Gość: marta IP: *.toya.net.pl 18.04.13, 20:11 czy ktoś wie jak wygląda praca w salonach Kruka? jakie wynagrodzenie , socjal itp z góry dziękuje za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: salon Kruka - warunki pracy IP: *.ip.mgk.pl 02.06.13, 09:14 wynagrodzenie 1300 zł w Warszawie, do tego odpowiedzialność materialna, błędy systemu, za które płacimy, atmosfera w salonach fatalna -wyścig szczurów. Lepiej zarabiają w Biedronce. Przerost formy nad treścią, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: salon Kruka - warunki pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 12:52 oferują jakieś szkolenia? czy wymagane jest doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: salon Kruka - warunki pracy IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.02.14, 22:49 Trzymajcie się z dala od tego miejsca. Ja pracowałam tam pół roku, i ani razu nie dostałam premii i jeszcze musiałam oddać z marnej pensji (2 x razy po 200zł) bo były braki. Zarabia się tam 1350 - 1400 zł - a wymagania mają b. wysokie. Nie polecam!!!! Za chwilę będą ludzi z Ukrainy zatrudniać, żeby dać im jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: salon Kruka - warunki pracy IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.14, 12:14 Potwierdzam!!! wymagania ogromne, zarobki...marneeee!!!!!! praca stojąca po 12 godzin!!! w salonie nie mozna usiąśc..nawet na chwilę. Chora atmosfera...pracownik jest najmniej wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: salon Kruka - warunki pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 23:14 Czy prawdą jest, że sprzedawcy dostają biżuterię służbową, np. sprzedawca zegarków nosi zegarek znanej marki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: salon Kruka - warunki pracy IP: 213.199.243.* 17.04.14, 14:10 Hahaha... dobre :) Nic nie dostajesz za darmo! Możesz a raczej musisz nosić biżuterię do prezentacji najlepiej z najnowszych kolekcji i nie istotne czy Ci się ona podoba czy nie. Co do zegarków to kiedyś był konkurs i ktoś wygrał zegarek ale to było ho ho ho temu. Co do zarobków to się uśmiałam. Najniższa pensja to najniższa krajowa czyli 1620(?) brutto... System premiowania skłania do wyścigu szczurów i złej atmosfery w pracy a i tak marna szansa że dostaniesz premię... Wymogi wielkie, szkolenia śmieszne raz na czas a płaca gorsza niż w biedronce. Ja tam pracowałam ze względu na fajny zespół który miałam a jak dziewczyny zaczęły uciekać to ja też postanowiłam zmienić job. Ogólnie jeśli chcesz zarobić to nie w tej firmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plac unii Re: salon Kruka - warunki pracy IP: *.dynamic.mm.pl 07.01.15, 14:38 pracowałam w salonie przy placu unii lubelskiej...porażka, zarobki, atmosfera, chore wymagania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goscinny Re: salon Kruka - warunki pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 00:16 Zobacz mojego pokemona! Odpowiedz Link Zgłoś