Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firmy roluja ile się da

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.04.02, 21:24
    Pracowałem przez 3 miesiące w firmie FMF systemy komputerowe z siedziba w
    Warszawie przy ulicy Żurawiej Moja praca polegała na poszukiwaniu klientów
    zainteresowanych stronami www. W ciągu tego czasyu pracy zapewniłem firmie 7
    kontraktów na powazne sumy pieniędzy do tej pory nie udało mi się otrzymać
    prowizji i płacy. Nabrałem się gdyż nie podpisalem z nimi żadnej umowy
    pieniądze miały być przelane na moje konto zapewniali że tak uczynią.
    PONAWIAM I OSTRZEGAM FIRMA TA DO BANDA OSZUSTÓW I KRĘTACZY ----WIADOMOŚĆ TA
    KIERUJĘ DO OSÓB KTÓRZY ODWIEDZAJĄ FORUM NIE DAJCIE SIE NABRAĆ JA JUŻ ZOSTAŁEM
    OSZUKANY
    Obserwuj wątek
      • Gość: Olga Re: Firmy roluja ile się da IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 23:43
        Potraktuj to jako doświadczenie życiowe, drugi raz juz nie dasz się nabrać na
        umowę na gębę. A czy na żadnej umowie nie figuruje twoje nazwisko jako osoby
        pośredniczącej ? A może poradź się kogoś jakiegoś prawnika jak masz znajomego
        albo poszukaj darmowych porad prawnych. We Wrocławiu są to zorganizowani
        studenci prawa, po drugie w niektórych biurach poselskich też są prawnicy itp,
        itp. Zawsze dla czystego sumienia mozna spróbować narobić koło piża danej
        firmie. A nóż jest jakiś kruczek prawny i coś się da od nich wycisnąć. W końcu
        świadkowie twego pośrednictwa są. Co ci szkodzi?
      • Gość: tinyger Re: Firmy roluja ile się da IP: *.webservice.pl 30.04.02, 07:41
        Witam!
        Nie jestem prawnikiem, ale słyszałem że umowa ustna tez jest obowiązująca.
        Musisz poradzić ise jakiegoś znajomego prawnika.

Pozdrawiam serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka