Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Place w Pizza Hut/KFC

IP: *.18-2.cable.virginmedia.com 05.04.14, 19:45
    Witam,
    Szkuam nieco info odnosnie zarobkow w Pizza Hut/KFC jako glowny manager. Ja obecnie siedze na wyspach i pracuje jako General Manager w Pizza Hut ale niestety sytuacja zyciowa zmusza mnie to powrotu do polski i zaczynam pomalu szukac pracy zastanawiam sie czy warto tracic czas na Pizza Hut/KFC w polsce czy raczej szukac gdzie inndziej.

Jezeli ktos ma jakies pojecie na ten temat bardzo prosze o przyblizenie mi nieco kwot o jakich rozmawiamy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: dd Re: Place w Pizza Hut/KFC IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 23:40
        w PL te miejsca pracy nie mają dobrej opinii Chyba ,że jako manager to jest inaczej Ja znam osoby co pracowały na niższych szczeblach wg nich śmieciówki , wyzysk i straszny zapier..l za małe pieniądze

Poza tym co za sytuacja mogłaby Cie zmuszać do powrotu na chyba najgroszy rynek pracy w UE ????

Tutaj mamy do czynienia z fenomenalnym zjawiskiem OD dłuższego czasu miliardy euro płyną strumieniami , ogromne ilości młodych osób emigrują, a dalej jest wysokie bezrobocie,są złe warunki pracy i niskie płace, a awansuje się tylko po znajomości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka