Gość: anna IP: *.crowley.pl 04.10.04, 14:05 Chcę wysłać swoje CV e-mailem do firm które nie zgłaszają ofert pracy, nie wiem co napisać w temacie. Nie wiem co napisać w e-mailu. Może ktoś mi coś doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: Co napisać w temacie e-maila IP: *.skwer / 217.153.142.* 04.10.04, 14:07 zazwyczaj słowo "sex" przyciąga uwagę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napisz :Jatomi Re: Co napisać w temacie e-maila IP: *.acn.waw.pl 04.10.04, 14:35 Napisz Urzad POdatkowy, Najwyzsza Izba Kontroli (NIK) albo Rozprawa w sądzie dnia ..... A na poważnie to masz takie mozliwości: Jan X - aplikacja Jan X -Serwisant w dziale (narzucamy stanowisko) Jan X Jan X - Szanowni Panstwo Jan X - nr. ref, stan Jan X - w sprawie Jan X - Do pana Y, w sprawie Albo napisz :"Ja chcieć praca i mowic dobrze polski":P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jsacek Re: Co napisać w temacie e-maila IP: *.acn.waw.pl 04.10.04, 18:14 Napisz " Kochanie..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Co napisać w temacie e-maila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 09:59 Aniu co wymysliłas? ja mam podobny problem i pisze swoje imie i nazwisko i pisze zazwyczaj dokumenty aplikacyjne, ale moze wpadłas na lepszy pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Co napisać w temacie e-maila 06.10.04, 10:18 Przecież to chyba proste. Imię i nazwisko jest na ogół zbędne, najczęściej skrzynkę mailową można ustawić tak, że wyświetla sie imię i nazwisko (wg. mnie tak wygląda profesjonalnie, a to się liczy przy wysyłaniu dokumentów). W temacie pisze na ogół: nazwa stanowiska - aplikacja, jeśli jest podany to nr referencyjny (np. Asystentka w Dziale Handlowym - aplikacja, nr ref. XXX) Odpowiedz Link Zgłoś
kkrystyna Re: Co napisać w temacie e-maila 06.10.04, 11:24 witam w klubie,też tak mam i moje propozycje to: aplicja szukam pracy dobry pracownik zapytanie o wolne stanowisko ofera pracy nowy pracownik? itp. luźne czy to coś daje?najwazniejsza jest wytrwałosći i duża liczba wysłanych ofert aż do skutku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druch boruch Re: Co napisać w temacie e-maila IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 22:41 Ogórki i mleko to daje mi najwiecej luzu :P Mozna napisać następujace tematy: "Twoja żona cię zdradza, Jeleniu!!chcesz wiedzieć wiecej....." "Administrator Poczty onet.pl. z dniem ...." "Reklamacja" "Wiem gdzie się uczą twoje dzieci..." "Jaki jest twój ulubiony horror ..." "Mam propozycje, dasz mi prace to pozyjesz jeszcze" Odpowiedz Link Zgłoś