Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.osk.pl / *.osk.pl 23.07.04, 17:45
    witam
    jak sie pracuje w tej firmie w dziale handlowym, nie mam na mysli pracy na
    stacji paliw tylko w strukturach firmy, bylem dzis na interview, atmosfera
    spotkania byla super, jakiego wynagrodzenia moge oczekiwac? wiem tylko ze 70
    procent to stala a 30 to prowizja.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mariusz_robert Re: PKN ORLEN IP: *.osk.pl / *.osk.pl 29.07.04, 18:12
        naprawde nikt nic nie wie? i nie potrafi mi pomoc?
        • Gość: pracownikPKN Re: PKN ORLEN IP: *.c151.petrotel.pl 29.07.04, 18:22
          Wiec pracuje juz prawie 1, 5 roku w Orlenie i powiem Ci ze nie jest tak wesoło
          i pozory czasem mylą ! podstawowa rzecz to wydajnośc cały czas musisz sie
          sprawdzac ale najgorsze to jest to że pracują ludzie co mają gumowe ucha i co
          rusz spowiadaja sie szefowi co i jak ! ale najgorsze 2 to jest to ze praca
          może jest ale tylko dla wybranych wiec sie nie zdziwie jak ktos ta posade
          swojemu ziomalowi zgarnie bo tak to bedzie na 90 % na układy nie ma rady a
          płaca?? bez układów na czysto jak dostaniesz 800zł to sie ciesz !
          • Gość: mariusz_robert Re: PKN ORLEN IP: *.osk.pl / *.osk.pl 30.07.04, 21:17
            to mnie zasmuciles...atmosfera interview byla cudowna, moja rozmowczyni
            atrakcyjna, konkretna, chociaz mysle ze ja troche oniesmielilem, pewnie moja
            uroda, hehehe albo sposobem bycia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka