Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Tax care

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.11.12, 14:57
    Witam mam pytanie dotyczące pracy w tax care zostałem zaproszony na drugą rozmowę z dyrektorem w Warszawie na stanowisko doradca klienta zamożnego chciałbym zapytać czego mogę się spodziewać na tej rozmowie, i czy warto podejmować współpracę z tą firmą warunki jakie obiecują są dobre ale chciałbym uzyskać odpowiedz od kogoś kto tam pracuje albo pracował. Dzięki za odpowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ksiegowa tax care Re: praca w Tax care IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 19:34
        Witam wszystkich,
        Jestem księgową w firmie Tax Care. Nie podam danych bo na pewno byłyby z tej wypowiedzi konsekwencje.
        Nie szukajcie księgowości w tej firmie. Niekompetencja księgowych nie jest spowodowana brakiem wiedzy, tylko nakładem pracy. Księgowa ma po ok. 50-60 firm i nie jest w stanie iść na jakość. Ponad to nasze wynagrodzenie nie przekracza 3 tys., mimo, że potrafimy siedzieć w pracy od rana do północy w okresie podatkowym. Oczywiście firma nie uznaje nadgodzin. Dodatkowo ksiegowa zajmuję sie windykacja, marketingiem, reklamą i śledzeniem konkurencji (telefony do innych biur w celu sprawdzenia ich konkurencyjności). Szukanie ksiegowości to nic. Ludzie nie idźcie tam do pracy, bo wszystkie księgowe traktowane są jak śmieci. Nikt nie liczy się z naszym zdaniem. Co dwa miesiące obniżaja nam premię, tłumaczac sie rozwojem firmy i otwieraniem nowych oddziałow. Za wyrażenie własnego zdania na temat wszystkich zmian wyciągane sa konsekwencje.
        Oczywiscie nie opisalam wszystkiego, ale szkoda na to czasu. Brak mi słów na to co się dzieje w tej firmie. Nie zdziwcie się drodzy klienci firmy tax car, że po zmianach, ktore zaszly w tym tygodniu bedzie miec zmiane ksiegowej, ponieważ nie jedna księgowa złoży wypowiedzenie. Mało tego pracownicy zdecydowali sie na zlozenie skargi do Pip-u i kontakt z gazetami. Moge zapowiedziec, że niedlugo napewno bedzie glosno.

Pozdrawiam,
        Księgowa Tax Care
        • Gość: aga Re: praca w Tax care IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 19:13
          Witam serdecznie.

Mam pytanie ponieważ w poniedziałek mam spotkanie w firmie tax care na księgową. Czytałam kilka opini o tej firmie i szczerze mówiąc zastanawiam się czy warto tam iść. Opinie są negatywne. Może Pani napisać coś więcej.Jakie zarobki i godziny pracy?

Pozdrawiam
          Agnieszka
          • Gość: ania45679 Re: praca w Tax care IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.03.13, 21:12
            "księgowa tax care" w jakim mieście pracujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka