Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:07
    Po roku szukania , wysylania dziesiatek emaili , listow . Po ponad 20
    rozmowach kwalifikacyjnych , po okresach totalnej deprechy i zwatpienia , po
    okresie liczenia co tanszego kupic do jedzenia , po 1000 glupich komentarzy .
    Praca na etat u stabilnego pracodawcy , za godziwe pieniadze . Nie wiem czy
    to nie sen ..... ( nie obcy mi mobbing i praca po 16 godz , jak by nie bylo
    bedzie dobrze ) !!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: evamari FANTASTYCZNIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:24
        Serdecznie gratuluje. Fajnie, ze czasem komus sie udaje, swietnie ze tutaj to
        napisales. W koncu cos optymistycznego. Bedzie dobrze!! Pewnie ze tak!!
        Powodzonka!!
      • Gość: kaska Gratulacje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:25
      • Gość: niki Re: DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:26
        i jednego konkurenta na rynku pracy mniej, swietnie..heheh...zartuje sobie,
        gratulacje, trzymaj sie twardo!!
      • Gość: hybryda Re: DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 25.10.04, 19:37
        a co po roku poszukiwan znaczy "godziwe pieniadze"?
        pytam z czystej ciekawosci.
        thx
      • Gość: a444 Re: DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:55
        Mistral jesteś Wielki.
      • losiu4 Re: DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.04, 06:41
        Gratulacje :) jak widac jednak się da :)

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: Stokrotka Re: DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 07:33
          Wielkie Gratulacje i powodzenia!
          • astrei Re: DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.04, 12:23
            Ja od maja intensywnie pracy szukam.
            Wysyłam mnóstwo listów motywacyjnych i CV i w odp. na oferty z gazet,z netu
            oraz wysyłam tzw.w "ciemno".
            Ostatnio miałam drugi etap rozmowy i byłam juz bardzo blisko: 2 kandydatki były
            oprócz mnie do pokonania jednak moje studia im przeszkodziły zaoczne...
            Ale wierzę w to że w końcu musi się udać i że sie uda a zaraz pędzę na pocztę
            wysłać kolejne listy.
            Tobie się w końcu udało to jest to łyk optymizmu że jak człowiek nie będzie się
            poddawać tow końcu znajdzie swoje miejsce na ziemi czego sobie i innym
            poszukującym życzę.
            A Tobie powodzeniaw nowej pracy i zadowolenia zniej)))
      • Gość: Mistral DZIEKI KOCHANI !!! BANALNIE MOZE TO ZABRZMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:54
        ... banalnie ale znajomi mi mowili " Kto bardzo chce , dostanie prace " .
        Zawsze bylem zly jak slyszalem cos takiego , ale kurde chyba rzeczywiscie tak
        jest !!!!! Pamietam chwile watpliwosci kiedy odmawialem pracy za 800 netto , no
        i jednak sie oplacalo . Zycze WAM WYTRWALOSCI !!!!! Na pewno sie
        uda !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Athenais Re: DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.72.34.* 02.11.04, 10:40
        Bardzo, bardzo się cieszę i życzę powodzenia.
      • Gość: dyzio Re: DOSTALEM PRACE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.172.* 02.11.04, 13:09
        co to za praca i ile bedziesz zarabial
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka