Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nieudokumentowana Praca? - CV

18.05.15, 15:36
    Witam,

Mam pewien problem z tym czy umieszczać w CV informację o tym, że na studiach w grupie 3 osobowej uczyłem się tworzyć gry na platformę Android? W wyniku tejże współpracy lutego tego roku na Google Play Store pojawiła się gra nad którą pracowaliśmy. To jest okres od 12.2013 r. do 3.2015 r. Jako, że ubiegam się o stanowisko Programisty, a moim jedynym wpisem w CV jest jak na razie tylko Staż w firmie, w której uczyłem się przede wszystkim tworzyć Digital Art. Jako, że trudno było nam znaleźć grafika do współpracy to postanowiłem się nieco douczyć.

Wysłać mam CV wraz z listem motywacyjnym. W liście na pewno uwzględnię ten fakt współpracy, ale co zrobić z CV? ;(

Obserwuj wątek
      • klawo.jak.cholewa Re: Nieudokumentowana Praca? - CV 18.05.15, 16:17
        > Mam pewien problem z tym czy umieszczać w CV informację o tym, że na studiach w
        > grupie 3 osobowej uczyłem się tworzyć gry na platformę Android?

Oczywiście! Po pierwsze, pokazuje to, że programowałeś w jakimś stopniu zawodowo. Po drugie, nabywałeś umiejętności pracy w grupie, co jest równie ważne.

> moim jedynym wpisem w CV jest jak na razie tylko Staż w
        > firmie, w której uczyłem się przede wszystkim tworzyć Digital Art. Jako, że tru
        > dno było nam znaleźć grafika do współpracy to postanowiłem się nieco douczyć.

Koniecznie uwypuklij to. Chęć do nauki nowych rzeczy, otwarty umysł - to dla niektórych jest ważniejsze od twardej wiedzy.

W liście na pewno uwzględnię ten fakt
        > współpracy, ale co zrobić z CV? ;(

Też umieść, koniecznie. Nie masz jeszcze dużego doświadczenia zawodowego, więc wpis, że realizowałeś coś, co jest zgodne z profilem stanowiska, jest niezwykle ważny.
        • qnei Re: Nieudokumentowana Praca? - CV 18.05.15, 16:53
          Mam jeszcze takie pytanie. Czy w CV umieszczać roboczą nazwę grupy. Czy może dodać tylko daty + na dole coś w stylu "Współpraca z 3 osobami podczas studiów..." i wymienić w podpunktach obowiązki + hiperłącze z nazwą gry - link do GooglePlayStore, gdzie owa gra się znajduję.
          • klawo.jak.cholewa Re: Nieudokumentowana Praca? - CV 18.05.15, 18:59
            " Czy w CV umieszczać roboczą nazwę grupy."

Myślę, że tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka