennie 12, ale dwa lata temu może tak miałeś w jakiejś firmie farmaceutycznej typu krzak i wiem o czym piszę bo pracuję w korporacjach farmaceytucznych już 10 lat i Haih Life sie już dawno skończył. jedyne co to wyścig szczurów, plany nierealne, premia nie do zrobienia i totalne dojeżdżanie ludzi, któzy są traktowani przedmiotowo i dla managmentu ludzie to tylko chodzące cyferki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Oszuści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 17:21 Bezrobocie nie jest ważne dla osób, które są uczciwe.. widzę, że tutaj piszą głównie ci co oszukiwali i kradli i dlatego nie ma ich już w tej firmie... ..łatwo jest pluć na kogoś a trudniej odważnie zmieniać firmę, aby była lepsza.. do tego trzeba mieć odwagę i wiedzę oraz pozytywne nastawienia.. a tego piszącym tutaj wyraznie brakuje... argumenty że się nie przemęczają w innych firmach są mało pochlebne dla obecnych pracodawców... pomyślcie o tym zanim znowu oplujecie kogoś z NAVO... .. a praca w korporacji nie jest żadną nobilitacją.. tam też zwalniają kiedy się kradnie i leni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: Oszuści IP: *.trans.net.pl 06.02.10, 17:11 Jestem byłą pracownicą NAVO. Odeszłam sama; chciałam się rozwijać w innym kierunku. Czytam tak sobie te wpisy i jedna kwestia mnie szokuje. Ktoś tak po prostu rozpowiada ( a raczej rozpisuje się ) o przekrętach jakie czynił. Świat jest mały i zbierając w jedną całość pewne fakty ktoś dobrze poinformowany mógłby nawet dokładnie określić kto "anonimowo" się wypowiada. Czy fakt, że ktoś pracuje teraz 3 godziny dziennie jest powodem do dumy?? Ja wręcz czułabym się niekomfortowo. Lubię moją obecną pracę, nawet bardzo, ale nie jest tak, że w NAVO była ciężka praca, a tutaj niewiele robię, śpię do 10 i w ogóle płacą mi za to że jestem. Pracować trzeba wszędzie. Pozdrowienia dla mojej byłej firmy, którą w przeciwieństwie do większości tutaj wspominam całkiem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Oszuści IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 17:55 Proszę Cie... Kto wałów w NAVO nie robił? Tylko taki co nie miał do tego głowy albo się bał. KAHowie dzięki NAVO domy pobudowali. Dopóki Charity było obarczone punktami, za które klient mógł wybrać sobie nagrodę tak zawsze były robione wałki. Każdy, ale to każdy kogo znałem z PH miał dom wyposażony w cokolwiek z tej akcji. Jeśli byłeś/byłaś pracownikiem i nie było to widoczne to naprawdę trzeba otworzyć oczy. Co do 3 godzin pracy - normalne firmy wprowadzają zadaniowy cykl pracy. Jesteś dobry, robisz swoje i spadasz do domu - proste. U mnie dla przykładu pisanie maili po 16 oraz pracowanie nie jest postrzegane dobrze tylko wg osób zarządzających jest to oznaka, iż taka osoba nie potrafi organizować optymalnie czasu. Na każdym szkoleniu to wpajają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny dostajecie po tylku IP: *.chello.pl 19.02.10, 07:16 No i jak tam co niektorzy pyszałkowaci Navowcy ktorzy nie tak dawno na tym forum smiali sie z osob zwolnionych ze bezrobocie zajrzalo im w oczy.. Nowi dystrybutorzy daja Wam po dupie i wszyscy to wiecie i odczuwacie ale duma nie pozwala Wam sie do tego przyznac...a juz niedlugo bedzie jeszcze gorzej zobaczycie.Navo jest jak Titanic,TONIE!!! No ale jestescie przeciez dystrybutorem 3M czy jak to sie tam nazywa hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ot Co Re: dostajecie po tylku IP: *.chello.pl 19.02.10, 20:34 W NAVO PH mają tak wyśrubowane plany sprzedażowe że każda wrzutka do hurtowni przez PH nowych dystrybutorów odbija się na realizacji planu PH lub KAHa NAVO z danego terenu. Dla nowych dystrybutorów każda taka wrzutka to wartość dodana dzięki której rosną Im słupki sprzedażowe i ludzie z P&G dopingują Im oraz biją brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lata w Navo Re: dostajecie po tylku IP: 81.219.70.* 31.03.10, 19:10 Pewnie kiedyś nastąpi czas refleksji, że nowi dystrybutorzy nie są w stanie dostarczyć tego co Navo. Nowi dystrybutorzy mieli uzupełniać luki tam, gdzie Navo nie docierało, a tymczasem jadą w większości do klientów Navo. I w procterze ktoś się kapnie, że wprowadzając nowych dystrybutorów dał po prostu dupy i zrobił wtope na total biznesie, rozregulował solidnie działającą maszynę, która wciąż jest zdolna do dobrej roboty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: dostajecie po tylku IP: *.chello.pl 31.03.10, 21:34 Kolego P&G dal dystrybucje innym hurtowniom aby nie byc zaleznym w 100% od Navo ktore coraz bardziej sie w P&g "stawialo" i mialo coraz wieksze wymagania.Pewnie masz racje ze Procter chcial przy okazji zdobyc jeszcze troche rynku( czytaj produkty P&G w nawet w miesnym)a ze okazalo sie ze mnostwo klientow woli handlowac z kims innym a nie z Navo to zamiast wartosci dodanej jest wartosc ujemna ale nie w PG tylko w Navo,i jak tak dalej pojdzie to Navo ze swoimi ogromnymi kosztami,kadra nieudolnych menegerow( z wyjatkami oczywiscie)moze zniknac z mapy,bo to ze z Generalnego Dystrybuora PG na Rynek Tradycyjny stalo sie zwykla i do tego droga hurtownia o ktorej prawie wszyscy klienci maja kiepskie zdanie juz stalo sie faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anauel zarobki w marketingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 17:59 Witam wszystkich, czytam wpisy i zastanawiam się czy w ogóle ubiegać się o pracę w tej firmie. Czy ktoś z Was pracuje/pracował w marketingu? Ile się zarabia na stanowisku menedżerskim? Jakie są warunki? Będę wdzięczny za odp. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikzwyczajny jasne! 20.04.10, 16:27 ofc warto, navo to duza i nowoczesna firma,pelna fajnych ludzi a ze paru bylych pracownikow wylewa swoje zale to nic dziwnego przy takim duzm zatrudnieniu zawsze sie tacy znajda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: jasne! IP: 82.177.192.* 10.05.10, 14:33 hahahah, dobre sobie, dobra firma z możliwościami. od dwoch lat podwyzek nie bylo, wiec super firma, nic tylko sie przyjac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wynagrodzenie!!!!! Re: Navo PGD IP: 82.177.192.* 10.05.10, 14:39 navo to firma z "zasadami" wypłata do 10 kazdego miesiaca, i ani jednego dnia wczesniej!! mamy dzisiaj 10 godzina 15 i kasy na koncie jeszcze brak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filemon Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 00:24 Może chłopaku za duzo przejezdziłes samochodem prywatnie i zostałes naliczony 1PLN z kilometra:)no i przy okazji gdzies przytarłes -500 PLN no wiec kasy brak...to jest NAVO :)Plany coraz wyższe pensje coraz niższe...NAVO??? co sie dzieje,że tak ludzie od Was uciekaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 11.05.10, 07:55 Ludzie uciekaja z Navo poniewaz jest coraz gorzej,kadra kierownicza w zdecydowanej wiekszosci durna ( sa oczywiscie wyjatki)!!! dalej zyje przeszloscia i swoja prawie monopolistyczna pozycja z przed kilku lat a prawda jest taka ze Navo jest juz w tej chwili jedna z wielu hurtowni przez wiekszosc klientow nie lubiana . Czasy sie zmienily a firma ta ma nadal takie wymagania wobec klientow ze niewiadomo czy smiac sie z nich czy nad nimi plakac... A wiec Panie i Panowie kiedys bylo naprawde dobrze ale juz w tej chwili z daleka od Navo!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ovan Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 17:24 KOLEGO Z CHELO!!!!! Widać nadal cię ciągnie do navo gdyż wylewasz swoje żale co jakiś czas! Pozdrawiam i nie wydurniaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Navo PGD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.10, 21:18 ALE NAJLEPSZYM PH JEST KRZYSZTOF WENDE Z TERENU ŚWIĘTOKRZYSKIEGO TYLE LAT CO ON JUŻ PRACUJE M.IN ZE MNĄ ILE TO JUŻ LAT KRZYSIU 12 A MOŻE 14 ALE PRZYZNASZ ŻE W PAMEX-IE BYŁO TROSZKU LEPIEJ WTEDY NIE MUSIAŁEŚ PRACOWAĆ PO GODZINACH JEDNO CO MNIE DZIWI TO DLACZEGO WCIĄGNĄŁEŚ W SZEREGI NAVO SWOJĄ CÓRKĘ CZY TYLKO PO TO BY MIAŁA W CV RUBRYKĘ, IŻ PRACOWAŁA W NAVO. CÓRCIA POWINNA ZACZĄĆ PRACĘ OD PH OGÓLNEGO A NIE RZUCAĆ JĄ NA GŁĘBOKĄ WODĘ. TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I CÓRKĘ DUŻO WYTRWAŁOŚCI W DĄŻENIU DO CELU. POZDRAWIAM HENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z chello Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 26.05.10, 00:07 Kolego Ovan,ciagnie mnie do smiechu jak czytam Twoje "przemyslenia",a wydurniasz sie Ty piszac to co piszsz a nie masz zadnych argumentow aby obalic fakty o ktorych mowie.I o ile masz jakies pojecie o tym co dzieje sie na rynku ( osobiscie szczerze w to watpie) to powinienes przyznac mi racje, ale albo Navo jest Twoja pierwsza firmą( fakt ostatnio pracowac tam moze juz prawie kazdy,tylko dlaczego sa to ludzie bez doswiadczenia)albo jestes juz tak "wyprany" ze czarne dla Ciebie jest biale i odwrotnie. Zeby wszystko bylo jasne, z Navo odszedlem sam kilka lat temu wiec nie musze tutaj wylewac swoich zali ale przykro patrzec na to jak dobrze dzialajaca kiedys firma idzie na dno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prusek88 Re: Navo PGD 26.05.10, 09:32 obudz sie, ani nie jest tak latwo sie dostac, ani sie navo nie zwija, jakos obrot rok w rok jest duzo wyzszy.poczytaj se rankingi i trzymaj sie faktow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OVAN OVAN fo chello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 22:29 Wiem jakie są realia! I wiem jak się pracuje w Navo i jak się pracuje w innych firmach. Nie mam wypranego mózgu, tylko że takie pierdolenie o tym, jak jest źle w navo już chyba każdego wkurwia. Skoro nie pracujesz już w tej firmie nie pierdol głupot. To jest podjudzanie (JUDASZU). Masz swoje korytko, które daje Ci jeść to trzymaj się tego! Widać PLOTKI twoją NATURĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: OVAN fo chello IP: *.chello.pl 27.05.10, 19:44 Czy Ty wiesz kim był Judasz i co zrobił?????????? Z tego co widze to nie,mylisz pojęcia durniu... Bez odbioru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielkopolanin Re: OVAN fo chello IP: *.sta.asta-net.com.pl 31.05.10, 13:12 Cześć wszystkim. Szukam pracy na stanowisko PH, złożyłem aplikację do NAVO i byłem na rozmowie, na razie na pierwszej, przede mną druga rozmowa kwalifikacyjna. Na rozmowie pisałem test na kompie... prościzna, pytania raczej delikatne. No i powiedziano mi że zarobki są dobre, od 2000 do 4000zł na rękę można zarobić, czy to prawda? Proszę o konkretne i prawdziwe odpowiedzi, bez głupich i złośliwych podtekstów, bo widzę tutaj wielu narzekających, ale powiem wam że podczas szukania przeze mnie pracy naczytałem się o wielu firmach, z różnych branż. I wszędzie ludzie narzekają, Ja pracowałem w spożywce jako PH i tez było ciężko ale wszystko jest do nauczenia i ogarnięcia. Wszędzie jest grono ludzi narzekających, ale powiem wam że pracowałem w firmie jako PH od 7 rano do 20-tej i czasami w soboty, za 1800 zł i było ponad 35 wizyt dziennie, więc chyba w NAVO nie jest tak źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielkopolanin Re: OVAN fo chello IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.06.10, 13:20 Dzięki za obfite odpowiedzi, aż kipi od wiadomości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph navo Re: OVAN fo chello IP: *.zax.pl 06.06.10, 20:50 Jest dobrze ;) Czasami dużo stresu, zwłaszcza każdy ostatni tydzień miesiąca ;)) Ale kasę można zarobić bardzo dobrą, pomijając wypłatę ok 3 tys jak zrobisz plan NA 100 :) Dodatkowo konkursy, robiąc wszystkie można bardzo dobrą kaskę zgarnąć, średnio 1 tys z konkursów miesięcznie, albo więcej, ale trzeba się trochę postarać. Moim zdaniem WARTO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: OVAN fo chello IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.10, 21:51 Praca w Navo jest ciężka, ale można się wiele nauczyć i zarobić jeśli chce się pracować. Pracuje tam mój brat i jest bardzo zadowolony. Czasami wspomina o nowych dystrybutorach, ale oni nie dorównują NAVO w niczym, a wykorzystują sytuację i nic nie wymagają od klientów byle tylko kupili od nich... są słabi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość............ Re: Navo PGD IP: 94.254.234.* 10.08.10, 18:20 kolego chello czyli Rafale W. z Warszawy o ile dobrze pamietam to zostałeś zwolniony z Navo. Wiec nie pisz głupot ze odszedłeś sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał W. Re: Navo PGD IP: *.chello.pl 05.10.10, 17:27 Witam Bardzo jest Mi przykro że ktoś próbuje oczerniać Moją osobę że udzielam się na tym forum. (Dostałem taką informację od osoby która nadal pracuje w NAVO). Jeśli ktoś bardzo chce to mogę podać swój numer IP. w celu porównania z kimś kto tez ma domowy internet również przez Chello. Z całą stanowczością stwierdzam że nie udzielałem się na tym forum. Swoją drogą to bardzo dobrze wspominam pracę w NAVO i nie będę srał w swoje byłe gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Navo PGD IP: *.tktelekom.pl 12.10.10, 19:20 Czy wiadomo cos o zmianie floty w navo. Slyszalem ze maja byc toyoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Navo PGD IP: *.swps.edu.pl 28.05.11, 10:29 A ja uważąm, że firma zmienia się na lepsze.., jest ciężko, ale gdzie nie jest?! jest wiele osób, którym się chce zmieniać firmę wspólnie i tworzyć nowe, konkurencyjne środowisko... pracowałam w kilku miejscach i wiem, że idziemy w dobrą stronę.., beton się kruszy a młodzi dochodzą do głosu..:) tak trzymać NAVO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 19:41 nie wiesz co mówisz, ph w Navo to tylko numer sekcji i tyle...nikt się z ph nie liczy. To że robisz plany, się starasz i bulisz po 12 godzin to nic nie znaczy. W Navo nie znasz dnia ni godziny...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Zwolniony - zadowolony IP: 92.63.32.* 01.12.10, 17:50 Firma Navo to totalna porażka . Pracujesz jednak nie znasz dnia ani godziny kiedy cię zwolnią . Małe zarobki dużo nerwowej i ciężkiej pracy . Osobiście nie życzę nawet najgorszemu wrogowi aby tam podjął pracę . Po moim zwolnieniu byłem bardzo zażenowany dlaczego to ja gdyż naprawdę byłem dobrym pracownikiem . Stwierdziłem że to właśnie ta grupa do której się zaliczałem jest najbardziej zbędna a zostają dziobaki , złodzieje i obiboki . Obecnie mam nową pracę , normalnego szefa , współpracowników i godziwe stanowisko za odpowiednie pieniądze . wystarczy tylko podziękować gdyż nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre . Szukajcie nowych wyzwań a szczęście i do was się uśmiechnie . Dyrekcja w Tychach także niech przejrzy na oczy kogo traci a kto zostaje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUNA Re: Navo PGD IP: *.ip.netia.com.pl 22.12.11, 16:36 Składam wszystkim życzenia zdrowych i spokojnych Świąt. Szczególnie łączę się z grupą tych osób które otrzymały dzisiaj wypowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globetrottur Re: Navo PGD IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.06.10, 19:48 ja robiłem w navo, super praca i klimat. a kasa konkretna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk A co to się w Navo porobiło?? IP: *.ghnet.pl 18.06.10, 23:28 że tak ostro poszukują PH w różnych regionach kraju?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.zax.pl 15.07.10, 07:32 Psychika wszystkim siada ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAVO Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: 109.231.56.* 18.07.10, 21:11 O co chodzi,że zwalniają kierowców w NAVO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.chello.pl 22.07.10, 17:25 Przechodzą na transport zewnętrzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:24 Hej,czy mógłby ktoś napisać jak teraz sytuacja w pracy PH?? czy jest lepiej czy gorzej?? Czytałem wszystkie wpisy i zastanawiam sie bardzo czy jeszcze chce tam pracować,jestem po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej..... będe wdzięczny za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.skawsoft.com.pl 15.11.10, 14:16 Witam! A Czy ktoś może mi napisać jak wygląda drugi etap rozmowy na ph w Navo? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psr Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.tvteletronik.pl 08.02.11, 19:48 Opuść sobie tą firmę i nie łudż się w obiecanki i pochwały o których opowiadają wyżsi szczeblem dyrektorzy. Praca w tej firmie zrobiła się koszmarem i obozem pracy. Przełożeni posuwają się do mobingu a pytania typu - Czy życie prywatne przeszkadza Ci w pracy są niemal na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiraj Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 01:17 ...Sytuacja się klaruje.., lenie powoli odpadają.., choć zasuwać trzeba ostro..., coraz więcej zależy od ludzi, którym się chce. Podoba mi się coraz bardziej, a zmiany idą w dobrym kierunku. Panowie i panie tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slunzak Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 19:33 no tak jest super,super,super,bajeczka,bajeczka,bajeczka.Za jakies pare miesiecy sie okaże:)oStatnie decyzje "bossów" spowodowały,że mnóstwo ludzi musi sie ewakuować z tej smiesznej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik PSR Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 18:04 Jeżeli ktoś jeszcze patrzy na to forum chciałbym wiedzieć co myślicie o nowym systemie premiowym dla PSR?? Czy my jeszcze damy rade coś zarobić? Czy trzeba będzie się ewakuować?? programy partnerskie i RKK - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 13:40 Jak śpiewa Ewa Farna, EWAKUACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Navo zbliża się do dna!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bel ovan dgp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.11, 13:21 Ludki czasami wchodzę na to forum aby poczytac te wasze śmieszne posty z których wynika że obozy są 2: bardziej i mniej zadowoleni z pracy w tej już "hurtowni". ja pracowalem tam kilka lat temu i to nie krotko bo ponad 2 lata. wtedy bylo jeszcze calkiem niezle kasa spoko, jezdzilem corsa z pelnym bagaznikiem robilem cele i drive'y. swietnie wspominam kolegow ktorzy mnie wprowadzali do navo z ktorymi do tej pory mam kontakt. kieras ze zrytym beretem ale t raczej standard. napisze tylko jedno kiedys bylo spoko teraz jest troche slabiej. jezeli ktos zaczyna i chce pracowac a nie zbija baki ta praca nuczy go zycia i bedzie mial swietny start do firm na poziomie. zycze powodzenia w razie konkretnych pytan chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsds navo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:14 ile zarabia kierownik w navo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: navo IP: *.230.91.94.rzeszow.mm.pl 30.03.11, 22:32 no to poszly grupowe astalawista tak na marginesie to dopiero poczatek "zalamania rynku" w wielu firmach rowniez beda mialy miejsce "reorganizacje" - a ten glupek u steru machal juz fl;aga ze kryzys przeszedl juz obok poslki "zielonej wysypy" :-) a po sklepach kasy coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsd Re: navo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 18:11 kierownik regionu który zarządza grupą 8 -9 PH w kanale tradycyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: navo IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 09:25 Jak wygląda proces rekrutacyjny na kierownika regionu? bo pokazały się ogłoszenia w całej polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roleks Re: navo IP: *.swps.edu.pl 28.05.11, 10:36 Rekrutacja jest profesjonalna i ma kilka etapów. Warto zadbać, aby spotkac się z Dyrektorami firmy. Im zależy, aby zmieniać beton;) Navo szuka ludzi otwartych na zmiany i samodzielnych optymistów. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsd Re: navo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 18:30 Kierownik regionu zarządza 8 PH w kanale tradycyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: navo IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 19:49 Czas na ewakuacje z tej firmy tak jak widac nie zna sie dnia ani godziny,a twardy beton zostaje tak było jest i bedzie,navo nie idz ta drogą,zresztą i tak co by sie tu nie napisało to nic sie nie zmieni,za duzo jest tu ludzi w tej firmie ktorzy panicznie boja sie odezwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handlowiec Re: navo IP: *.tpnet.pl 06.04.11, 10:24 Co się dzieje z tą firmą? Handlowałem z nią od samego jej początku,a teraz zmuszony jestem korzystać z innych dystrybutorów Proctera gdyż Navo jest mało konkurencyje w porównaniu z nawet małymi hurtowniami.Tylko jedna rzecz się nie zmienia,to chore,archaiczne programy których realizacja jest nieopłacalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: navo IP: *.swps.edu.pl 28.05.11, 10:41 Ci, ktorym zależy nie powinni się bać tylko działać. Beton się kruszy, to widać mocno u góry, a na dół dojdzie tym szybciej im ludzie będą bardziej otwarci i odważni. Boisz się kierownika idź do Szefa Szefów;) jemu zależy, aby NAVO się zmieniało i rozwijało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Re: navo IP: *.sta.fazcom.net 28.05.11, 19:59 te wszystkie ostatnie wpisy pochodzą od tej samej osoby ... niezła ściema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Re: navo IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 01:38 te wszystkie wpisy pochodzą od tych samych osób, które plują jadem, bo mają za małe rozumki, aby zrobić coś dobrego. Czasy są trudne dla wielu firm, a Navo się zmienia na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Zwolnienia na całym rynku IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 02:02 Zwolnili w Navo kilkanaście osób, ale wyłącznie kierowników w większości zamaskowanych leni. Jak znam życie to i jakieś wióry też pewnie poleciały przy okazji grubych drew. Tak bywa. Niektórzy znowu plują, ale nie widzą, że Coca-Cola zwolniła znacznie więcej w całej Polsce, Pfizer zwolnił też kupę PSR Normalna sytuacja i tylko można się zastanawiać kiedy ludzie będą się skupiać na robocie zamiast na wylewaniu żółci na firmę i byłych kolegów, którzy chcą tam pracować. Zal mi tych, którzy zostali zwolnienia, ale to jest tak jak z wyrostkiem robaczkowym. kiedy się psuje i jest zapalenie to trzeba go wyciąć, aby cały organizm mógł dalej działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatore Re: navo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 09:21 kruszmy beton-jestem za! ale nie zapomnijmy o tych z pięciocyfrowymi wypłatami, którzy od lat tu się slizgają i na plecach navo swoje firemki prowadzą!!!!!! udając zapracowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: navo IP: *.icpnet.pl 02.07.11, 18:30 Swiete słowa. Najlepszym przykładem jest sieć laboo jednego z prezesów... A swoją drogą sposób w jaki pozwalniali w czwartek naszych kolegów swiadczy o totalnym braku klasy. Pora spadać w Navo. W każdej firmie przedstawiciel jest szanowany a nas traktują jak głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szansa Re: navo IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 01:35 Koleżanka "rozczarowana" mało wie i mało rozumie, mały rozumek nie pozwala na myślenie. Wywalili beton po raz pierwszy od długiego czasu. BRAWO! Owszem jest to trudne, ale daje szanse młodym i zdolnym. Ja chcę to wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczona kontrole IP: *.icpnet.pl 16.04.11, 17:08 A w Gądkach na polecenie szefostwa rozpoczeli rewidowanie prywatnych aut pracownikow co wyjezdzaja z terenu firmy.smiac sie czy plakac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: kontrole IP: *.swps.edu.pl 28.05.11, 10:27 Jeśli ludzie kradną to trzeba kontrolować... czy się to podoba czy nie wszędzie znajdą się ludzie i klamki... jeśli ktoś jest ok to nie ma z tym problemu. To tak jak na lotnisku.., z powodu kilku głupków trzeba sprawdzać wsztskich.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.swps.edu.pl 28.05.11, 10:34 NAVO porządkuje wiel tematów i nie wszędzie jeszcze to widać.. wiele osób, które w NAVO pracują bardzo to sobie ceni. Niestety zawsze znajdą się marudy, malkontenci i roszczeniowcy. Kiedy rynek jest trudny to trzeba zasuwac i zmieniać to co nie działa. zamiast pisać na forum napisz do szefa firmy, ktoremy na pewno zależy na rozwoju firmy a nie na tym, aby jakiś beton hamował rozwój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 23:04 Nic sie nie porobilo - w końcu kiedys na stronie www było napisane,że misja firmy to: jedyną stałą jest ciagła zmiana- i to nadal jest aktualne w tej firmie zawsze tak bylo i jest- jezeli komus sie nie podoba, nikt na sile go nie trzyma, to wolny kraj i ma zawsze wybor a ludzie ktorzy chca cos wiecej dac od siebie i sie sprawdzic maja szanse- ale jest jeszcze za duzo osob wokol ktore maja archaiczne myslenie i niepotrzebnie hamuja innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx navo zdycha IP: *.icpnet.pl 25.06.11, 15:56 Navo coraz słabiej przędzie. Odchodzą kolejni klienci, siadają obroty a nowe produkty którymi handlujemy okazały się niewypałem. zawsze okres letni był okresem dużej sprzedazy a teraz - nic!!! Jak mam wcisnąć klientowi nasze produkty skoro w głupim Netto jest taniej!!! Gdzie te szumne zapowiedzi o 1 miliardzie?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiec Re: navo spoko IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 01:30 Navo sie zmienia a to boli. Niektórzy cierpią, bo nie potrafią się znaleźć w nowych realiach. Ile osób tyle zdań, ale zawsze są i będą zadowoleni i zadowoleni inaczej:) jest w Navo grupa bardzo pozytywnych ludzi, którzy zmieniają firmę, zamiast pluć jadem warto popatrzeć dookoła jak cudownie jest w innych firmach, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a za płotem trawa bardziej zielona. Pozdro Navowcy, trzymam za was kciuki! to dobra firma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: navo spoko IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 20:51 Navo sie zmienia bo musi,niestety na samym P&G już sie nie utrzyma. Co do drugiej kwestii to uwierz mi że w wielu hurtowniach pracuje sie lepiej i generalnie jest lepiej,tak w hurtowniach bo Navo w tej chwili jest zwykla,wieksza hurtownia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny inaczej Re: navo spoko IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 23:47 Procter w Polsce jest też tylko zwykłym dystrybutorem :), bo cała centrala i decyzje są w Genewie, ale kogo to obchodzi...;) a czy w byciu hurtownią jest coś nie tak...? nie bardzo rozumiem problem... są producenci, dystrybutorzy i detaliści.. tak działa rynek i każdy może mieć miejsce dla siebie.. a może chodzi o niespełnione ambicje, że w korporacji kogoś nie chcieli..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: navo spoko IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 06:31 Oczywiscie ze to nic zlego byc hurtownia,( a raczej stac sie jedną z wielu z generalnego dystrybutora)ale trzeba to w koncu przyjac do wiadomosci a nie dalej zyc w latach 90 i patrzec na detalistow z pozycji sily.A co dopracy w koncernie to Ty pewnie nigdy sie nie przekonasz jaka roznica jest miedzy praca w nim a praca w hurtowni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? sierpień - wrzesień IP: *.icpnet.pl 23.07.11, 13:35 Czy ktoś wie co to za zmiany szykują się w sierpniu-wrześniu? mówi się o kolejnych zwolnieniach w sprzedaży i magazynach. cięcia i oszczędności trwają na każdym kroku. wsrod konkurencji mowi sie ze navo konczy przygode z P&G. pora uciekać? ech gdzie to navo z przed 3 lat:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: sierpień - wrzesień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 19:28 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikikuś Re: sierpień - wrzesień IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 16:23 A co tam co będzie to będzie,jedno jest pewne tak jak było wcześniej to juz nigdy nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: sierpień - wrzesień IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.11, 14:40 Konkurencja plotkuje, bo się boi..;) NAVO ma się dobrze i jest jednym z największych Partnerów biznesowych P&G w Europie i nikt z P&G nie chce tego popsuć, bo się nie opłaca. Ciężko jest się zmieniać, ale wszystko idzie w dobrą stronę, widzę wiele dobrych zmian i nawet jak zwalniają ludzi to niech mi ktoś powie, a gdzie nie zwalniają? Czytałem w Newsweek, że firmy ogłosiły zwolnienia grupowe w całej Polsce. Stara prawda, że Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psr Re: sierpień - wrzesień IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.12.11, 16:15 Kolego obudź się, handel w detalu się kończy, zobacz co ta firma wczoraj zrobiła! Zwolnienia, ok. rozumiem jest ciężko tniemy koszty ale jak mozna zwalniac ludzi ktorzy pracowali po 12 lat, robili wyniki konkretne a zostawia sie mlodzikow na okresie probnym? Tutaj ktos ma swoja wizje i uparcie ja realizuje. Po drugie jakiez to my sieci obslugujemy, azeby co drugi PH byl sieciowym? To sa Twoim zdaniem zmiany na lepsze?! Takich zmian nie bedzie poki utrzymaja sie na stolkach ludzie pokroju KKW, MW, PB czy przed wszystkim Piotr K. ktorzy totalnie oderwani od rzeczywistosci pilnuja swojego interesu i tego azeby przy korytku stac na przedzie. Jestem osoba zwolniona w tym tygodniu i mimo przykrosci jaka mnie spotkala pisze to z calkiem trzezwym umyslem. Pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi w tej firmie i zycze im wesolych swiat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 19:49 Pierdoły opowiadasz...Robiłem plany, pracowałem po 12 godz. wszystkie drivy z górką i co?????Nikt tego nie docenił.....Więc zanim coś napiszesz to przemyśl a nie pierd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 zmiany?? IP: *.icpnet.pl 02.10.11, 18:32 ponoć znowu zmiany szykują sie w navo. tym razem przetrzepia dział operacyjny...ktoś cos slyszał konkretnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat Call Center IP: *.quarto.pl 17.11.11, 23:53 W przyszłym tygodniu mam rozmowę z Panem MJS do działu call center - manager. Powiedzcie proszę jaka atmosfera tam panuje, jakie są możliwe zarobki no i jak znacie tego Pana to może macie jakieś dobre rady dotyczące rozmowy z nim? Z góry dziękuję za pomoc i rzetelne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Call Center IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.11, 14:32 Słyszałam, że to świetny gość i dobry dział do pracy. Firma się zmienia i potrzebują ludzi z otwartą głową. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: A co to się w Navo porobiło?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 19:46 Było dobrze, kasa ok tylko ciężko i stres. Tylko pamiętrj że ph w Navo to tylko numer i nikt się nie liczy z Tobą. Robisz plany to nic i tak cię spuszczą prędzej czy później. le próbuj to szkoła życia. Przyda Ci się później w innej pracy...Pozdr Obiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Navo PGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 19:05 Nareszcie można odpocząć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Navo PGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 19:09 Dzięki! Mnie spotkało to szczęście, że zostałem zwolniony! Mogę tylko podziękować, że nie muszę już się męczyć w tej firmie! Jedyne co może spotkać każdego byłego pracownika, to------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Navo PGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 22:23 nie pracuję w NAVO już jakis czas. na własne życzenie. Zerkam czasem na forum, bo ciekawi mnie co się dalej tu dzieje! Mogę tylko powiedzieć, że osoby które znam poradziły sobie. Inne firmy doceniają osoby, które tu pracowały. Też mam ciekawi mnie wypowiedź innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PG Re: Navo PGD IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 21:11 Nie pracuję w Navo, ale jestem zdumiona, tymi komentarzami o firmie! Rozumiem, że sytuacja na rynku jest trudna i firmy muszą podejmować wiele różnych i trudnych decyzji, czasami zwalniać. Wkurza mnie, że aktywność na forum wykazują głównie osoby zwalniane..., ale rozumiem, że to jest ich frustracja i żółć... Poniżej pasa jest pisanie o osobach po imieniu.. Żal mi osób zwalnianych, ale takie wpisy pokazują właśnie, że to dokłądnie TE piszące osoby powinny być zwolnione, bo nie są pozytywne! Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A to, że inne firmy przyjmują ludzi z NAVO to tylko świadczy o firmie dobrze, bo szkolą ludzi. Zmiana pracy to normalna sytuacja na rynku i nic w tym nadzwyczajnego. A staż pracy i wysługa lat były w cenie w PRL a nie w nowej Polsce. Pozdrawiam wszystkich NAVOwców. Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozytywny Re: Navo PGD IP: *.is.net.pl 16.01.12, 23:23 Zwolnienia? Piszesz że to normalne! Zgadzam się z tym. Wiedz więc, że Ty również posmakujesz kiedyś tej żółci, a wtedy dowiesz się jak gorzko smakuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtórny analfabeta Re: Navo PGD IP: *.ibd.gtsenergis.pl 21.02.12, 21:46 Super.. Ciekawe info. Może podziel się tym w realu a nie tylko an forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www ruszyły zwolnienia IP: *.icpnet.pl 25.02.12, 16:02 Navo pada. widzą to nawet fizyczni. Towaru sprzedajemy mało. magazyny zaczęły zwalniać szeregowych pracowników bo nie ma co kompletowac. nowy system premiowania to nic innego jak sposób na zabranie calej premii. wiadomo najłatwiej zabrac fizolom i tu ciąć koszty. zamiast uczciwie pokazac stan firmy puszcza nam sie pseudo szkolenie z filmem o lwach. podwyzek nie było od 3 lat. w tym roku tez nie bedzie. kpina i tyle.pora uciekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYREKTOR Re: ruszyły zwolnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.12, 21:55 Nie ma obaw o funkcjonowanie NAVO. Jesteśmy liderem na rynku. Mamy swoją markę. Że zwolnienia to normalne rzeczy. Tak sie dzieje wszędzie. Co mogą wiedzieć fizole. Najlepiej wiedzą Dyrektorzy, że jest dobrze. W końcu bierzemy dobre piniądze.:) Fizolów się zwolni a my dyrektorzy zostaniemy. Bo tak:) Wymyśli sie coś:) Może nowe zmiany w całej strukturze. A coooo! Prezesi i tak wiedzą, że to przez PH. Się zwolni kilku. Bo co! Bo to przez nich. Nie chce im sie robić. A jak nie PH, to fizlów kilku. W końcu za coś nam płacą! A Wy do roboty Pacany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizol Re: ruszyły zwolnienia IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.12, 01:08 Jestem fizolem jak pisze kolega i widze ze jest ciezko, ale robota jest i to w miare ok. Wszedzie do brze gdzie nas nie ma.Dowiedzialem sie w magazynach, ze paru cwaniakow kradnie, to zaczeli ich wylapywac;) Z tego co widze, to mamy ciekawe nowosci i duze wsparcie z PG, a oni slabym nie pomagaja. Rynek sie zmienia to i Navo musi. Niestety niw wszystkim sie to podoba, ale to jest czesc naszego zycia. Sa ci bardzo zadowoleni, ci mniej zadowoleni i ci bardzo niezadowoleni, po prostu Życie! A co do dyrektorow to mysle ze sa ci lepsi i ci gorsi, ale kazdego warto szanowac, bo odpowiedzialnosc jest duza a im pepsi beda tym dla wszystkich lepiej. pozdro FIZol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x wstyd w oddziale w gądkach IP: *.icpnet.pl 27.06.12, 17:52 Kierownictwo oddziału zakazało pracownikom czasowym korzystać z zakładowej herbaty i kawy w stołówce. BO oszczędności siegneły już dna. Nie ma nawet w tym roku dodatku na wakacje pod gruszą. KTO PRZEŻERA NASZ ZFSS???? Ponad tysiąc złotych rocznie idzie na fundusz na każdego pracownika. Gdzie to jest???? Bony to 170 zl, paczka 50 zl, dawniej grusza było 300 zl. GDZIE JEST/BYŁA RESZTA???????i GDZIE TU WIZERUNEK FIRMY???? Zabraniamy pić naszą kawe/herbate - faktycznie uratuje to tonącą firme. Ale wiadomo Gądki muszą zawsze wychodzić przed szereg, przodowac w idiotyzmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizol Re: ruszyły zwolnienia IP: 91.226.7.* 24.08.12, 22:14 sam się weż do pracy pacanie to nas fizoli nie będą musieli zwalniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: ruszyły zwolnienia IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 13:04 fizol dobrze gadasz, lubię to! jak wszystkie marudy wezmą się do roboty to wszyscy będziemy mieli lepiej, a komu się nie podoba to niech idzie gdzie indziej, wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania obóz gądki IP: *.icpnet.pl 10.09.12, 09:29 znowu straszą nas zwolnieniem z pracy jesli nie bedziemy robic nadgodzin. co to jest oboz czy nowoczesna firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierealny Re: obóz gądki IP: *.icpnet.pl 08.01.13, 18:54 Odpowiedź jest prosta..obóz. I teraz niestety rozczaruję Cię, w innych tego typu firmach nie jest inaczej.. dlatego uważaj, żeby nie spaść z deszczu pod rynnę. Praca w Navo i to jeszcze pod okiem niepowtarzalnego buca J. O nie jest pracą życzeń..ale uwierz,że niektórzy mają gorsze warunki pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolcia navo piździec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.14, 20:03 Navo idzie na dno. Firma sie sprzedała przyjeli ludzi z Sosnowca gożej być nie mogło mam nadziej że Putin weźnie Sosnowiec bedzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalnie Re: navo piździec IP: *.centertel.pl 28.03.14, 14:45 LECZ SIĘ tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: navo piździec IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.14, 07:40 Znów moderator?;D Kocham Navo i jestem szczęśliwa że pracuję z Panem Ronanem. Kocham jego spracowane dłonie i inteligentne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: navo piździec IP: 5.172.252.* 10.07.14, 02:01 Ta firma juz dlugo nie pociagnie a to wszystko przez dyrektorków goroli. Najlepsz dyrek jaki byl juz nie wruci tak ze szukajmy roboty puki jest okazja. Pozdrowienia dla wszystkich normalnych jak bedziecie szukac roboty patrzcie czy tam nie żondzi sosnowiec. Odpowiedz Link Zgłoś