Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Badania Kliniczne

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 24.07.04, 16:07
    Szukam pracy jako CRA. Czy ktoś mógłby mi poradzić do jakich firm na polskim
    rynku kierować zapytanie o taką możliwość. Może ktoś kto pracował lub nadal
    pracuje na takim lub podobnym stanowisku, mógłby służyć mi radą. Pracowałem
    rok jako przedstawiciel medyczny i teraz chciałbym znaleźć pracę w dziele
    badań klinicznych, niestety mam wykształcenie biologiczne a nie medyczne czy
    farmaceutyczne.Z góry dziękuję za jakieś wpisy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ida Re: Badania Kliniczne IP: *.light.csk.pl 24.07.04, 20:02
        NA tym forum bylo juz dosc duzo pracy przy badaniach klinicznych, poszukaj przez wyszukiwarke.
        Wykszalcenie masz OK, kwestia tylko czy znasz angielski w takim stopniu aby w miare swobodnie poruszac sie w srodowisku gdzie dokumentacja/szkolenia/ spotkania sluzbowe i nie_tylko_sluzbowe/zalatwianie tysiaca pieciuset innych spraw odbywa sie po angielsku. Jesli tak, to wal na jakis kurs, a praca Cie sama znajdzie... Powodzenia!
        • Gość: tomek Re: Badania Kliniczne IP: 82.195.103.* 24.07.04, 22:03
          Twoje wyksztalcenie nie powinno przeszkadzac,zalezy od firmy. Ubiegalem sie
          ostatnio o pozycje Investigator Services Associate w Quintiles Transnational, a
          mam tylko licencjata z zarzadzania i nigdy nie pracowalem w branzy. Moze to
          dlatego, ze trudno im znalezc ludzi z doswiadczeniem? Tu przewidywali porzadny
          trening.Oferte (w Szkocji) znalazlem przez internet, na rozmowach doszedlem
          dosc wysoko, w zasadzie zostalo nas 2 osoby i wybrali tego drugiego...
          Sprobuj popatrzec na internecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka