Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AIGO-praca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:31
    Dostalam oferte pracy w AIGO (pozyczki). Jako doradca klienta na reke dostaje
    650zl. oczywiscie w zaleznosci od rezultatow otrzymywac bede prowizje.
    decyzje musze podjac do konca dnia dzisiejszego. chciclabym zasiegnac porady,
    czy Waszym zdaniem powinnam wziasc ta prace? nie ukrywam, ze jest to spory
    kawalek od mojego domu i bede musiala duzo wydac na benzyne. zastanawiam sie,
    czy warto sie zdecydowac ze wzgledu na doswidczenie jakie mozna zdobyc, bo
    jesli chodzi o zarobki to mozna to przyrownac do stazu. bede wdzieczna za
    opinie ( a najfajniej by bylo gdyby znalazl sie ktos kto tam pracuje lub
    pracowal).

naprawde mam ciezki orzech do zgryzienia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: veroli Re: AIGO-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:14
        zapomnialam dodac,ze jest to praca na caly etat
        • Gość: Andżelika W. Re: AIGO-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:40
          Witam Panią!!!
          Absolutnie odradzam Pani tę prace!!!
          Pracuję w AIG Credit już wiele lat! Nie chodzi tylko o marną pensję lecz
          również o stosunki tu panujące!!!
          Po pracy tej można spodziewać się ciągłego stresu, walki o pozycję, podkładania
          świń, byleby tylko ktoś nie byl lepszy! A jeżeli ktoś faktycznie jest lepszy to
          sprowadzenie za wszelką cenę do parteru i udowadnianie, że jest się nic nie
          wart.
          Kierownictwu i przełożonym wydaje się, że są najmądrzejsi i pozjadali wszystkie
          rozumy!!! Tymczasem bardzo czesto jest tak, że wiedzą, inteligencją i kulturą
          osobista nie są w stanie dorównac nawet szarym pracownikom, choć oczywiście
          wydaje im się że naleza do lepszego gatunku!
          Jesli chcesz miec nerwice, wrzody żóładka, życ w ciaglym stresie, nie miec
          szans na na jakikolwiek awans czy polepszenie swojej sytuacji materialnej i byc
          mobingowaną przyjmij pracę w AIG a moi wspaniali koledzy zapewnią Ci wszystkie
          opisane wyzej atrakcje!!!
      • Gość: Duszyczka Re: AIGO-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:16
        Szczerze odradzam ...miałam napisany juz ładny tekst na ten temat...ale
        niestety skasowal mi się :( i nie chce mi się juz drugi raz tego samego
        pisać ...bo szczerze mówiąc nie warto!!! Napewno nie o AIG Credit SA Wroclaw!!!
        Straszne warunki, jeden wielki mobbing, zastraszanie, podkładanie świń...tak to
        prawda!!!
        • Gość: szkoda Re: AIGO-praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:35
          Szkoda, że nie napisałaś. Ja też pracuję w tej firmie,opierdacz dostaje się za
          bele co a z pochwalami skąpo. Ja mam to szczeście, że pracuję wśród ludzi i z
          ludźmi którzy są OK. Od czsu do czasu dostaje drgawek jak dzwoni telefon i
          wyświetla się numer Wrocka.
          • stropss AIGO to nie AIG CREDIT 31.10.04, 11:02
            Nie pracujecie w AIGO bo to nie to samo co AIG CREDIT Wrocław !!!!!!!
            • Gość: Duszyczka Re: AIGO to nie AIG CREDIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:45
              Ok! Nie o to chodzi!Wszyscy wiemy, że to co innego ale ta sama instytucja nadal
              a więc nie tak do końca co innego! Czy AIG Credit czy AIGo to ta sama matka! A
              czy Wro czy Wawa bez znaczenia!!!Wszystko się zgadza! A i tak z tego co wiec
              Wro nie jest najgorszą siedzibą! Nie czepiaj się!
              • Gość: veroli Re: AIGO to nie AIG CREDIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 16:35
                dzieki za odpowiedzi. nie przyjelam tej pracy i jestem juz w zupelnie innej
                branzy, ale conajmniej raz dziennie mialam wyrzuty sumienia, ze nie pracuje w
                AIGO,ze stracilam taka szanse. Pensja podstawowa marna, ale kusily mnie te
                prowizje...latwo o prowizje 100% pensyjki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka