Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:10
    WITAM!
    JAKO TEGOROCZNY ABSOLWENT AKADEMII OBRONY NARODOWEJ W WARSZAWIE NA KIERUNKU
    BEZPIECZEŃSTWO NARODOWE W SPECJALNOŚCI ZARZĄDZANIE BEZPIECZEŃSTWEM - SZUKAM
    PRACY ZWIĄZANEJ Z BEZPIECZŃSTWEM INFORMACJI W SYSTEMACH INFORMATYCZNYCH.
    PODOBNIE BRZMI TEMAT MOJEJ PRACY MAGISTERSKIEJ, KTÓREJ PROMOTOREM BYŁ
    PŁK.PROF.DR HAB.INŻ PIOTR SIENKIEWICZ. BARDZO PROSZĘ O INFORMACJĘ GDZIE MOŻNA
    SZUKAĆ JESZCZE PRACY W TEJ BRANŻY, BĄDŻ Z KIM SIĘ BEZPOŚREDNIO KONTAKTOWAĆ.
    JEST TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE GDYŻ OD PAŹDZIERNIKA 2004 ZAMIERZAM ROZPOCZĄĆ
    STUDIA DOKTORANCKIE W AKADEMII A TAKA PRACA BARDZO WSPOMOGŁA BY MOJA BADANIA
    W TEJ DZIEDZINIE.
    POZDRAWIAM
    MICHAŁ
    MÓJ E-MAIL: biwsif@interia.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: jacek Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:39
        CZY ZDAJESZ SOBIE SPRAWĘ, ŻE DUŻE LITERY OZNACZAJĄ KRZYK?
      • mike_mike Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA 11.08.04, 14:21
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> STUDIA DOKTORANCKIE W AKADEMII A TAKA PRACA BARDZO WSPOMOGŁA BY MOJA BADANIA
        > W TEJ DZIEDZINIE.

Robisz bład. Pracodawcy nie interesuje jaką korzyść będziesz miał z
        zatrudnienia. Pracodawcę interesuje co on będzie mógł zyskać dzięki
        zatrudnieniu Ciebie.
        • aqwert Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA 11.08.04, 15:03
          Witam
          Po co komu taki wydzirający sie gość??

Jaki jest koń każdy widzi.
          • mike_mike Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA 11.08.04, 15:05
            aqwert napisał:

> Witam
            > Po co komu taki wydzirający sie gość??
            >
            > Jaki jest koń każdy widzi.

No co Ty, to żołnierz. W jego przypadku capsy nieoznaczają krzyku
            tylko "BACZNOŚĆ"
            • Gość: Michał Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA IP: *.teoc.pl 11.08.04, 15:27
              PANOWIE PANOWIE!!!

TO NIE JEST ANI "WYDZIERANIE" ANI "BACZNOŚĆ":) WIEM, ŻE KRZYKIEM TO SIĘ NIC RACZEJ NIE ZAŁATWI - A ŻOŁNIERZEM TEŻ NIE JESTEM - TO CYWILNY KIERUNEK. A POZA TYM TO JESTEM POCZATKUJĄCY NA FORACH I TERAZ JUŻ WIEM, ŻE D U Ż E LITERY TO KRZYK.
              Ale jak będziecie mieli coś w mojej kwestii to piszcie.
              Dzięki, Pozdrawiam
              Michał
              • mike_mike Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA 11.08.04, 15:48
                Gość portalu: Michał napisał(a):

> PANOWIE PANOWIE!!!
                >
                > TO NIE JEST ANI "WYDZIERANIE" ANI "BACZNOŚĆ":) WIEM, ŻE KRZYKIEM TO SIĘ NIC
                RAC
                > ZEJ NIE ZAŁATWI - A ŻOŁNIERZEM TEŻ NIE JESTEM - TO CYWILNY KIERUNEK. A POZA
                TYM
                > TO JESTEM POCZATKUJĄCY NA FORACH I TERAZ JUŻ WIEM, ŻE D U Ż E LITERY TO
                KRZYK.
                >
                > Ale jak będziecie mieli coś w mojej kwestii to piszcie.
                > Dzięki, Pozdrawiam
                > Michał

Proponuję, żebyś przemyślał to co napisałem wczesniej. Zastanów się co może
                Twój przyszły pracodawca zyskać zatrudniając Twoją osobę. Jeśli odpowiesz sobie
                na to pytanie, znajdziesz równiez odpowiedź na pytanie jakie stanowiska i w
                jakich firmach Cię interesują. To jest pierwszy etap.
                Drugi to komputer edytor tekstów - stwórz sobie CV List motywacyjny
                uwzględniający to co powyżej napisałem i wysyłaj.
                Powodzenia.
      • aqwert Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA 11.08.04, 16:49
        W Warszawie jest sporo firm, które zajmują sie ochrona informacji i
        konsultnigiem z zakresu bezpieczeństwa. Jak byś miał jakieś ciekawe materiały na
        temat zarzadzania bezpieczeństwem w formie elektronicznej i chciał sie podzielić
        to ślij na maila.

Jaki jest koń każdy widzi.
        • Gość: nevermind Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA IP: 62.135.103.* 12.08.04, 02:17
          Tak z ciekawosci tylko.. daly ci cos te studia ? Ja zajmuje sie tym tematem lecz studia "odbebniam" coby mnie wojsko nie wzielo. Nie mam tez czasu na prawdziwe (czytaj: dzienne) studiowanie - wiekszosc czasu pochlania mi praca i edukowanie sie we wlasnym zakresie. Mam ciagle wrazenie, ze wiem malo i czym wiecej poznaje to coraz bardziej to sobie uswiadamiam. Teraz jest 2: - z regoly przy kompie wysiaduje do 3: jednak jutro czeka mnie wyjazd wiec trzeba wstac. Dlatego jeszcze 1/2 h na przelecenie po paru serwisach i spac.. po co to mowie ? Bo zastanawiam sie czy przeznaczanie czasu na studia, tak jak ty to robisz, jest jego marnowaniem czy dobra inwestycja w siebie..
          • Gość: Michał Re: BEZPIECZEŃSTWO INFORMACJI - PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 08:55
            Witaj
            Myślę - że to dopiero się okaże czy dały mi coś te studia. Właśnie minął
            miesiąc od ich ukończenia i żyję nadzieją, że znajdę pracę w tej dzidzinie gdyż
            dotychczasowa praca nie jest zupełnie związana z bezpieczeństwem informacji. A
            chyba najlepiej jest pracować w zawodzie. Wtedy dopiero można dalej w siebie
            inwestować i nie ma to raczej związku z marnowaniem czasu. Zresztą sam widzisz
            jakie są realia w naszym kraju, jak nie masz - wykształcenia, doświadczenia, i
            troszkę szczęścia to raczej nic nie osiągniesz. Aha - czy myślisz, że studia
            zaoczne są nieprawdziwe? Uważam, że w obecnych czasach nie ma nic lepszego.
            Oczywiście jeśli pracujesz i studiujesz. Pewnie, że jest to wyzwanie, ale do
            odważnych świat należy. Kończysz takie studia i masz dwie pieczenie na jednym
            ogniu - wykształcenie i doświadczenie zawodowe.
            Trzymaj Się !
            Pozdrawiam
            Michał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka