Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ciągła rekrutacja

IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 18:27
    Witam,

Czy ktoś pracował w firmie Control Process S.A w Krakowie? Zauważyłam, że od jakiegoś czasu co miesiąc( albo częściej) rekrutują na to samo stanowisko. Nie wiem, czy w ogóle komuś udaje się tam przepracować powyżej miesiąca. Ostatnia rekrutacja zakończyła się na pocz. sierpnia i znowu kogoś szukają...We wcześniejszych miesiącach-wiosną też kilka razy widziałam to samo ogłoszenie.
    Z góry dziękuję za opinie wtajemniczonych w temat:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jfk Re: Ciągła rekrutacja IP: *.play-internet.pl 13.09.13, 18:18
        Niskie kompetencje. Firma budowlana bez zaplecza. Ogólnie to jest bardziej control niż process. Dużo fajnych młodych ludzi ale na karierę brak szans. Nieslowni aż po sam zarząd
        • Gość: sylwia Re: Ciągła rekrutacja IP: *.chomiczowka.waw.pl 14.09.13, 18:58
          Jeżeli ogłoszenie ciągle widnieje tzn że one nie szukaja pracownika tylko się reklamują
      • humbak777 Re: Ciągła rekrutacja 22.12.16, 13:56
        Firma budowlana, imitująca inne korpo, ale to typowi janusze biznesu. Problem dużej rotacji ciągle aktualny. Niskie zarobki. Inżynierowie zahaczają tu prace na jakis czas póki sie nie znjadzie cos lepszego. W dziale rozwoju biznesu katastrofa. Cięzka atmosfera, orzą ludźmi, kasa na początek 1500, potem 1800, a do tego wymagana praca nie normowana - czyli czeste nagodziny, często praca na słuchawce w jez. angielskim, czasem tłumaczenia dokumentów na ang lub z chorwackiego (!). Żaaal. Nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka