Gość: Jarko7 IP: *.it.volvo.se 27.03.02, 10:05 nie ma pracy ale dzisiaj mozna wygrac kupe kasy w totka, ja ide grac... Gdybyscie wygrali powiedzmy 10 000 000 pracowalibyscie dalej napiszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiliagrzaka Re: Grajcie dzis w Totka 05.04.02, 11:51 tak,po zrealizowaniu swoich celów strasznie mi by cie nudziło dlatego podjęłabym prace ale tylko dlatego żeby powiedziec pracodawcy jak mnie wkurzy: no to narazie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIOŁ Re: Grajcie dzis w Totka IP: *.chello.pl 05.04.02, 12:27 rewelacja wygrać taka kasę. Ale rzeczy bym zrobiła.Załozyła bym galerię sztuki w centrum Warszawyi Krakowa, schronisko dla kotow, agencje reklamową ,wyprodukowałabym film,założyłabym prywatne pośrednictwo pracy dla bezrobotnych,fundacje dla mlodych talentów...itd,-tam bym pracowała i zatrudniła dużo bezrobotnych ale tylko tych co minimum pół roku szukaja pracy tak jak ja 3 lata już szukam stałej roboty.Więc może jeśli ktoś z Warszawy wygra to mnie zatrudni. ŻYCZĘ WAM WSZYSTIM WYGRANIA W TOTKA,A JEŚLI TAK SIE NIE STANIE TO ZNALEZIENIE STAŁEJ DOBRZE PŁATNEJ PRACY .Całuski Wasz- ANIOŁ STRÓŻ Odpowiedz Link Zgłoś