Gość: BETI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:27 Jak wam sie podoba praca w uks (osoba kontrolujaca firmy - REFERENDARZ). Kolezance udalo sie dostac na to stanowisko po znajomosci, bo bez plecow ponoc ani rusz i bardzo sobie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mocny Re: PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:51 Powini wprowadzić odpowiedzialnoś urzędasów za błędne decyzje Nawet do pozbawienia takiego typa pracy a nawet majątku może i głowy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETI Re: PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:33 Tez tak uwazam, ale nasza szara rzeczywistosc jest calkiem inna. Najgorsze jest to ze urzedasy nie ponosza zadnej odpowiedzialnosci. Poza tym zeby znalezc prace w urzedzie trzeba miec znajomego takiego urzedasa i to wysoko postawionego. To jest bulwersujace. Odpowiedz Link Zgłoś
ols eee tam, przesadzasz... 29.10.04, 16:27 ...moja koleżanka niedawno załapała tę robotę bez ŻADNYCH pleców. po prostu poszła i ją przyjęli. wydaje mi się, że jest zadowolona z pracy (jej pojawienie się w jakiejkolwiek firmie powoduje reakcje jakby była skrzyżowaniem Dartha Vadera i Osamy bin Ladena ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana Re: eee tam, przesadzasz... IP: *.chelm.mm.pl 29.10.04, 18:44 taa, a ja jestem absolwentką administracji gospodarczej, i też starałam się o prace w us i nawet nie zaprosili mnie na rozmowę ,a pracę taką dostała koleżanka koleżanki ponieważ ma plecy i wcale nie zna ordynacji ani żadnej ustawy podatkowej !pracowała w barze a teraz w us bo ,wujek jest kierownikiem działu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ IP: *.vline.pl 29.10.04, 20:53 No pewnie że pracę w UKS można dostać tylko po znajomości. Pracowałem tam 1,5 roku i na kilkadziesiąt przyjętych w tym czasie osób tylko jedna sekretarka nie miała pleców. W pozostałych przypadkach nazwiska młodych osób jakoś dziwnie pokrywały się ze starszymi pracownikami. Co tu ściemniać - sam w ten sposób dostałem tą pracę... No cóż urzędy to firmy familijne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETI Re: PRACA W URZEDZIE KONTROLI SKARBOWEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:56 no w koncu ktos nazywa rzeczy po imieniu, ale dlaczego Lolo juz tam nie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś