Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    26.07.14, 09:42
    Witam piszę ebooka na temat mobbingu, wszystkich którzy byli ofiarami i zechcą abym umieściła ich przeżycia bardzo proszę kilka słów. Chcę rozpowszechnić to zjawisko, niech światło dzienne ujrzy prawdę. Pozdrawiam serdecznie,
    proszę o dopisanie, że wyraża pan/i zgodę na umieszczenie swojej historii w ebooku
    Obserwuj wątek
      • snajper55 Re: mobbing 26.07.14, 09:52
        naturagebal napisała:

> Witam piszę ebooka na temat mobbingu, wszystkich którzy byli ofiarami i zechcą
        > abym umieściła ich przeżycia bardzo proszę kilka słów. Chcę rozpowszechnić to z
        > jawisko, niech światło dzienne ujrzy prawdę. Pozdrawiam serdecznie,
        > proszę o dopisanie, że wyraża pan/i zgodę na umieszczenie swojej historii w ebo
        > oku

Chcesz rozpowszechnić zjawisko mobbingu? No tak, pisać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej... :/

S.
      • ewery0 Re: mobbing 29.07.14, 13:24
        mam doświadczenia ale dlaczego miałbym o tym pisać publicznie ? może jakiś adres by się pojawił gdzie to można napisać .

po co mam psychopatom dawać satysfakcję .
        Poza tym na polskim rynku pracy jest ciągle tłok . więc jak ma nie być mobbingu . przecież to podstawowa forma motywacji do odpowiednich działań .
        • Gość: zmobbowana Re: mobbing IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 15:04
          powstanie samouczek dla psychopatów: czego sami nie wymyślili zaczerpną z opowieści....
          żeby potem mogli chwalić się sprawami, które przegrały z nimi ofiary ich "pracy".
          • ewery0 Re: mobbing 29.07.14, 15:43
            to już wszystko jasne .
            zapraszam zatem po dawkę wiedzy na opinie o sonoco . też sa na tym forum .
            wystarczy wpisać odpowiedni temat w wyszukiwanie i jest wysyp opinii o tym dziadostwie .
            miłej lektury .
            • ewery0 Re: mobbing 29.07.14, 15:58
              forum.gazeta.pl/forumSearch.do?author==ewery0&navauthor=ewery0&sortMode=DATE

polecam link . sporo tam widziałem i słyszałem . to to jest tam wypisane to prawda . każdy pracownik to potwierdzi i nie są to tylko opinie wiecznie niezadowolonych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka