szczepeck Re: Nie chce mi sie pracowac 16.10.14, 14:59 Miałem dopóki pracowałem za grosze. Teraz jestem spwaczem w Norwegii i motywacja wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Re: Nie chce mi sie pracowac 17.10.14, 10:08 Gratuluje ale widze, ze zabrales ze soba bagaz polityczny. Jest od tego clo w Norwegii? Odpowiedz Link Zgłoś
ansegisel Re: Nie chce mi sie pracowac 17.10.14, 14:35 Ty tak na poważnie, czy to tylko twoja marna prowokacja? A nawiasem mówiąc to też mam problem z motywacją do pracy i generalnie nie widzę zbytniego sensu chodzenia do niej, ale na razie pracuję, choć są dni że bym to wszystko chętnie w cholerę rzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Nie chce mi sie pracowac 21.10.14, 19:38 żeby jeszcze chlebuś i jaką flaszkę czasem dawali za darmochie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Nie chce mi sie pracowac 22.10.14, 12:32 krzy-czy napisał: > żeby jeszcze chlebuś i jaką flaszkę czasem dawali za darmochie!!!!!!!!!!!!! No wiesz - z głodu w cywilizowanym kraju a takim jesteśmy nie pozwolą umrzeć. Druga sprawa, że nikt bez pracy (obojętnie fizycznej czy umysłowej) za długo nie wytrzyma - przekonaj się :-) Odpowiedz Link Zgłoś