Gość: glos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:48 hej czy ktos z was pracuje glosem ? ja mam podobno cudownie erotyczny glos !! myslicie ze jest to dobre narzedzie pracy ? ktos pracuje takim sposobem ? moze mi ktos podpowie czy to sie oplaca ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xgreg Re: glos narzedzie pracy 18.10.04, 22:54 Gość portalu: glos napisał(a): > hej czy ktos z was pracuje glosem ? ja mam podobno cudownie erotyczny glos !! > myslicie ze jest to dobre narzedzie pracy ? ktos pracuje takim sposobem ? > moze mi ktos podpowie czy to sie oplaca ? Jesli jestes kobieta, i mozesz zostawic numer telefonu to z checia zadzwonie i Ci powiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glos Re: glos narzedzie pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:13 jstem 100 procentowa kobieta !!!!!!!! chcesz sie przekonac jaki mam glos ? daj ty numer!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: glos narzedzie pracy 18.10.04, 22:58 Gość portalu: glos napisał(a): > hej czy ktos z was pracuje glosem ? ja mam podobno cudownie erotyczny glos !! > myslicie ze jest to dobre narzedzie pracy ? ktos pracuje takim sposobem ? > moze mi ktos podpowie czy to sie oplaca ? Ustal w tepsie kto jest wlascicielem 0700 pasujacej branzy w miejscu twojego zamieszkania i zadzwon do nich do biura z tym zapytaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś