Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Work Service oddział Katowice

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.08.04, 17:39
    Witam
    Przeczytałam troche wcześniejszych wypowiedzi odnośnie tej agencji i widze że
    raczej nastawienie jest negatywne..
    Jutro wybieram się wypełnić tam ankietę, więc teraz jestem pełna obaw..
    Zastanawiam się czy wogole tam iść. Tym bardziej że dowiedziałam się że praca
    jest zmianowa i kończy się np o 2 w nocy! Więc za bardzo nie chce ryzykować
    życia dla paru groszy, lub żeby wogole mi nie zapłacili..
    Chciałabym się dowiedzieć czy konkretnie pracował ktoś dla Work Service z
    oddziału w Katowicach?
    Interesuje mnie też czy istnieje możliwość samodzielnego zgłoszenie się do
    tej firmy dla ktorej Work Service prowadzi rekrutację i czy jest realna
    szansa że ta firma zatrudni mnie bezpośrednio?
    Prosze o opinie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: waldson Re: Work Service oddział Katowice IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 18:45
        w czestochowie np nie robią przekrętów,ale szansa na szybkie znalezienie pracy
        nikła
        • Gość: mariusz_robert Re: Work Service oddział Katowice IP: *.chello.pl 27.08.04, 21:28
          nie wiem jak jest w katowicach, ale w gdansku jest ok, pracuje tam moj dobry
          kolega, ktory zreszta pracowal ze mna kiedys w tepsie
          owszem oni oferuja prace czasowa i placa ci za godzine, nie jestes na etacie
          fakt te oferty pracy to gowno, jakie shipermarkety albo 913 w tp sa lub
          weryfikacja danych, zatrrudniony jestes wlasnie przez work service
          na wiecej niz 800 netto nie licz, nie ma szans, te oferowane przez nich prace
          sa dobre dla studentow zaoczynch a nie dla ludzi ktorzy sa po studiach i
          szukaja normalnego zajecia
          • Gość: kp Re: Work Service oddział Katowice IP: *.wroclaw.mm.pl 27.08.04, 22:10
            ta firma to porażka, płacą marnie (praca w supermarkecie
            na nocną zmianę - 3,70 /h), pensja z 2 miesięcznym
            opóźnieniem. Żerują na zdesperowanych ludziach, gdyby
            nie takie wysokie bezrobocie pewnie już dawno by się zwinęli.

• Gość: ppp Re: Work Service oddział Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 15:55
              Pisze ze stolicy worka czyli wrocka. To po prostu cwaniaczki zerujace na
              bezrobociu i naiwnosci.Wykorzystuja biede i naiwnosc. Stanowczo nie polecam,
              pensja z opoznieniem i w dodatku jalmuzna.Zgadzam sie z poprzednikiem, gdyby
              nie bezrobocie nie mieli by prawa bytu.Poza tym u nich dostepna jest tylko
              super praca w hipermarketach przy wykladaniu towaru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka