bombany_przez_mirke 12.07.04, 13:56 Poszukuję Specjalisty ds obsługi klienta/handlowca do stacjonarnej pracy w bielsku. Kto wie gdzie zamieścić takie ogłoszenie..... michklos@gazeta.pl z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gala Re: Bielsko - Biała IP: w3speed.* / 217.8.188.* 13.07.04, 18:27 Proponuje okreslic jakieś minimalne wymagania (wykształcenie, czy potrzebne doświadczenie, cechy charakteru i osobowości) i zamieścić ogłoszenie w dziale ogłoszeń Praca w GW, na stronie interentowej miasta Bielsko Biała, na stronie internetowej firmy (jeżeli taka istnieje). A jeżeli na forum to też w formie ogłoszenia o pracę z podanymi wymaganiami, mailem, na który można przesyłac aplikacje, nr telefonu. Pozdrawiam, Gala PS Akurat tak się składa, ze szukam pracy w Bielsku lub okolicy - stąd mój post, bo osobiście interesuję się tym tematem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Bielsko - Biała 14.07.04, 08:54 zainteresowana akurat tym stanowiskiem?? napisz do mnie maila. P.S. ogłoszenie w GW było i nie dało rezultatów :( nikt w Bielsku nie szuka pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek BB Re: Bielsko - Biała IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 14.07.04, 13:26 FAjny masz nick:-) pzdr z BB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gala Re: Bielsko - Biała IP: *.pixs.philips.com 14.07.04, 15:49 obiecuję wysłać swoje CV dziś wieczorem z domu. A tak a propos czeskiego hasełka, które masz na końcu swego postu ja to znam w wersji: byt abo ne byt - to je zapytajka? Pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś