Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:27
    Jak wam sie podoba praca w uks (osoba kontrolujaca firmy - REFERENDARZ).
    Kolezance udalo sie dostac na to stanowisko po znajomosci, bo bez plecow
    ponoc ani rusz i bardzo sobie chwali.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mocny Re: PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:51

Powini wprowadzić odpowiedzialnoś urzędasów za błędne decyzje
        Nawet do pozbawienia takiego typa pracy a nawet majątku może i głowy :-))
        • Gość: BETI Re: PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:33
          Tez tak uwazam, ale nasza szara rzeczywistosc jest calkiem inna. Najgorsze jest
          to ze urzedasy nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci. Poza tym zeby znalezc
          prace w urzedzie trzeba miec znajomego takiego urzedasa i to wysoko
          postawionego. To jest bulwersujace.
      • ols eee tam, przesadzasz... 29.10.04, 16:27
        ...moja koleżanka niedawno załapała tę robotę bez ŻADNYCH pleców. po prostu
        poszła i ją przyjęli. wydaje mi się, że jest zadowolona z pracy (jej pojawienie
        się w jakiejkolwiek firmie powoduje reakcje jakby była skrzyżowaniem Dartha
        Vadera i Osamy bin Ladena ;-)))
        • Gość: liliana Re: eee tam, przesadzasz... IP: *.chelm.mm.pl 29.10.04, 18:44
          taa, a ja jestem absolwentką administracji gospodarczej, i też starałam się o
          prace w us i nawet nie zaprosili mnie na rozmowę ,a pracę taką dostała
          koleżanka koleżanki ponieważ ma plecy i wcale nie zna ordynacji ani żadnej
          ustawy podatkowej !pracowała w barze a teraz w us bo ,wujek jest kierownikiem
          działu .
      • Gość: Lolo Re: PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ IP: *.vline.pl 29.10.04, 20:53
        No pewnie że pracę w UKS można dostać tylko po znajomości. Pracowałem tam 1,5
        roku i na kilkadziesiąt przyjętych w tym czasie osób tylko jedna sekretarka nie
        miała pleców. W pozostałych przypadkach nazwiska młodych osób jakoś dziwnie
        pokrywały się ze starszymi pracownikami. Co tu ściemniać - sam w ten sposób
        dostałem tą pracę... No cóż urzędy to firmy familijne...
        • Gość: BETI Re: PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:56
          no w koncu ktos nazywa rzeczy po imieniu, ale dlaczego Lolo juz tam nie
          pracujesz?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka