Gość: ja IP: *.stargard.mm.pl 17.05.13, 21:18 Życie zweryfikuje te wszystkie pragnienia. Naiwni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjanek66 hehehhehehe 17.05.13, 21:54 " najbardziej atrakcyjne branże to bankowość, audyt i księgowość" - idiotyzm przecież to wszytko nudne jak flaki z olejem, to smierc w wieku 25 lat hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: hehehhehehe IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 17.05.13, 23:21 W bankowosci to najpierw zaawasowana matematyka i VBA a potem to ta bankowosc. Z doswiadczenia wiem ze matmy i programowania (we wlasciwej kolejnosci) trzeba sie uczyc 7-10 lat. Bankierzy wiec to gruuubbo po 40 (plus pozytywny bagaz znajomosci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvxcvzx idz zaparz kawe szefowi dziewczynko IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 09:00 bo smiesznie piszesz bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: idz zaparz kawe szefowi dziewczynko IP: *.205.58.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.05.13, 10:54 To chłopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Fajnie być studentem... 17.05.13, 21:57 Jeszcze się wierzy, ma nadzieję... bo nie zna się prawdziwego życia. Im większą masz nadzieję, tym boleśniejszy będzie upadek. Żal mi Was, ale każdy to musi przejść. I jak już, to nie w tym kraju - pamiętajcie. A na razie, to bądźcie studentami, bawcie się, żyjcie, poznawajcie, bo koniec Waszych nadziei jest bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Gdzie chcą pracować studenci? IP: *.m3-connect.de 17.05.13, 22:02 I najlepiej, żeby jeszcze mieli znakomity socjal, pączki w pracy, piątki wolne, 6h roboty każdego dnia roboczego (oprócz piątku!!!!). Tak przy okazji, to nie bójmy się mówić wprost na temat studentów - najmniej efektywna grupa społeczna, generująca jedynie koszt i brak jakkichkolwiek korzyści ekonomicznych (oczywiście poza wyjątkami stanowiącymi promil w całej populacji). Jedynie do czego w obecnych czasach potrafią się posłużyć - stanowią oni idealny wskaźnik głupoty społeczeństwa... Na pensję i wymarzony wakat trzeba sobie zasłużyć... tj. zapieprzać od I roku studiów... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Gdzie chcą pracować studenci? 17.05.13, 22:29 gostek bez matury prawi o zbędności uniwersytetu. całkiem zabawne. napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Gdzie chcą pracować studenci? IP: *.limes.com.pl 19.05.13, 19:40 No proszę, idealnie reprezentujesz grupę o której napisałem post wcześniej. Skąd wniosek, że nie mam matury? Z reszta nie powinienem się dziwić, skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Dla twojej wiadomości - nie podważam systemu szkolnictwa wyższego (gdybyś miał ww. umiejętność nie musiałbym pisać kolejnego zdania), tylko jego kształt w chwili obecnej w Polsce. Ale sugerując się twoim nickiem, to raczej wątpię byś to zrozumiał. Secundo i finito: odpisuj co chcesz, dla mnie temat jest zakończony. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Pewnosc i stabilnosc zatrudnienia jest zabojstwem 18.05.13, 00:26 dla keriery. Ale tego chca polscy studenci. Nie chodzi bowiem o kariere... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avisto Re: Gdzie chcą pracować studenci? IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 00:36 a ja sobie pracuje jako menedżer-dystrybutor w netii, nawet studentem nie jestem ; ) chodzę sobie z ludzmi po osiedlach - za kazda umowe dostaje 30zl prowizji. szkole pracownikow po 3-7dni - za kazde ich umowe zrobiona w trakcie szkolenia (wylacznie w trakcie szkolenia) dostaje 30zl, czyli im lepiej i wiecej ludzi szkole i sam lepiej pracuje - tym wiecej zarabiam pieniedzy. Raz mam 60 umow w miesiacu (tylko 2 dziennie)- zarobie 1800zl. A raz 20 umow jednego dnia i ze 200 w miesiacu - zarobie 6000zl. Wiec jest roznie ; ) ale pie... pieniadze - nie zmienie tej pracy na zadna inna bo atmosfera jest konkretna, jest pozytywnie, i co najwazniejsze realizuje sie w tym co robie - szkolac i rzadzac ludzmi ; ) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: Gdzie chcą pracować studenci? IP: *.jmdi.pl 18.05.13, 08:15 nieźle, szkolisz ich z akwizycji- bardzo rzadkiej i pożądanej umiejętności.... a tak na poważnie to rządzić to sobie możesz swoim małym Odpowiedz Link Zgłoś