Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

L4 od psychiatry w pracy

18.03.24, 15:38
    Hej wszystkim. Mam wielki problem i sama nie wiem już co robić ... Od listopada pracuje w moim aktualnym miejscu pracy, poszłam tam bo nie miałam wyjścia... Potrzebowałam pieniędzy i mieć za co żyć a nikt nie odpowiadał na wysyłane CV .. problem w tym że nienawidzę tej pracy.. przerasta mnie już to wszystko a wnętrzności wywracają się na drugą stronę jak mam tam iść ... Mam ciężką sytuację, opiekuje się babcią, zostałam z tym wszystkim całkiem sama .. głowa mi już siada. Wzięłam ostatnio l4 na dwa tygodnie od rodzinnego żeby odpocząć, myślałam że może mi to przejdzie, nabiore sił i wrócę jakoś do pracy. No i wróciłam dzisiaj ale wczoraj przepłakałam przez to cały dzień. Nie mam siły, nie chce tam być... Myślałam o tym żeby umówić się do psychiatry, poprosić o l4 i w tym czasie szukać pracy ... I jeśli już coś bym znalazła poszłabym tam tylko złożyć wypowiedzenie. Wiem że to trochę chamskie ale nie mogę tak poprostu już zrezygnować bo zostanę bez grosza przy duszy ... Ale jak sobie pomyślę co powie na to moja kierownik że dopiero wróciłam i znowu zwolnienie... Boje się poprostu. Albo że pójdę do psychiatry, zapłacę nie mało za wizytę a nie dostanę tego zwolnienia... Może ktoś tu miał podobną sytuację i doradzi co robić ...
    Obserwuj wątek
      • thatwoman Re: L4 od psychiatry w pracy 12.04.24, 04:36
        Intensywnie rozsyłaj CV i szukaj pracy. Każde zwolnienie jest na świadectwie pracy więc to będzie duży twój minus w oczach kolejnego pracodawcy że długo i często byłaś na zwolnieniu
      • roxton Re: L4 od psychiatry w pracy 29.09.24, 14:41
        dzien dobry mam zapytanie czy bedac na l4 mozna wszedzie chodzic jezdzic samochodem i jedzic na grzyby i jezdzic na dzialke bo pytam bo mam takiego sasiada co 3 tygodnie jest na l4 i te zeczy robi prosze o odp
        • chocolate_dog123 Re: L4 od psychiatry w pracy 29.09.24, 15:59
          roxton napisał(a):

> dzien dobry mam zapytanie czy bedac na l4 mozna wszedzie chodzic jezdzic samoch
          > odem i jedzic na grzyby i jezdzic na dzialke bo pytam bo mam takiego sasiada co
          > 3 tygodnie jest na l4 i te zeczy robi prosze o odp

Przyszpieguj, czy l4 od psychiatry, bo wtedy może robic wszystko - skoro to leży w twojej naturze podpierdalacza...nie ma to jak stosunki dobrosąsiedzkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka