Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cortizo z Radomska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 19:24
    CORTIZO z Radomska.
    W necie jest wiele NEGATYWNYCH opini na ich temat.
    Proszę o pomoc !
    Własnie aplikuję - powiedzcie prawdę o Nich.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Aplikant z Czewy Re: Cortizo z Radomska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 19:04
        Czy nie ma na forum ludzi znających tę FIRMĘ.
        Proszę o pomoc !!!
        Napiszcie, co wiecie.
        • snajper55 Re: Cortizo z Radomska 24.04.13, 19:37
          Gość portalu: Aplikant z Czewy napisał(a):

> Czy nie ma na forum ludzi znających tę FIRMĘ.
          > Proszę o pomoc !!!
          > Napiszcie, co wiecie.

Ja nic nie wiem.

S.
          • Gość: Aplikant z Czewy Re: Cortizo z Radomska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 19:59
            Dziękuję za INFO.
            • snajper55 Re: Cortizo z Radomska 24.04.13, 22:49
              Gość portalu: Aplikant z Czewy napisał(a):

> Dziękuję za INFO.

Ależ nie ma za co. Chciałeś wiedzieć co wiem, to już wiesz co wiem. :)

S.
      • Gość: xyz Re: Cortizo z Radomska IP: *.ip.netia.com.pl 07.06.13, 13:44
        Ci hiszpanie z cortizo pomylili czasy niewolnictwa z XXI w.!!! Nas Polaków mają tam za murzynów !!! Nadgodziny i praca w dni wolne to normalka. Ostatnio nawet znieśli przerwę śniadaniową. Chcesz zjeść - to do widzenia - jesteś zwolniony!!! Inspekcja Pracy była nie raz i nie dwa (pewnie powiadomiona przez któregoś z wykorzystanych i zwolnionych pracowników), ale co z tego? Przed ich wizytą pracownicy zostają poinstruowani co mają mówić, jeżeli powie się prawdę - to wiadomo co... możesz już nie przychodzić do pracy, więc wszyscy mówią co każą.
        Oto cała prawda o cortizo. GORSZEJ FIRMY W RADOMSKU NIE MA!!!
        • Gość: lalalal Re: Cortizo z Radomska IP: 95.178.99.* 26.08.13, 16:13
          Zgadzam się gorszej firmy niż Cortizo nie ma i to nie tylko w Radomsku. To prawdziwy obóz pracy , mierzą czas stoperem a jak sie nie wyrabiasz to do widzenia, ciągle poganiaja i grożą zwolnieniem, traktują ludzi jak niewolników z kasa tez oszukuja na nadgodzinach nigdy sie nie można doliczyc bo maja swoje stawki których nawet nie znaja, pracowałam tam jakis czas i uciekłam bo tam sie nie da wytrzymać ... Nie polecam nikomu!!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka