Gość: acid4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 14:44 Witam :) Chciałbym otworzyć własną działalność, najlepiej coś co nie wymaga dużych nakładów na początek (max 2000 zł), ale niestety nie wiem co :/, ma ktoś jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magi Re: Własna działalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:41 Możesz swiadczyc usługi jako przedstawiciel handlowy w jakiejkolwiek firmie. Z tym że to sie nie oplłaca na terenach gdzie jest duże bezrobocie. Na przykład mozesz też otworzyc sklepik z ciuszkami takimi tanimi. Ale nie lumpeks. No tyle tylko wymyśliłam.Pozdro Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: Własna działalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:07 a skad te ciuszki brać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Własna działalność IP: *.byd.elnet.pl 14.10.04, 00:11 Wejdż na vebso.pl . W części dla gościa w rubryce użytkownik wpisz bartnick. Jeśli podoba Ci się ten sklep i chciałbyś mieć taki sam napisz do mnie na bartnick@vebso.pl Odpowiedz Link Zgłoś