sea_man Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme 26.07.04, 15:00 firma telekomunikacyjna z 3-miasta Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme 29.07.04, 00:56 Mają kilkanaście oddziałów w całej Polsce. Główna siedziba chyba w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.chello.pl 01.08.04, 02:22 Ale może coś wiecej wiecie , bo od sierpnia mam tam rozpocząć pracę jako handlowiec, czy ktoś z Was tam pracuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarpg Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:31 No hej!...mam pytanko do Ciebie. Od kiedy zaczynasz pracę? Czy już byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak było? Interesuję się tą ofertą również na inny rejon więc fajnie by było mieć jakiegoś helpa!...Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.chello.pl 10.08.04, 01:06 a skąd jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikarpg Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 09:21 A jakie to ma znaczenie? Jeżeli chcesz możesz pomóc. Wybór należy do Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.chello.pl 10.08.04, 21:38 Oczywiście że chcę pomóc, (ale dlaczego piszesz na inny rejon -przeciez nie wiesz skąd jestem) rozmowa kwalifikacyjna z bardzo miłą panią Kasią, bardzo miły prezes i kierownictwo chyba ok, szczególnie jeden w okularkach, warunki finansowe wyglądają ok - ale to praca handlowca dlatego na razie trudno powiedzeić , ekipa wydaje sie być na bardzo wysokim poziomie wiedzy i kultury, Nie wiem z którego jesteś rejonu i dlatego trudno mi powiedzieć z kim będziesz sie widywał ,z ludzmi z jakiego salonu, sklepu, jeśli podasz miasto to się dowiem jacy są . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarpg Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 00:26 OK dzięki! tego mi było trzeba, choc już jest po fakcie, byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w 100% potwierdzam Twoje odczucia, bardzo miła Pani Kasia, profesjonalistka, bardzo miła atmosferka. Teraz tylko czekam od nich na odpowiedź choć coś przeczuwam, że nie trafiło a szkoda, bo firma OK, bywa. Zobaczymy może jeszcze się odezwą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boixos Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 13.10.04, 11:15 Lalka - jeżeli jeszcze tu zagladasz możesz sie odezwac do mnie na gg - nr 1158391 - bardzo wazne - z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś