Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme

IP: *.chello.pl 26.07.04, 00:19
    Obserwuj wątek
      • sea_man Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme 26.07.04, 15:00
        firma telekomunikacyjna z 3-miasta
      • mika_p Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme 29.07.04, 00:56
        Mają kilkanaście oddziałów w całej Polsce. Główna siedziba chyba w Gdańsku.
      • Gość: lalka Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.chello.pl 01.08.04, 02:22
        Ale może coś wiecej wiecie , bo od sierpnia mam tam rozpocząć pracę jako
        handlowiec, czy ktoś z Was tam pracuje ?
      • Gość: ikarpg Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:31
        No hej!...mam pytanko do Ciebie. Od kiedy zaczynasz pracę? Czy już byłeś na
        rozmowie kwalifikacyjnej? Jak było? Interesuję się tą ofertą również na inny
        rejon więc fajnie by było mieć jakiegoś helpa!...Dzięki
        • Gość: lalka Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.chello.pl 10.08.04, 01:06
          a skąd jesteś ?
          • Gość: Ikarpg Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 09:21
            A jakie to ma znaczenie? Jeżeli chcesz możesz pomóc. Wybór należy do Ciebie!
            • Gość: Lalka Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.chello.pl 10.08.04, 21:38
              Oczywiście że chcę pomóc, (ale dlaczego piszesz na inny rejon -przeciez nie
              wiesz skąd jestem)
              rozmowa kwalifikacyjna z bardzo miłą panią Kasią, bardzo miły prezes i
              kierownictwo chyba ok, szczególnie jeden w okularkach,
              warunki finansowe wyglądają ok - ale to praca handlowca dlatego na razie
              trudno powiedzeić , ekipa wydaje sie być na bardzo wysokim poziomie wiedzy i
              kultury,
              Nie wiem z którego jesteś rejonu i dlatego trudno mi powiedzieć z kim będziesz
              sie widywał ,z ludzmi z jakiego salonu, sklepu, jeśli podasz miasto to się
              dowiem jacy są .

• Gość: ikarpg Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 00:26
                OK dzięki! tego mi było trzeba, choc już jest po fakcie, byłem na rozmowie
                kwalifikacyjnej w 100% potwierdzam Twoje odczucia, bardzo miła Pani Kasia,
                profesjonalistka, bardzo miła atmosferka. Teraz tylko czekam od nich na
                odpowiedź choć coś przeczuwam, że nie trafiło a szkoda, bo firma OK, bywa.
                Zobaczymy może jeszcze się odezwą. Pozdrawiam
                • Gość: boixos Re: COLTEX DAKAR Czy ktoś zna tę firme IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 13.10.04, 11:15
                  Lalka - jeżeli jeszcze tu zagladasz możesz sie odezwac do mnie na gg - nr
                  1158391 - bardzo wazne - z góry dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka